STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

bizde inaniyoruz takima sahada parcaladik resmen ama sen bu kadar ezici üstünlükle evinde yenemezsen psikolojik olarak bitersin nitekim trabzon maclarinda puanda birakabiliriz hersey olur,fener su saatten sonra hayatta yenilmez,sampiyonluk macina kadiköyde cikacagiz ve bu oyunu oynamayacak fener evinde bana göre suan sansimiz %30 besiktasa dua edelimde bir mac kazansinlar prestijleri icin,en azindan icerde...

Malesef fb ye yatan ts bize herşeyiyle oynayacaktır.bjk zaten yalakanın önde gideni.şansımız çok az.

Karıkoyde o kupayı kaldıracaz

İnşallah oyuncularımız toparlanır hemen de önümüze bakarız.

Bu maç gitti artık.Yapacak bir şey yok.İpler hala bizim elimizde.

Hani ingilizler oynar almanlar atar diyolar ya aynen bu sendromu yasıyoruz.Ama kadıköyde koymamız artık farz oldu.

Şu anki oyuncularımızın gol sayısına bakın. En çok gol atan oyuncularımız ortasahanın göbeğinde oynayan Selçuk ve Melo. Özellikle Selçuk birçok maçı tek başına alan isim oldu gerek frikikleriyle gerek harikulade paslarıyla. Fakat ;

Senin en golcü 2 ismin ortasaha ise burada bir sorun var demektir. Elmander çok iyi bir forvet, ama bir golcü değil bunu hepimiz biliyoruz. Bu takıma nokta bir santrafor lazım, Jardel, Falcao stilinde bulduğunu atan bir isim lazım. Necati ile olmayacağı çok belli veya dökülen Baros ile.

fenere yenildiğimize üzülmüyorum. Biz şampiyonluğu hakettik. Hatta şampiyon olduk. fener haketmeden kazandı buna üzülüyorum.

Analarıyla ilgili fantazi kurdurtmak için nasıl canla başla gelip buraya yazıyor folloşlar hala anlamıyorum.

ananızla ilgili sorunlarınız mı var lan sizin.

Ya ne balı arkadaş. Bir tutturmuşsunuz bal bal diye hep aynı şeyleri yazıyorsunuz. 10 tane kaleciyle karşı karşıya kalıyorsun, atacaksın. Atamazsan böyle olur işte. Bu kadar beceriksizlik olmaz. Adamlar 2 kere geldi, attı gitti. Yazık.

boyle adalet olur mu ya.....su eziklere nasil yenildik ya...

hala öndeyiz, abartmayın

Beraberliğin bize yettiğinin farkına varamadık.Daha sabırlı oynayıp feneri üzerimize çekmeliydik.

Semih bizi yatırıp şeetseydin daha iyiydi. Allah beni kahretsin ki daha iyiydi. İki golde de %100 hatası var. Ama yine de mükemmel oynadık, olmayınca olmuyor ne yapalım. Ama söylemeden geçemeyeceğim;

Fenerbahçe Kadıköy'e kadar NAH puan kaybeder. O kadar açılmasa mıydık diye de düşünüyorum. Beraberlik üzmeyecekti çünkü. Ama bu şekilde kahroldum ben, başka da söylenecek ne var ki ?

Şu dünyada birazcık adalet varsa şampiyon biz oluruz

Bu kuşlar küfür yemek için mi giriyor buraya anlamadım ki.

Geri
Üst Alt