STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

World Tour yap, en zor derecede. Acayip zevkli maclar oluyor. Bi de oyunu oynarken zaman cok cabuk geciyor, en büyük artisi bu. :D

Zaten hemen world toura girdim, almanyada basladim takimin formasini felan yaptim :D neyse ben yinede Jak and Daxter oynayim, kücüken cok oynardim Jak and Daxteri :happynew:

Terim böyle final maclari sever. Güvenim tam. Gerilmeye gerek yok. Oyunumuzu oynayalim yeter.

Şimdi fenerli topçular twitter vs kullanıyor ya kesin bizim siteye girip yorumları okuyorlardır. Lağım bile bu klüpten temizdir. En azından hakkını vererek kirleniyor.

Engin Baytar ve Necati'den goller bekliyorum. Golmanderimizi zaten söylemiyorum.

Zaten hemen world toura girdim, almanyada basladim takimin formasini felan yaptim :D neyse ben yinede Jak and Daxter oynayim, kücüken cok oynardim Jak and Daxteri :happynew:

Ben Amerika'da basladim oyuna. Oyuncularimin hepsi 25 levelin üstünde olmasina ragmen hala cok zorlaniyorum mac oynarken, feci zor yapmislar oyunu ama baya da zevkli. :D

Bi de ben birazdan Fifa 12'de GS-FB derbisini oynarim. Yarindan önce bi oyunda koymak lazim sunlara. :asd:

Arkadaşlar, sistemden hepinize otomatik bir pm gönderdim. Geri dönenler olmuş, sağolun varolun. :)

Ama okumam 3 gün sürebilir. :):p Siz iyisi mi yazmayın :p:D.

Beraberlik bize değil fener'e avantaj...

Asıl galip gelmesi gereken taraf biziz...

Yoksa bu iş sarpa sarar.

beraberlik nasıl fenere avantaj oluyor anlamış değilim ? geriye 4 maç kalıyor ve 5 puan öndesin ayrıca biz kalan 3 maçın ikisini içerde oynuyoruz. fener ise kalan 3 maçın ikisini deplasmanda oynuyacak.

Arkadaşlar, sistemden hepinize otomatik bir pm gönderdim. Geri dönenler olmuş, sağolun varolun. :)

Abi bırakın barca maçını bu başlıklara yazın der gibi oldu tebessüm ettirdi

altı üstü bir alexleri birşey yapabilir. madrid bile messiyi etkisiz hale getirdi. biz alexi hele hele etkisiz hale getiririz. inşallah sacma sapan goller kacırmayız.

Benim de içimden cevap vermek geçti, bu sıkıntıyı yaşayacağını düşündüm abi:)

acaba baros elmander mi oynasa

Baros hazırsa oynasın gergin zayıf bir Baros hiç çekilmez

yarin ki maci yenercek sampiyon biz oluruz ... haydi abilerim alin su maci !!!!

sağda bence engin oynayamıyor , sağa alternatif kim olabilir.......

Necati-Elmander ikilisini bozmak için şu anda bir sebep yok. Ha maçta Neco kötü oynar mı? Elbet oynayabilir ama Baros bu sene şu ana kadar Neco'yu kesecek bişey yapmadı. Antrenmanda nasıldır bilemem. Ama Baros resiin de işi belli olmaz. Çıkar yazar 2 tane:)

Engin-Emre-Riera-Aydın hepsi oynayabilir yarın. Engin garanti bence.

Geri
Üst Alt