STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Farketdiniz mi. Bütün "zor olacak" maclar/ derbyileri iyi oynadik, ve cogunlukla iyi bi netice ile sonlandirdik.

"Kolay, handicap yapariz" dedimiz maclar'da /derbyl'lerde cok zorlandik.

aynen bu maçtan önce melo 2 golüm var, elmander golüm var gibi bi sürü açıklama yaptılar fazla favori olduğumuz maçlarda hep bi *******lik oluyo

Son maçta orta sahada sevinen taraf biz olucaz okul çocuğu volkan ama bu şampiyonluk sevinci olcak okul çocuğu volkan.

Kareografi şampiyonu ultraslan maçtan adamlar 3 lü çektiriken ne yapıyorlardı onu merak ediyorum.

Sen neyin kafasını yaşıyorsun Mehmet, 2 saattir taraftara sallıyosun. O taraftara kurban ol sen , bu sene 4 büyüklerde ceza almamış tek taraftar. Ayakta alkışlayacağına dediğin lafa bak.

Quaresma açıkladı. Fenerbahçe karşı var gücümle oynayacağım. Onlara karşı kinim var ve Tayfur Hocayla aramızda özel bir ilişki var. İnşallah dediği gibi olur. Çünkü bu şans varken bu allahsız takımı biz orada yenemeyiz. Çünkü yönetim taraftar olarak bize her türlü pisliği yapacaklar. Biz neden hala pislik yapmıyoruz anlamıyorum ya. Bırakın pislik yapalım şampiyon olalım. Adamların şike yaptığı açıklandı ortaya çıktı göğüslerini gere gere biz buyuz diyorlar. Bizde de kabahat var hem yönetim olarak hem taraftarlar olarak. Herşeye pozitif bakıp sakin sakin izliyoruz. Ulan var mı böyle birşey ? Oldu da şampiyon olamadık. Ne olacak o zaman. İş işten geçmiş olacak herşey..

ne diyorsunuz hocam ya stadı yıktık zamanında başlarına şampiyon geldikleri maçta 2-1 yenip gitmediler mi yine sulu derbide ? 5 maç ceza aldığımızla kaldık

Ne yapalım hacı, stadı mı yakalım? Derbi bu, kazanırsın kaybedersin, tepki şimdi gösterilmez, MAA şerefsizi çıkıp playy-off oynayacaz dediğinde sokağa dökülecektin, puanlar yarıya indiğinde olay çıkaracaktın, şimdi, takımı desteklemek lazım sadece..

Karşı taraf böyle bir maçı bu şekilde kaybedecek, değil stadı yakayı yakarlar yakayı. Biz daha Melo ile dalga geçen itleri ayakta alkışlayalım. Yok arkadaş o kadar yüksek değil benim kültür seviyem. Hatta çok cahil bir insanım, holiganım. Oldu mu ? (Sözlerim size değil, yanlış anlaşılma olmasın.)

Ne yapalım hacı, stadı mı yakalım? Derbi bu, kazanırsın kaybedersin, tepki şimdi gösterilmez, MAA şerefsizi çıkıp playy-off oynayacaz dediğinde sokağa dökülecektin, puanlar yarıya indiğinde olay çıkaracaktın, şimdi, takımı desteklemek lazım sadece..

Bende onu diyorum. Eğer şampiyonluk giderse popomuzun üstüne oturacaz sesimiz çıkmadan. Hakediyoruz abi.

Şansımız bir türlü tutmuyordu, bende Selçuk frikiği kullanmadan girmeyecek deyip totem yapayım dedim. Gol olunca olumsuz konuşup toteme devam etmek istedim. Olan bu yani. Beni kuş ilan eden olmuş, moralim 0 zaten :o

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki bu takım bu oyunla saraçoğluna kadar kayıpsız gider. Bizim şanssızlığımız sadece bunlarda başlıyor. Arkadaş olur mu böyle, üzülmemek elde değil. Tek kale oynadık fakat, bir türlü atamadık, koştuk, oynadık, maçı tek tarafa yığdık, fakat yinede golü bulamadık. Ama Necati ve Aydın'ın kaçırdığı toplar saç baş yoldurtan cinstendi. Sağlık olsun diyorum, artık önümüzdeki maçlara bakcaz.

aslında karıköydeki fener maçınadn sonra bizde bir hava başladı sonucunda bugünü gördük. bjk maçındada iyi değildik mesela. Eğer şu anda tekrar işi ciddiye alırsak şampiyon oluruz. şimdi iş fatih hocaya düşüyor.

mac oncesi rehavete girmeyelim diyordum cogu kişi çok rahatıı birazda bundanmı kaybediyoruz acaba...

ne diyorsunuz hocam ya stadı yıktık zamanında başlarına şampiyon geldikleri maçta 2-1 yenip gitmediler mi yine sulu derbide ? 5 maç ceza aldığımızla kaldık

O sezon şampiyon olmadık mı ondan sonra ? 5 seyircisiz maçı da kazanmadık mı ?

Ama herşeye inat diyorum ki kadıköye kadar daha çok şey değişir.

Beyler mactan sonra neler oldu göremedim fenerlinin biriyle mesguldum.. ortalik karismisa benziyordu

yav feneri değil bizim takımı alkışladılar ya

son maç kadıköyde yenmezsek ben şampiyonluk falan istemiyorum.

Sen neyin kafasını yaşıyorsun Mehmet, 2 saattir taraftara sallıyosun. O taraftara kurban ol sen , bu sene 4 büyüklerde ceza almamış tek taraftar. Ayakta alkışlayacağına dediğin lafa bak.

arkadaşım neyin kafasını yaşadığımıa bırak ben karar vereyim. Sana soracak değilim taraftarı eleştirip eleştirmeyeceğimi.

Mehmet TOPuz melonun taklidini yapmis mactan sonra.. sonra da sovsen sovdu oluyor bunun gibi yaratiklara

ArG8UMyCAAEsIZu.jpg

Takımda birşey eksik ama ne onu düşünüyorum. Ataklara hızlı çıkamıyoruz, bunun nedenide kenar adamlarının iyi olmaması. Kanatlardan adam eksiltip, sıfıra inme olayı yok gibi. Sabriyi ilk 11 tercih ederdim ben olsam. Ani atak yapmıyoruz hep Selçuk, Melo Emre Çolak kurulu oyun deniyor yerleşik savunmaya karşı. Aydın Hakan Baltada kanat olarak yetersiz.

Sana olayin cözümünü anlatim.

------------Melo--Selcuk----------------

Kanat--------------------------Kant----

--------------"no. 10"-------------------

-------------Forvet----------------------

yani "GERCEK" iki Kanat+ bi kreatif, dribling yapabilecek, OYUN KURUCU, ve birde bi gercek "BITIRICI FORVET".

net. 5 transfer gerek.

Geri
Üst Alt