Ümit Durmuş
Kırmızı Üye
- 2 Ağustos 2011
- 1.474
- 4
- 1.148
Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00
Showu kaçırır
18:59 da uyan bari![]()
Showu kaçırır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
18:59 da uyan bari![]()
Showu kaçırır![]()
6'da yatıp 15'de kalkmayı düşünüyorum.![]()
Ben de 14.00 gibi stada doğru yola çıkmam lazım. yol 2 saat sürer heralde otobanda. en son gittiğimde emniyet şeridindengittiğimiz halde 45 dakka sürdü.
16.00 gibi orda oluruz. formamı değiştirecem arkasına da Elmander yazdıracam. Bide içindeki aslan t-short u de alırım heralde. zaten geriye 2 saat kalır.
maça kadar oralarda çay çorba içeriz arkadaşlarla![]()
Su an heycandan kahve ve sigara iciyorum. Saat 10 gibi uyusam... oglen 5 gibi uyansam... bomba olur vallah. LOTR izleyim simdi bari
10'da uyursan saat 5'de kalkmakta zorluk cekersin ve mac esnasinda uykun olur. En gec 8'de uyu, ben birazdan uyuyacagim mesela ve saat 4 gibi kalkarim.
Valla renkdas ben cogu zaman oyle yaparim. Mesela su an hic uykum yok ve saat 8 gibi uyuyamam ben. Ben simdi 8de uyusam, oglen 2/3 gibi uyanirim. Ben fazla uyuyamiyorum. Zaten heyecandan uyuyamam ben. Pes pese 3 gun hic uyumasam bile mac esnasinda heycandan dolayi hic uykum olmaz.
Insallah mac'i kazaniriz ya. Susturalim sunlari

Uykun yoksa o zaman baska, yine de cok gec yatma. Benim mesela en az 8 saat uyumam gerekir yorgun olmamak icin. Uykum olursa ve bi de üstüne mac sIkIcI gecerse uyuya kalirim ben.
Allah'in izniyle bu maci kazanacagiz, hepimiz inandik buna.
Neyse ben yavastan kaciyorum. Herkese iyi geceler/sabahlar dilerim. :tiphat:
Hadi yatın uyuyun lan.