STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Maç sonu Stoch ve Mehmet Topuz'un yaptığı hareketler ile Volkan ve Gökhan Gönül'ün yapmış olduğu açıklamalar futbolcularımıza ibret-i alem için gösterilmeli.

ne yapsın futbolcular daha.olmuyor girmiyor işte.

Haftaya deplasmanda ts maci yenilirsek, febe beşiktaşi yenerse iş biter diyorum kesinlikle...

bitmez kadıköyde fenerbahçeyi yenecek güçteyiz

Son damlasına kadar savaşırız pes etmek yok

fenerbahçe şampiyon olacaksa da acı çekecek sıkıntı çekecek bugünkü gibi

Btiricilik yok anasını satıyım bizim topçularda çok güzel oynuyorlar da

Necati, Aydın, Elmander, Baros ulan o kadar pozisyon yakaladınız nasıl gol olmaz biri de

Ben anlatayım;

Necati Galatasaray'ın golcüsü olmaz, arkadaşın dediği gibi iyi niyetlidir, Galatasaraylı'dır, arada bir güzel goller atar ama ancak arada bir yararlanacağın yedek golcün olur.

Aydın Galatasaray'da oynaması için daha çook çalışması lazım.

Baros devre arası satılmalı, yerine 1. sınıf bir golcü alınmalıydı, 2 yıldır eski Baros değil.

Elmander yardımcı forvettir.

Haftaya deplasmanda ts maci yenilirsek, febe beşiktaşi yenerse iş biter diyorum kesinlikle...

aynen katılıyorum.ts maçı kesinlikle cok kritik artık.fb maçından daha zor ve stresli olacak.cok buyuk avantaj kaybettik.berabere bile kalamadık

mehmetcanbeloren - 22.04.2012 20:25

muslera hiç görmedm ben‚ kalede mi yoksa‚ eve falan mı gitti..

angutun teki mac 1-0 ken bunu söylüyor biz şampiyonluk gitti diyoruz:)

benim umutlarımı bitiren takımın oyunu değil, bu büyük psikolojik çöküntüden nasıl kurtulacaz aklım almıyor..ben bugün bittim bütün umutlarım tükendi

Ya bırakın şampiyonluk havasına girsinler....Şansla maç kazanırsınız ama şampiyonluğu değil..Fenerin son maçlarda kaybettiği 2 şampiyonlukta gördük bunu..İlahi adalete güveniyorum ben.

mac öncesinde taraftara mac için göruslerini soruyorlar hiç bi taraftarımızda Allahın izniyle kazanıcaz. inş. bugun yenicez gibisinden acıklama yapan yok kadıköydeki mac bugunku mac görduk ki rabbim istemeyince olmuyor

hep derler futbolun adaleti kısa vadede yok ama uzun vadede vardır artık bundan sonra görucez futbolun adaletii

Sizlere doyum olmaz kaçıyorum ben

hep cimbomla kalın hep destek tam destek

Yahu siz niye bukadar koyverdiniz kendinizi.... INANIN bana onlar herkezden cok daha düsünceli adamlarda kenileride biliyor bu futbollan Kadiköyde bizi biraz ZOR yenerler... Kendileride biliyor Bugün ucuz atladilar ama kariköyde kendileri korkacaklar...

HIC SÜPENIZ DAHI OLMASSIN BU SENE SAMPIYON BIZIS...

Fener deplasmanda zor kazanıyor, Trabzon ve Beşiktaş deplasmanları var bunların en az birinde puan kaybedeceklerdir.

Malesef oynanan oyun değil her zaman maçın skoru hatırlanır.

mac öncesinde taraftara mac için göruslerini soruyorlar hiç bi taraftarımızda Allahın izniyle kazanıcaz. inş. bugun yenicez gibisinden acıklama yapan yok kadıköydeki mac bugunku mac görduk ki rabbim istemeyince olmuyor

aynen.. 4 atarız 5 atarız diyen tonlarca adam vardı hafta boyunca, yahu artık böyle konuşmayın her zaman ters tepiyor..

Ya ne alaksı var inşallahlarla maşallahlarla maçmı kazanılır kalecinin üstüne vurmican işte volkan çıkarılmayacak bi gol kurtarmadı bugün bizim şnassızlığımız fenerin vurduğu her topun gol olması yoksa bizim kaçırdıklarımız beceriksizlikten.

Geri
Üst Alt