STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

keşke bjk den 5 yiyipte bu hafta fene-vi yenseydik

Farkı 2 puan olarak düşünmeyin. Fark 1.5 puan.

Bu seneki 3 GALATASARAY - Fenerbahce macinda:

GALATASARAY 80 şut 6 gol - Fenerbahçe 10 şut 5 gol.

#SevinsinYavsaklarLiderGalatasaray

tt yapalım beyler

şöyle oyundan sonra bunların sevinmesi zoruma gidiyor

Fenerbahce TV'de macin genis özeti, sadece 20 saniye sürdü.

Bari berabere bitseydi ya. Fatih Hoca neden saldırttı takımı. Tıpkı ts-fb maçı gibi oldu. Beraberlikte bile &80 şampiyonduk. Şimdi %51 hala şans bizde. Ama offfff yazcak pekte fazla bişi yok. Ama kaleci Zolkan demirel'i anası doğurmamış sıçmış bunu bilir bunu söylerim.

ya tmm ii oynadık hoş oynadıkta kapanan takımın kilidini açamadık 1, adamlar 2 kere geldiler 2 gol attı bence biraz sorunlarımızı görmeliyiz, elmander sakatlıktan sonra resmen yokları oynuyor necati bu maçların adamı deil baroş topu kendini atacağa yere götürüyor umarım sene sonunda devre arasında adam gibi forvet almadık diye üzülmeyiz

Trabzon deplasmanı cok onemli arkadaslar . Yenersek , Sampiyonluk bizim olur bence

ya playoff sezon başında belliydi beyler, galatsaray 9 puan fark yaptıktan sonra çıkmış bişey değil ki, ama kesinlikle kaldırılması lazım orası ayrı, incikle boncukla uğraşılacağına yöentim 1 forvet 1 kanat alsaydı şimdi önümüzdeki senenin planlarını yapıyoduk böyle rezil rüsfa takımlarla uğraşmıyoduk

Beyler yapmayın etmeyin bu gibi yorumlar bizim çocukların emeğine hakaret. Kötü mü oynadı yani o 1 forvet 1 kanat eksik takım. Çıktılar aslanlar gibi oynadılar ama yenemedik işte. Bir tarafta 25 şutun sadece biri gol olurken öbür tarafta 3 şutun ikisi gol oluyorsa bu ne sahadakilerin ne de yönetimin suçudur.

Ben hiç mi hiç inanmıyorum şampiyon olacağımıza. Evet feneri kadıköydede ezeriz.. 50 pozisyona da gireriz ama 1 tanesini ya atar ya atamayız. fener 2 kere gelir ikisinide atar. Olay budur. Takıma inancım var ama futbol şansının bizim yanımızda olacağına inancım sıfır..

----

Bu arada bugün bir konu görmüştüm;

forum provakatörleri falan gibi bir şey...

Onu bulamıyorum şimdi...

Nerden aklıma geldiyse artık...:dedikodu:

Geri
Üst Alt