STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

Eboue geçti Eboue vurdu goooooooooooooooollllllllllllllllllllllllll!

Yeniden belirtiyorum.Allah aşkına hepiniz hayatınızın en iyi maçını oynayın.2-0 falan olursa yeter demeyin.Allah ne verdiyse atın 7 olur 9 olur.İyi geceler arkadaşlar.

İlk kez bir Fener derbisi öncesi bu kadar rahatım. Takıma inancım tam. 2-0 kazanacağımızı düşünüyorum.

Offffffff heyecan basti uyuyamiyorum.

14 saat 5 dakika kaldi

Ne yapsammm acaba hmmm

Real Steel izleyim

6'da yatıp 15'de kalkmayı düşünüyorum. :D

Ben de 14.00 gibi stada doğru yola çıkmam lazım. yol 2 saat sürer heralde otobanda. en son gittiğimde emniyet şeridinden :D gittiğimiz halde 45 dakka sürdü.

16.00 gibi orda oluruz. formamı değiştirecem arkasına da Elmander yazdıracam. Bide içindeki aslan t-short u de alırım heralde. zaten geriye 2 saat kalır.

maça kadar oralarda çay çorba içeriz arkadaşlarla :D

Ben de 14.00 gibi stada doğru yola çıkmam lazım. yol 2 saat sürer heralde otobanda. en son gittiğimde emniyet şeridinden :D gittiğimiz halde 45 dakka sürdü.

16.00 gibi orda oluruz. formamı değiştirecem arkasına da Elmander yazdıracam. Bide içindeki aslan t-short u de alırım heralde. zaten geriye 2 saat kalır.

maça kadar oralarda çay çorba içeriz arkadaşlarla :D

Kiskandim renkdas..

Uyarıları dikkate alın lütfen.

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Maç linki istemek ve maç linki dağıtmak kesinlikle yasaktır. Kadro vs... gibi dolaylı yoldan link istemek de yasaktır.

​

Cildirmamak elde degil ya, adamlar oyunda bile cok ballilar. Tek kale oynadim resmen, 6-7 tane net pozisyonum var ama mac 3-3 bitiyor. Adamlar 3 kere geldiler ve her defasinda golü attilar. :f

Su an heycandan kahve ve sigara iciyorum. Saat 10 gibi uyusam... oglen 5 gibi uyansam... bomba olur vallah. LOTR izleyim simdi bari

Su an heycandan kahve ve sigara iciyorum. Saat 10 gibi uyusam... oglen 5 gibi uyansam... bomba olur vallah. LOTR izleyim simdi bari

10'da uyursan saat 5'de kalkmakta zorluk cekersin ve mac esnasinda uykun olur. En gec 8'de uyu, ben birazdan uyuyacagim mesela ve saat 4 gibi kalkarim.

Bu maç saatini beklememek için geç yatıp geç kalkmak güzel taktikmiş :D Ama benim saat 12 - 12:30 civarı kalkmam lâzım. Kalkıp gazetelere bakıp, "Derbiye doğru" vs. gibi programları izlemem lâzım =) Ben geç kalkarsam, günü kaçırmış gibi hissediyorum ve huzursuz oluyorum. Derbi gününü yaşamak lâzım...

10'da uyursan saat 5'de kalkmakta zorluk cekersin ve mac esnasinda uykun olur. En gec 8'de uyu, ben birazdan uyuyacagim mesela ve saat 4 gibi kalkarim.

Valla renkdas ben cogu zaman oyle yaparim. Mesela su an hic uykum yok ve saat 8 gibi uyuyamam ben. Ben simdi 8de uyusam, oglen 2/3 gibi uyanirim. Ben fazla uyuyamiyorum. Zaten heyecandan uyuyamam ben. Pes pese 3 gun hic uyumasam bile mac esnasinda heycandan dolayi hic uykum olmaz.

Insallah mac'i kazaniriz ya. Susturalim sunlari

Fifa mi oynasam ya. Bugun xbox live cok sorun yapti, bakim filan varmis. Zaten heycanliyim bide o da sorun yapinca iyicine gicik oldum vallah. 13 saat kaldi

Valla renkdas ben cogu zaman oyle yaparim. Mesela su an hic uykum yok ve saat 8 gibi uyuyamam ben. Ben simdi 8de uyusam, oglen 2/3 gibi uyanirim. Ben fazla uyuyamiyorum. Zaten heyecandan uyuyamam ben. Pes pese 3 gun hic uyumasam bile mac esnasinda heycandan dolayi hic uykum olmaz.

Insallah mac'i kazaniriz ya. Susturalim sunlari

Uykun yoksa o zaman baska, yine de cok gec yatma. Benim mesela en az 8 saat uyumam gerekir yorgun olmamak icin. Uykum olursa ve bi de üstüne mac sIkIcI gecerse uyuya kalirim ben. :asd:

Allah'in izniyle bu maci kazanacagiz, hepimiz inandik buna. :)

Neyse ben yavastan kaciyorum. Herkese iyi geceler/sabahlar dilerim. :tiphat:

Hadi yatın uyuyun lan.

Uykun yoksa o zaman baska, yine de cok gec yatma. Benim mesela en az 8 saat uyumam gerekir yorgun olmamak icin. Uykum olursa ve bi de üstüne mac sIkIcI gecerse uyuya kalirim ben. :asd:

Allah'in izniyle bu maci kazanacagiz, hepimiz inandik buna. :)

Neyse ben yavastan kaciyorum. Herkese iyi geceler/sabahlar dilerim. :tiphat:

Iyi geceler.

Hadi yatın uyuyun lan.

Yok :P

Uyku tutmadı :)

Geri
Üst Alt