STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

Lig Tv'nin yorumcularının Deniz Seymanla aynı maddeyi kullandıklarına inanıyorum. Resmen rezillerdi.

milletin derdi biz olmuşuz hahahah

Kazanalım laaan

Ülkenin 3/2 si bizim bu aksam takılmamızı istiyor. Bejeke maçından önce 7 adet Ayetel Kürsi okumustum, bütün lokale amin dedirtmistim. ( Normalde Allah ile pek yakın ilisklerim yoktur en son cumaya 15 tatilde gittim ) İnsallah bu aksam bu totemim yine ise yarayacak.

Lig Tv'nin yorumcuları içmiş çıkmış..Bu maçı Fener kazanırsa Fener şampiyon olurmuş, Fener daha iyi oynuyormuş ve büyük takımmış bu yüzden favorilermiş.

onu fb tvyede cıkan cem pamiroglu söyledi. büyük takım diyor. 2 mactır iyi oynuyor diyor. buna kayserispor macınıda katmış. ulan sanki biz kücük takımız hırbonun ettigi lafa bak. bizim sahada bunlar nasıl favori oluyor onu anlamıyorum. hadi kadıköyde anlarım.

Gstv güzel klipler yapıyor ama seslendirenler biraz daha özenli seçilmeli vasat seslendirmeler alıyor götürüyor bütün kıymetini klibin

34 hafta fenerden üstün oynadık, sadece geçen hafta nispeten daha iyi oynadılar bizden 1 haftalık üstünlükle favori oldular lan nasıl bir ülke burası :D

Bu akşam yenersek Ligtv nasıl para kazanacak..Süper Final 2. haftada biter..Fener yenerse son haftaya kadar izlenir.

beni korkutan şey hakemdir.

Feneri bu maçta favori gören gitsin sözlüğe baksın demek en hafif tabir olur heralde.

Bizim sahamızda, teknik direktörler arasındaki fark belli, oyun kalitesindeki fark belli.

Orta sahasında Selçuk-Baroni oynayan takım mı favori? Yapmayın... Kadıköydeki maç gibi top göstermeyeceğiz maç hakimiyetimizde geçer ha bunların balları efsane belki de kazanırlar ama oyun olarak her türlü ezeriz. Çok büyük ihtimal de kazanacağız.

iyice tırsmaya basladım, kesin aksam kıyım yapılacak hazırlıklı olun

Geçen hafta Trabzon oyun mu oynadı ki bunlar favori oldular şimdi:)Hiç birşeye bakmadan sahaya çıkıp,oyunumuzu oynayıp işi bitireceğiz Allah'ın izniyle.Herkesin iki kişilik oynaması lazım bu maçta.Yenersek iş biter zaten.

Geri
Üst Alt