STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

koreografiyi çok merak ediyorum

Valla ben Aydin´dan yana oldum hep bu mac icin.

Ama Terim begendigi 11´i bozmuyor, bunu biliyoruz. Insallah Riera Terim´in yüzünü kara cikarmaz.

Telafisi olmayan bir mac cünkü. Final.

154437_292671360813511_212128485534466_53992103_1289100695_n.jpg

ben olsam Engin-Riera baslardim, sonradan Aydin'i alirdim oyuna.

Emre'yi oynatmazdim, bu maclari oynayamiyor bu belli. fizigi fln. yetmiyor, 2-2'lik fener macindada gördük, sahada yok gibiydi. Riera BJK macinda gayet iyidi.

Futbol aklımız bu maçı kolay kazanacağımızı söylese de, neticede bu bir derbi. Bizim en formda olduğumuz dönem olduğunu düşünmüyorum, Fenerbahçe ise ligdeki basit deplasmanlarda çok puan kaybetti ama play off 'a doğru yükselen bir form gösterdi.

Bizim maçlarda şans faktörünün de hep rakipten olduğunu, kazanma olasılığımızın Lig Tv 'nin işine gelmediğini düşünecek olursak puan kaybı olasılıklarına da hazır olmalıyız.

Allah muhafaza, kötü oyun ve sonrasında gelecek bir puan kaybında. Ne şampiyonluk sinerjisi kalır ne başka birşey. Haftalardır övdüğümüz oyunculara, bizi biz yapan Terim 'e dünya kadar laf söylenir.

En kötü olasılıkta bile, ligde puan avantajın bizde olduğunun bilincinde olarak desteğe devam etmeli ve bu sezon takımı şampiyonluğa taşımalıyız.

Bu kötü senaryo ile hiç karşılaşmamak umuduyla, "kulağım(n)ızda küpe olsun" diyorum.

Kendi evimizde fenere futbol olarak ezileceğimizi sanmıyorum ama işte o lanet olası fener şansı tek korkum.(Bu arada angut ların intro çok sinir bozucu olmuş sataşmak başka hakaret etmek başka bişey allah düşmanın bile ahlaklısını versin işte.)

Yenmemiz gerekiyor. Ne olursa olsun. Onlar iddalı ise biz 2 kat daha iddalı ve rahatız. Takımımıza güveniyorum ve statdayım bu sefer. Herşey Galatasaray için !

İşler dolasıyla gelemedik arkadaşlarla maça.Bizim içinde destekle renkdaş.

Kendi evimizde fenere futbol olarak ezileceğimizi sanmıyorum ama işte o lanet olası fener şansı tek korkum.(Bu arada angut ların intro çok sinir bozucu olmuş sataşmak başka hakaret etmek başka bişey allah düşmanın bile ahlaklısını versin işte.)

birde düşen koreografiyi koymuşlar gülmekten sandalyeyi kırdım yemin ederim :D

her türlü pisliğin kitabını Galatasaray yazmış güya.

fenerbahçe adaletini göster fln fistan bişeyler yazmışlar...

akıldan yoksun abi adamlar

Bu arada angut ların intro çok sinir bozucu olmuş sataşmak başka hakaret etmek başka bişey allah düşmanın bile ahlaklısını versin işte

Gerizekalılar arkaya Command Conquer Generals'ın müziğini koymuşlar :D

Aklıma ana haber bültenlerinde milleti gaza getirmek için arkada çalan 300 soundtracki geliyor, tam bir rezalet :D

hakket adminleri bile 0-6 yaş taifesinde çoluk çocuklar la bunlar...:D

Bi de o kareografi var.

İnsan utanır be açamadığı kareografiyi göstermeye.

Benim tek korkum maça kontrollü ve sakin bir futbolla başlamamız. Kendi sahamızda oynuyoruz ve bütün şartlar bizden yana.

Her zamanki baskılı ve hücuma dönük oyunumuza devam etmeliyiz. Özellikle maçın başında göz açtırmamak lazım. Maçın başında baskıyı kurmuşken golü de bulursak çok rahatlarız aksi takdirde maç orta saha mücadelesine döner.

Abi zaten adamların introsunda o Command Conquer Generals müziğini duydum direk koptum :D

Ulan ben dinlemeye utandım adamlar koymaya utanmamışlar oyun müziğini introlarına :D

Abi zaten adamların introsunda o Command Conquer Generals müziğini duydum direk koptum :D

Ulan ben dinlemeye utandım adamlar koymaya utanmamışlar oyun müziğini introlarına :D

güya savaşa gidiyolar. Hani küçükken age of ya da generals oynadığında ordu biriktirirdin ya böyle dünya kadar ordu yapardın. sonra o büyük orduyu düşmana doğru sürmeye başlayınca bi adrenalin olurdu sanırım şimdi onu yaşıyolar :D

tabi büyük orduyu yönetmek zor olduğundan genelde bozgunla sonuçlanırdı. büyük ihtimal onlar adına öyle olacaktır yine :asd:

Bursa maçına gittim, son dakika golüyle aldık. Bjk maçına gittim onuda son dakika golüyle aldık. Artık kalp dayanmaz rahat bir maç olsun :)

Ben bu maçı tarihi dönüm maçı olarak görüyorum.

Aklımda şu sorular var ?

1) İki maç evimizde üstüste 2 fener galibiyeti alabilecek miyiz ?

2) İlk golü atabilmemiz için, kaç tane %100 gol pozisyonu kaçıracağız ?

3) Milan Baros, kaç tane %100 karşı karşıya kaçıracak ?

4) Fener şansızlığımız sürecek mi ?

5) Fener'in yakın-uzak farketmez attıkları abuk-subuk vuruş olur düzgün olur, ilk attıkları şut yine gol olacak mı ?

6) "Fener, eğer alması gerekiyorsa, her Galatasaray derbisini kazanır" kuralı bozulacak mı ?

Açıkcası, bu maç şampiyonluk maçımız ve bence son maç olmalı ve burada işi bitirmeliyiz.

Beraberlik bile bizi tehlikeye sokar.

Şu an 1-0'a razıyım.

Yönetim, teknik kadro, futbolcular ve bilhassa taraftarlar sezon başından beri şampiyonluğa kilitlenmiş vaziyette. Buraya kadar gelipde bundan sonra maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Her geçen gün dahada kenetleniyoruz.

Geri
Üst Alt