STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

Beyler sabah 9 da istanbula otobüsüm var,12de istanbuldayım erken yatmazsam kalkamam size iyi geceler.

Heyecan hat safhada. Yarın millet nasıl zaman geçireceğini hesaplıyor. Ben aksi gibi 7 den itibaren ayaktayım. Bilmiyorum akşamı nasıl edecegim :)

Ben de Fifa Street oynayacagim. :D

Vallah en iyisi. Mac saatine kadar uyuyup bütün enerjimi maca veriyorum böylece. :asd:

Vallah bendede var Fifa street ama bi kac saat sonra geri normal Fifaya oynamaya basladim... Fifa streeti neden hic sevmedim :D

o zaman panik yapma, hırslanma bu kadar yorumlara saygılı ol. ben etkisiz olacagını tahmin ettim sadece bu kadar basit.

Daha anlamadim ben ne diyim daha.

Evet bende etkisiz olur diyorum, ama senin dedigin sacmaydi. Ben sen haksizsin demedim

Heyecan bastı şimdiden. :D

Daha anlamadim ben ne diyim daha.

Evet bende etkisiz olur diyorum, ama senin dedigin sacmaydi. Ben sen haksizsin demedim

anladım arkadasım neden anlamiyim?

asıl sen anlamıyosun ki bana gore mantıklı sana gore sacma anlamadıgın nokta burası.

deplasman ozurlusu bi adamdan bahsediyoruz diyorum, adam sadece icerde oynuyo. oynuyo dedigimde uzaktan bi kac sutla gol attı. dısarda ismini duymuyoruz. ve boylesine bi mactada pek etkili olacagını dusunmuyorum demistim. sezon geneline baktım yani anlıyosundur umarım. sen etkili olacak diyosun demedim ki.

Beraberlik bize değil fener'e avantaj...

Asıl galip gelmesi gereken taraf biziz...

Yoksa bu iş sarpa sarar.

anladım arkadasım neden anlamiyim?

asıl sen anlamıyosun ki bana gore mantıklı sana gore sacma anlamadıgın nokta burası.

deplasman ozurlusu bi adamdan bahsediyoruz diyorum, adam sadece icerde oynuyo. oynuyo dedigimde uzaktan bi kac sutla gol attı. dısarda ismini duymuyoruz. ve boylesine bi mactada pek etkili olacagını dusunmuyorum demistim. sezon geneline baktım yani anlıyosundur umarım. sen etkili olacak diyosun demedim ki.

böyle deseydin bastan daha mantikli olurdu

Vallah bendede var Fifa street ama bi kac saat sonra geri normal Fifaya oynamaya basladim... Fifa streeti neden hic sevmedim :D

World Tour yap, en zor derecede. Acayip zevkli maclar oluyor. Bi de oyunu oynarken zaman cok cabuk geciyor, en büyük artisi bu. :D

heyecan yok ,bugünki trabzonla besiktasi gördükten sonra , oh be dedim sampiyonluk %1500 bizim dedim.

Genelde, bu kadar önemli noktada, maç nerde olursa olsun,

şimdiye kadar fenere karşı çok kötü oynadık...

Bizimkilere ne kadar güvensem de, yine de rahat değilim...

Geri
Üst Alt