Salih Yılmaz
Aslan Üye
- 26 Ekim 2009
- 8.995
- 11
- 1.173
Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00
koreografiyi çok merak ediyorum
koreografiyi çok merak ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yenmemiz gerekiyor. Ne olursa olsun. Onlar iddalı ise biz 2 kat daha iddalı ve rahatız. Takımımıza güveniyorum ve statdayım bu sefer. Herşey Galatasaray için !
Kendi evimizde fenere futbol olarak ezileceğimizi sanmıyorum ama işte o lanet olası fener şansı tek korkum.(Bu arada angut ların intro çok sinir bozucu olmuş sataşmak başka hakaret etmek başka bişey allah düşmanın bile ahlaklısını versin işte.)
Bu arada angut ların intro çok sinir bozucu olmuş sataşmak başka hakaret etmek başka bişey allah düşmanın bile ahlaklısını versin işte
Abi zaten adamların introsunda o Command Conquer Generals müziğini duydum direk koptum
Ulan ben dinlemeye utandım adamlar koymaya utanmamışlar oyun müziğini introlarına![]()

Ben bu maçı tarihi dönüm maçı olarak görüyorum.
Aklımda şu sorular var ?
1) İki maç evimizde üstüste 2 fener galibiyeti alabilecek miyiz ?
2) İlk golü atabilmemiz için, kaç tane %100 gol pozisyonu kaçıracağız ?
3) Milan Baros, kaç tane %100 karşı karşıya kaçıracak ?
4) Fener şansızlığımız sürecek mi ?
5) Fener'in yakın-uzak farketmez attıkları abuk-subuk vuruş olur düzgün olur, ilk attıkları şut yine gol olacak mı ?
6) "Fener, eğer alması gerekiyorsa, her Galatasaray derbisini kazanır" kuralı bozulacak mı ?
Açıkcası, bu maç şampiyonluk maçımız ve bence son maç olmalı ve burada işi bitirmeliyiz.
Beraberlik bile bizi tehlikeye sokar.
Şu an 1-0'a razıyım.