STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

Maci kazanip sampiyon olacagiz hala mersin v.b mac örneklerini gösterenler var,bu maci alacagiz baska yolu yok diye tezerahat varya o suan tam isabet iste,alip sampiyonlugumuzu ilan edecegiz ''gayri resmi olarak'' zaten sampiyonuz sacma play-off uzatmasinda son bir konstrasyonlu 90 dakika bizi bekliyor...

Taraftariyla yönetimiy teknik heyetiyle hafta sonu sölen yasiyacagiz kimsenin kuskusu olmasin,eze eze yenecegiz.

rehavete kapılmayın beyler.. taraftar yönetim futbolcu olarak bu maça final gözüyle bakıp full konsantre olmalıyız. tıpkı 3-1 lik maç gibi baskılı başlayıp agresif ve saldırgan oynamalıyız. ben üzerime düşen görevi yapıp o maçta 3 kişilik tezahürat yapacam, ses falan kalmayacak ben de maç sonunda :)

12810.jpg

:p:

farkı 8 yapalım, bitsin bu iş

tek dıleggımmm son 10 dakıkada penaltı olması ve musleranın volkana gecırmesı

Fener'in defansi o mal takimlar sayesinde iyi gözükmüstür. Fener defansina pres yapan tek takim biziz bu sezon. Zaten sirf bu yüzden yendik maholari. Kadro kalitesi itibariyle bizim takim bir kere daha iyi.

Yobo,Bekir,Ziegler,Selcuk Sahin arkada önde de Caner,Topuz fln. var. Alex ile Sow topla bulusamaz bence. Sow zaten önde bos kaleye yuvarlamak icin duruyor sadece ,onun attigi golleri Bienvenü bile atar.

Fenerin atagi gol sayisi maksimum 1'dir. Deplasmanda tek galibiyetlerini Manisa'ya aldilar (90+7 Kendi kalesine) birde Ankaragücü galibiyeti var sayarsaniz. Azicik bir baski gelince rakip takimdan , atmosferle birlikte ezilirler diye düsünüyorum. Zaten fizik olarak cok kötüler. Mehmet Topuz ve Cristian birazda Caner var fizikli. Diger oyuncularda fizik falan yok. Bizde her oyuncu kuvvetli, Emre Colak oynarsa bir o kuvvetsiz diyebiliriz. O orta saha ile bir halt yiyemezler. Cristian'in okadar ofansif oynamasi mümkün degil, 2-0 falan yaklayana kadar basan bir takim var sonucta. Alex'e dikkat etmeliyiz ofansta, Topuz zaten yavas oyuncu, Eboue'de Caner'i zorlanmadan tutar. Ilk macta golü 35 ve 41'de bulmustuk. Ilk golü ilk yarida bulursak süper olur. Kaldi ki fener iyi pas yapamiyor Bekir,Ziegler ve Selcuk özellikle her baski yapildiginda topu kaybediyor. Bursa,Trabzon fln. her takim bunlara pozisyon buldu. Kazma ayaklar tabiki Kadiköy bali ile kacirdi golleri. Deplasmanda bile 2-0'dan geri gelmemiz iyi takim oldugumuzu gösterir. Fenerin taraftarsiz öyle oynamasi mümkün degil. 4-0 veya 4-1 kazaniriz diyorum. Saygilar.

#Sampiyonluksarkisidusmesindillerinden

Benimde icimden bu geciyor ama hayirlisi

Enginin golu var.

bütün kadroda yer alan futbolculara bakarsak bariz bir adele ve fizik üstünlüğümüz mevcut...

3-1 ve 2-2 lik maçlarda bu açıkça ortaya çıktı...

ortasahaları büyük ihtimalle topuz-baroni-selçuk-caner şeklinde olacak ki bu ortasaha hiç bir halt yapamaz, hiçbiri teknik veya sorumluluk alabilecek kapasitede değiller...

zaten defansları Allahlık hiç yazmaya gerek yok daha yobonun yanında sabit bir stoperleri yok eldekilerde kesimal, bekir ve bilica...

fenerin kadro olarak tek iyi yanı tabi kendi kadrosu itibari ile alex-sox... stoch da hikaye zaten oynatmaz stoch ilk 11... veya oynatsın ne fark eder...

her hangi bir alanda baskı yedikleri anda kaybediyorlar topu bütün sezon gördük bunu...

trabzon maçını nedense insanlar çok büyütmüş, o trabzonu yenmeyeni döverlerdi o akşam...

aynı ciddiyet ve konsantrasyon ile çıkarsak maça bence hiç şansları yok... kalıyor geriye hakem ve şans faktörleri...

Antu

Galatasaray maçı sonrası yabancı oyuncularımız

Sow: Semih ve Ufaluji maç boyunca bana ırkçı söylemlerde bulundular.

Yobo: Necati‚ Elmander ve Baros kökeminden dolayı bana hakaret ettiler.

Baroni: Riera ve Engin bana maç boyunca bana ırkçı söylemlerde bulundular.

gibi açıklamalarda bulunmalılar.

Bir oyuncu tek taraflı beyanla TEDBİRLİ olarak PFDK´na sevk edilebiliyorsa‚ buyursunlar buradan yaksınlar

Galatasaray maçı sonrası yabancı oyuncularımız

Yok artık

abi bu ne ya,herkes öle bi ucmus ki,kendinize gelin ya,3 atarız 5 atarız nedir abi,ilk mactaki fener takımı olmaz bu sefer,acıkcası 1-0 olsun bizim olsun macı benim icin,azcık temkin ltfn....

Ezikleri öyle veya böyle yeneriz. Emre'nin yoklugunda fark atariz. Orta sahaya gel: Selcuk Sahin - Baroni :lol:

+5 olur mu panpalar. Kupon yapicam :D

Bi defa eziklerden cok daha organize bir takimiz. Daha sert, daha disiplinli

Arena'da o taraftarin önünde kaybetmek zor

Ankaragücü maci disinda deplasman galibiyetlerinin olmadigini da hatirlatalim

Demem o ki, fazla artistlik yapmasinlar. Hersey ortada

Evlerinde 1 mac iyi oynayinca kendilerini Barcelona saniyorlar:)

harbi gerizekalı bunlar ya. biz bu adamlara puan verirsek bu bizim aptallığımızdan olur, başka bişeyden değil. normal şartlarda arenadan çıkmaları imkansız bu dingillerin. beraberlik almaları bile muazzam başarı olur

Tarihi fark istiyorum, yapabilirsiniz aslanlarim!!

Dikkat edeceğimiz 2 oyuncuları var. Biri Baroni barzosu. Ortalama topçu ancak kaleyi yokluyor ona bu fırsatları vermememiz lazım. Diğer Alex. Alex zaten en tehlikeli oyuncuları. aman vermemeliyiz ona özellikle. İkinci maçı hatırlatırım bu konuda. Elbette durum aynı değil ancak adamı baskı altında-markajda tutmamız birinci şart. Bu 2sini iyi yaparsak 30.dk dan sonra ezikleri çıkartmayız sahalarından.

Elbette bende hemfikirim 1-0 olsun bizim olsun. Önemli olan 3 puan ve yenmek.

Avantaj bizde diye kontrollü başlarsak fener balıyla ilk dakikalarda gol bulabilirler... Bu da stresi beraberinde getirir. Atak başlarsak 15 dk'dan sonra düşer gardları...

harbi gerizekalı bunlar ya. biz bu adamlara puan verirsek bu bizim aptallığımızdan olur, başka bişeyden değil. normal şartlarda arenadan çıkmaları imkansız bu dingillerin. beraberlik almaları bile muazzam başarı olur

Cüneyt Cakir tetikcisi verilirse baskili oynamamizi engelleyecektir. Her topa girdigimizde faul calip durduracak oyunu. Cüneyt Cakir´in derbilerde faul calmasi icin birinin kendini yere birakmasi yeterli. O derece kötü bir hakem aslinda bu capsiz.

Yemin ederim Bülent Yildirim´a bile raziyim, Halis Özkahya´ya bile raziyim. Yeterki bu cakma elit Cüneyt Cakir verilmesin.

Ama bu sene neyi gördük? Biz istemiyorsak eger, kesinlikle verilir, istiyorsak da verilmez.

Yani hakem Cüneyt Cakir :)

Fatih Hoca'ya sonsuz güvenim var.

İlk maçtaki gibi tam saha baskıyla,golü düşünerek başlamalıyız.Öyle olursa çok dayanamazlar önce ilk golü sonra ikinciyi yerler.Rahat bi 2.yarı çıkarırız.

Son maçlar için olsa da, güzel tespit... :ka21:

gocek-bjkform-48804_501.jpg

Geri
Üst Alt