STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

artik 2 hafta boyunca siyah beyaz takilacagiz galiba, gittik sikecilerin eline bakar olduk iyimi.

Quaresma evladim cos lütfen..

Şuna eminim; Hoca Baros'la başlamadığına pişman oldu. Ama Neco'yu da çok geç çıkardı.

Takım kötü oynasa, teknik direktörümüz kötü olsa küfreder, içimi boşaltır, 1 ay forumdan defolur giderdim.

Ama sezonun gördüğüm en iyi, en muhteşem, en gol pozisyonlu maçını çıkarıyoruz. 90 dakika tek kale değil altı pas'ta maç çıkartıyoruz ama yeniliyoruz.

Bu gece kalp krizinden ölmezsem ben bu hayatta kalpten gitmem..

Eğer haftaya Trabzona' karşı dağınık bir görüntü sergilersek bir daha toparlanamayız.

Ama yok odaklı çıkarsak maça bu mağlubiyetin bütün üzüntüsünü atıp yola devam ederiz.

Çok kritik noktadayız. Bu hafta teknik ekibin çok iyi çalışıp oyuncuların psikolojilerini düzeltmesi lazım.

Çünkü deplasmanda karşı takım açılıyor, daha rahat oynuyoruz.

İçeride ise takım halinde defansa kapanıyor karşı taraf, bizim de kilidi açacak, kanatlarda çalımı basacak oyuncumuz yok.

Ya orta yapıyoruz, ya da göbekten delmeye çalışıyoruz.

icerde bjk ile berabere kalırız hamsilerede yeniliriz diye dusunuyorum biz kapalı takımlara karsı hep puan kaybettik. les antalya bile kontra ile gol attı korner kullanıyoruz bi bakmıssın gol yiyoruz 1-1 bitmisti o mac. yine icerdeki manisa macı felaketti. ts acık oynarsa arenada belki yeneriz ama 10 kisi kapanırsa imkanı yok gol atamayız

Trabzon ve Besiktaş maçlarından 9 puan çıkarırsak 5. maç sonunda şampiyon oluruz.Bu 3 maçta puan kaybı yaşarsak Kadıköy'de finalin alası olur.

Galatasaray,Fenerbahçe'den çok çok daha iyi bir takım.Kanat oyuncusu olmayan,son vuruşları iyi olan bitirici bir forveti olmayan Galatasaray'dan bahsediyorum.Fakat futbolun şansı bazı maçlarda tamamen Fenerbahçe'nin yanında.Buna rağmen bugün yenebilirdik.Olmadı çokta üzülmemize gerek yok.Galatasaray büyüklüğünü Kadıköy'deki maçtada gösterecektir.

Aslına bakarsanız futbolu bir eğlence olarak görmeliyiz.Oynanan oyundan zevk almaya bakmalıyız.Fakat rakipteki bazı yöneticiler,bazı futbolcular inanılmaz derecede antipatikler.İnsan insandan nefret eder mi?Bunlar nefret ettiriyorlar.Yani bu tarz insanların bizlerin rakibi olması bizim içinde büyük bir şanssızlık.Bu tarz insanlar yüzünden futbolun zevkine de varamıyoruz.Futbolun eğlencesi de bitiyor,işin içine nefret karışıyor.Eğlencemizi alıp,nefreti körükleyen insanların futboldan tez vakitte ulaşması dileğiyle..

Son olarak önümüzdeki sene şampiyonlar ligine direk gideceğiz.Fenerbahçe ise annemizin liginde birkaç sene daha takılacak.Bunu bile bile bu Fenerbahçe takımını Lpg Tankı haline dönüştürüp,habire gaz veren ve futbolcuları gaza getiren camia içinde kimse onu da tebrik etmek isterim.

o bu değilde iti köpeği sevindirdik ona yanıyom nasıl kaçar o goller lan

son golu semih yuzunden yedik ayakta duramiyor cunku

Semih çok çok iyi bir defans oyuncusu üzerine katacak da ama işte oda bir balans sorunu var bu çok açık.Artık pata küte girmekten mi güçsüzlükten mi gerçekten çok ilginç.sakin sakin beklese zaten geçirmez ama illa alayım topu bir an önce diye saldırıyor cengaver.

Semih çok çok iyi bir defans oyuncusu üzerine katacak da ama işte oda bir balans sorunu var bu çok açık.Artık pata küte girmekten mi güçsüzlükten mi gerçekten çok ilginç.sakin sakin beklese zaten geçirmez ama illa alayım topu bir an önce diye saldırıyor cengaver.

aynen

Kendi ellerimizle verdik şampiyonluğu ulan böyle birşey yok. Adamlar 2 kere geldi 2 gol attılar. Demek ki 5 kere gelseler 5'lik simit yapacaklardı bizi. Kendi işimizi kendimiz görmeyelim, Beşiktaş'a, Trabzon'a dua edelim şimdi.

Hala kendi işimizi kendimiz görebiliriz.

Şampiyonu maalesef Fener'in Trabzon deplasmanı belirler. Maalesef...

ulan herkes şikeciler 6 da 6 yapacakmış gibi yorum yapıyor ya uyuz oluyorum,

biz neciyiz burada, biz niye 4 te 4 yapmayalım

Son gülen iyi güler.

Bir işin başında yada ortasında yaşanan sevinçlerin geçici olduğu çoğu zaman anlaşılır. Bir işin üzünülecek ve sevinilecek aşamaları sona ermiş ve o iş başarılmışsa, asıl sevinç o zaman yaşanır. Bu durumda çekilen bütün sıkıntılar ve yaşanan üzüntüler unutulur.

ya ben onu yazmasam sen biliyor muydun ardanin 2 gol attigini, info vermek istedim, özür dilerim, pisman oldum sana info verdigime

salman takma kafani yaptigin yanlis degil ;)

sans bir kere bizden yana olursa sampiyon olacagimiza inaniyorum, feneri bu sezon her macta taciz ettik, sadece görmezden gelindi..

son macta sans bizim yanimizda olsun ulan , yenelim sampiyon olalim, anasini satiyim.

Geri
Üst Alt