STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

yemin ediyorum başım ağrıyor köpekler utanmadan seiniyorlar birde

"Galatasaray'ın adının olduğu her yerde umut vardır"

Jupp DERWALL

İyi ki bu site var! İyi ki buradaki arkadaşımlarım var.

Şu anda içim içim sığmıyor başımda 2 tane tülbent bağlı. Sinirden kuduruyorum. Derdimi kimseye anlatamıyorum.

Kaçırdığımız her gol vuruşu teker teker gözümde canlanıyor..

Futbolun adeleti yok yooook..

Allah kahretsin

Bugun ben ölmek istiyorum..

Yuhhh yaww saçma sapan konuşmayın hayatınızdan ne kaybettiniz yada şampiyon olsaydık ne kazanacaktık sadece 1-2 gün sevinip milete takılacak yine aynı hayat devam edecekti bu bir oyun istesende kaybetmekte var kazanmakta..Lütfen futbolu bir oyun olarak görün gülün eğlenin keyfinize bakın ama hayatınızı etkilemesine izin vermeyin..

bu psikoloji ne biçim işmiş yaa...

yıllardır ne pozisyonlar girmiyor...

bizim futbolcuların resmen bacakları titriyor...

Sana olayin cözümünü anlatim.

------------Melo--Selcuk----------------

Kanat--------------------------Kant----

--------------"no. 10"-------------------

-------------Forvet----------------------

yani "GERCEK" iki Kanat+ bi kreatif, dribling yapabilecek, OYUN KURUCU, ve birde bi gercek "BITIRICI FORVET".

net. 5 transfer gerek.

kaleyede birini al,sag beke,2 stoper,sol bek ve yeni bi antrenör.tam olur :tiphat:

Helal olsun futbolcularımıza. Ellerinden gelen herseyi yaptılar. Bu takım böyle oynadığı sürece sırtımız yere gelmez

o kadar inanıyorum ki şampiyonluğa bu takım ŞAMPİYON OLACAK BEYLER...yaarın gs storea gidip ürün alacağım... şimdi destek zamanı esas bu takım herşeyi hakediyor

Bu sene şampiyon olmayı futbolcular bizden daha çok ister. Çünkü hakettiler. Ligi birinci bitirmenin ve puan farkının takım üzerinde bir rehavet etkisi olmuştur bunun olmaması pek olası değil.. Bu yenilgi ile tekrar şampiyonluk motivasyonuna girerler diye tahmin ediyorum.

Beyler, bazileri, Allah istemior fln yazmis, berki de bizim sampionluk ilan etmimizi kariköyde yapalim istiordur....eziklere tam koymak icin.

zor? tabiki zor....ama düsünün, fener moralleri tavan yapmis, güzel bi galibiet ile, öyle bi "koyar" ki fenere, birdaha kalkamaslar.

15 yıldır yenemiyoruz şampiyonluk maçındamı yenicez görmüyomusunuz adamlardaki şansı sow alex rasgele vururlar gene 30 metreden atarlar bi şekilde şampiyonluk oraya kalırsa bnm hiç ümidim yok açıkcası

bu psikoloji ne biçim işmiş yaa...

yıllardır ne pozisyonlar girmiyor...

bizim futbolcuların resmen bacakları titriyor...

ne alaka kardesim hakan haric fbye karsı 3 senedir mac yapan oyuncu bile yok. tamamen sans faktoru zaten buyu yaptırmıstı bu adiler

beşiktaj fenere yatar demirören yapar

Biraz zor yatar. Demirören 3-4 yıl önce fener şampiyon olacağına galatasaray olsun demişti. Ki zaten fener'in oynadığı oyun değil. Biz önümüzdeki maçlarda 1-0 olsun bizim olsun kazanalım. Kuşlar zzaten puan kaybedecek eminim bundan.

İyi ki bu site var! İyi ki buradaki arkadaşımlarım var.

Şu anda içim içim sığmıyor başımda 2 tane tülbent bağlı. Sinirden kuduruyorum. Derdimi kimseye anlatamıyorum.

Kaçırdığımız her gol vuruşu teker teker gözümde canlanıyor..

Futbolun adeleti yok yooook..

Allah kahretsin

onur bnde öyleyim onur deliriceğim... böyle birşey yok dünyanın hiçbiryerinde ençokda bu köpeklerin utanmadan sevinmesini kaldıramıorum... eze eze yenildik... yok böyle bişi

nasıl işe gidecem ben yarın ya...

3 kişiyle iddiaya girdim...

yarın şamar oğlanına döndük...

Bence düğüm kadıköyde değil Trabzon'da çözülecek.

Arkadaslar ne oldu hemen biraktiniz ligi?

Buda size ders olsun, öyle fark, yok 8-0 4-0 mis... Bu size iyi ders olsun, rakibinizi ciddiye alin.

Neyse, üzülmeyin. Avantaj bize neden korkuyorsunuz anlamiyorum. Fenerin hali ortada. 1 olur 2 olur 3de iyi koyariz.

Rıdvan ne dedi beyler izleyen oldu mu

Biraz zor yatar. Demirören 3-4 yıl önce fener şampiyon olacağına galatasaray olsun demişti. Ki zaten fener'in oynadığı oyun değil. Biz önümüzdeki maçlarda 1-0 olsun bizim olsun kazanalım. Kuşlar zzaten puan kaybedecek eminim bundan.

3-4 yıl önce sözde kardesdik.Ama devir degisti fenerle kanka oldular artık.Şimdi bjk mahsusdan yatmazsa hatırlatın burdaki üyeliğimi kapatıcam yemin ediyorum.

yenemedik....o kadar kacirdik..

ezdik resmen ezdik...ama neden yenildik ya..bari bir puan alsaydik...

off off..

mac ortada gitse, bunlarda baya gol kacirsa, bu skora bu kadar uzulmezdim. ama sen tek kale oyna....

her dakika pozisyona gir, ama yenil ..offffff

Geri
Üst Alt