STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

soru su beyler, hamsi ve kargalar , yani 3 mactan birinde bir beraberlik cikartamicak kadar kötü mü bunlar

Bjk fener kardesine yatas, bence bu kesin, not edin bir kenera. Fenerbahce zorlanmadan gecer. Trabzon ise ugrasiyor ama elden gelmiyor, yani onlarda fos. Bizim puan kaybetmememiz gerekiyor.

Keske rezil bir futbol oynayip da kaybetseydik. Bu cok agir oldu

Ilahi adalete olan güvenimi kaybettim neredeyse. Hasha

Ben şampiyon olacağız diyorum.Bir ay sonra görüşürüz :)

ulan işe bak fazla konuşmayın biz yenemiyorsak ona buna mı medet umacağız biz endi maçlarımızı kazanacakmıyız kazanacağız inanıyorum ama o adamları sevindirmemiz bana koyuyor yoksa şampiyonluktan gram şüphem yok ö

nümüzdeki 3 maçtan 9 puan alırsak kadıköy e şampiyon çıkarız bunu yapacak gücümüz var

Ben şampiyon olacağız diyorum, yazın bunu bir kenara ağıt yakan arkadaşlarla 1 ay sonra görüşürüz.

Sadece temenni etmiyorum, buna samimiyetle inanıyorum da.

ya playoff sezon başında belliydi beyler, galatsaray 9 puan fark yaptıktan sonra çıkmış bişey değil ki, ama kesinlikle kaldırılması lazım orası ayrı, incikle boncukla uğraşılacağına yöentim 1 forvet 1 kanat alsaydı şimdi önümüzdeki senenin planlarını yapıyoduk böyle rezil rüsfa takımlarla uğraşmıyoduk

Şu şikeciler olayı onur mücadelesine çekiyorlar ya o koyuyor adama gerisi umrumda değil...

Sadece temenni etmiyorum, buna samimiyetle inanıyorum da.

Bende buna çok inanıyorum. Şunu söyleyeyim kadıköyde bayrağı dikerek şampiyon olduğumuzda bugüne lanet okuyacaklar.

9 puanlik fark tek maglubiyetle 2'ye indi lan. o nasil oluyor acaba..

berabere bitirsek son macada gerek yoktu trabzonla besiktasi tokatladiktan sonra biterdi is.

moral fln. kalmadi yahu, kalp krizi gecirmedim iyiki..

Şu feneri kadıköyde yenelim şampiyon olamazsak cok üzülmem yemin ediyorum.

demoralize olmazsak bu futboılla 3 maçıda alırız. fb en az 1 maç takılacak. buraya yazıyorum. yeterki biz takılmayalım.

Kareografiye o kadar odaklanmışlar ki maçla ilgilenemediler!

Bırakın taraftara laf yetiştirmeyi, ayakta alkışlamak lazım böyle şanlı taraftarı. Sahaya tek bi su şişesi bile atmadılar. 90 dakika boyunca tek bi küfür çıkmadı ağızlarından o haldeyken. Zor bulursunuz böyle taraftar, bırakın laga luga yapıp taraftara laf yetiştirmeyi. İlla ki laf yetiştireceğim birilerine diyorsanız o beceriksiz birkaç futbolcuya deyin diyeceginizi.

Her şey elimizde hala , 1,5 puan öndeyiz , şimdi hedef 3/3 , ondan sonra süper (!) finali kadıköyde izleriz

Keske rezil bir futbol oynayip da kaybetseydik. Bu cok agir oldu

Ilahi adalete olan güvenimi kaybettim neredeyse. Hasha

Aynen demekki aynı şeyleri düşünen tek ben değilmişim.İmanımı kaybetmek üzereydim.Adamlar hak ederek kazansın,bal olmasın diye dua ettim o kadar.Olmadı.

Yorum yaparsam iman falan kalmayacak bende artık.

off ulan toplayamadım hala kendimi, oyunculsar nasıl toparlanıp haftaya maça çıkacaklarsa. İmparatora büyük iş düşüyor bu noktada.

Geri
Üst Alt