STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Bu forumda bazen burak yılmazı istemeyen var...

Seneye burakı kesinlikle almamız lazım

Necati ile olmaz arkadaş...

Binbir cefa çekerek elde edilen 9 puan farkı bir şanssız mağlubiyetle 2 puana düşüren bu adaletsiz sistemi icat edenlere hakkımız haram olsun .

mac öncesinde taraftara mac için göruslerini soruyorlar hiç bi taraftarımızda Allahın izniyle kazanıcaz. inş. bugun yenicez gibisinden acıklama yapan yok kadıköydeki mac bugunku mac görduk ki rabbim istemeyince olmuyor

Tabiki öylede ama fenerliler cokmu dua ediyor sanki bunlar simarik baska bisey degil... ALLAHIN IZNIYLE SAMPIYONUZ MERAK ETMEYIN ;)

şampiyonluk gitti ama bnm umrumda olan f5 ceza yemezse şampiyonlar ligide çok zor..

Ben Okanin Kallı zamanı ilk çıkışını hatırlıyorum daha 18 yaşında ortalığı duman ediyordu. Sağ kanatta bir ileri bir geri dinamo gibiydi. Aydına bakıyorum topu kaptırıyor geri koşup pres yapmaya bile uğraşmıyor. Bu takımda o ruha sahip Elmander başta olmak üzere Melo, Sabri, Eboue, Muslera ve Selçuk var. Diğerlerinin hepsinde eleştirilecek şeyler bulabilirim.

aynen.. 4 atarız 5 atarız diyen tonlarca adam vardı hafta boyunca, yahu artık böyle konuşmayın her zaman ters tepiyor..

Ya bende 3-0 yeneriz diyordum, maçı seyrettin yanlışmı düşünüyormuşum?

kadıköyede bunları 5 lemeden son maçta ben kendime gelemem......adamlar şampiyon olmuş gibi seviniyor ....

Ya ne alaksı var inşallahlarla maşallahlarla maçmı kazanılır kalecinin üstüne vurmican işte volkan çıkarılmayacak bi gol kurtarmadı bugün bizim şnassızlığımız fenerin vurduğu her topun gol olması yoksa bizim kaçırdıklarımız beceriksizlikten.

Sakin değildi bizim oyuncular. Farkı açmanın gerginliği vardı galiba.

Ben Okanin Kallı zamanı ilk çıkışını hatırlıyorum daha 18 yaşında ortalığı duman ediyordu. Sağ kanatta bir ileri bir geri dinamo gibiydi. Aydına bakıyorum topu kaptırıyor geri koşup pres yapmaya bile uğraşmıyor. Bu takımda o ruha sahip Elmander başta olmak üzere Melo, Sabri, Eboue, Muslera ve Selçuk var. Diğerlerinin hepsinde eleştirilecek şeyler bulabilirim.

Fatih Hoca Aydın'a boşuna güveniyor.

ayrıca muslera karşı karşıya pozisyonlarda cok kötü.1 tane kurtaramıyor.

O değilde arda ne yapmiş oyle espanyol maçinda 2 dakikada 2 gol atmış

Geri
Üst Alt