STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Evet ben halen umuyorum Kadikøy'de maci kazanacagimizi.

seneye dahada iyi takım olucaz. ön tarafa iyi adamlar almamız lazım.

ocak ayı parayı acıdılar ama samp giderse terimde gider her sey biter sil bastan.

bu maçları lucescu güzel oynar maalesef imparator duygusal düşünüyor 1-1 de ger çekilip beklememiz lazımdı

ben bu olaylar olmadan once yaklasık 6-7 yıl once bu ulkeyi sevmedigimi soyleyince annem kizmisti bana. hala diyorum fikrim degismedi ana ben yurtdısına gidicem diye. bu ulke gercekten igrenc bi hal almaya basladı. futbolu bi gec futbola gelene kadar ne kadar igrenclestik onları sorgulamak lazım.

cocuk 20 tl icin ananesini oldurup evin tezgahina gomuyor. muslumanız diye gecinsinler bakalım

Müslüman olmayı günahlarından arınmak için camiye gitmekte bulanların ülkesi Türkiye.

İnsan olmayı sadece pişman olduktan sonra hatırlayan insanların ülkesi

Başarı yolunda her türlü dalaverinin mübah görüldüğü ülke

Ekonomide,siyasette başarının sadece kağıt üzerine endekslendiği üretimin yerinde sayıp,tüketimin sürekli attığı gelişen ülke (!)

Ayak kaydırmanın hayat prensini olduğu

Öfkenin galip geldiği

Dedikodunun anavatanı

Geçmişi ile yaşayıp, geleceği planlamayan insanların ülkesi

Şu günden sonra karar verdim ki bu kadar haksızlığın olduğu bir ülke bana fazla cidden.Umarım 1-2 yıl içinde kurtulacağım ve bunların hepsinin çok daha az olduğu bir yere gideceğim.

Farklı kazanmamız gereken bir maçı nasıl 1-2 kaybettik inanamıyorum.:mad:

valla imkanın varsa git bencede, yurtdısında yasayan turkleri cok sanslı goruyorum ben

bizim tek hatamız..alex stoch sow gibi bitirici oyunculara sahip olmamamız...bitiricilik ayrı bi meziyet,elmander iyi bi oyuncu ama bitirici değil

Kadıköy'deki maçı düşünürken Fener'in son maç sendromunu da hesaba katın

san marino'ya gidelim hep beraber hobareey

yapmayınya yok böyle oynayalımda sampıyon olmasakta olurmu diyorsunuz yani... tarih kupayı alanı yazar maalesef offf çöktüm kaldım. kabul edelim terimde hata yapıyor. ujfa nın hiç boğuştugunu görmedim semih tek kalıyor eboueye bakın gollerde nerde duruyor..

Ne geri cekilmesi yahu...

Sen baskini kurmussun rakibin orta sahasini gecemiyor.... Bol bol Posisyon buluyon... Bir Gol atsan SAMPIYONSUN. Herseyi Bugün bitirmek icin bir adim kaldiydi simdi dört haftra sonrasina attik. Ne geri cekilmesi... hersey dogruydu bugün herseyi bitirmek bizim elimizdeydi....

Burdan bu şampiyonluğu kimse elmizden alamaz.. Kuşlar her zaman ki gibi ümitlenip içlerinde patlayacak.. Haa olur da bir şekilde elimizden alırlarda şampiynluğu bu taraftarın ortalığı karıştırmasını kimse engelleyemez.. Bizim protestomuz kuşların toplanmalarına benzemez..

bütün takım iyi savaştı bütün sezon. türk futbol tarihinde görülmemiş bir saçmalık yüzünden -play off- takıma sallamayı kesin. kaç puan farkla şampiyon olduğumuzu sizde biliyorsunuz.

Müslüman olmayı günahlarından arınmak için camiye gitmekte bulanların ülkesi Türkiye.

İnsan olmayı sadece pişman olduktan sonra hatırlayan insanların ülkesi

Başarı yolunda her türlü dalaverinin mübah görüldüğü ülke

Ekonomide,siyasette başarının sadece kağıt üzerine endekslendiği üretimin yerinde sayıp,tüketimin sürekli attığı gelişen ülke (!)

Ayak kaydırmanın hayat prensini olduğu

Öfkenin galip geldiği

Dedikodunun anavatanı

Geçmişi ile yaşayıp, geleceği planlamayan insanların ülkesi

Şu günden sonra karar verdim ki bu kadar haksızlığın olduğu bir ülke bana fazla cidden.Umarım 1-2 yıl içinde kurtulacağım ve bunların hepsinin çok daha az olduğu bir yere gideceğim.

Ben yurtdisinda yasiyorum... ordan bazi seyler tozpembe görünüyor... Adaletsizlik her ülkede var siz ne gördünüz.... Kurban ol Memleketine... Siz Adaletsizlik görmemissiniz heralde...

arkadaş şu takımda bi berbatov olsaydı..abartmıyorum bugünkü maç 6-1 falan biterdi..

bütün takım iyi savaştı bütün sezon. türk futbol tarihinde görülmemiş bir saçmalık yüzünden -play off- takıma sallamayı kesin. kaç puan farkla şampiyon olduğumuzu sizde biliyorsunuz.

Önemli olan o değil artık maalesef.9 puan 1 günde 5'e, 2 saatte 1.5'a düştü.Bir takım bütün sezon emek versin,herkezi eze eze yensin,derbilerde 1 kere bile yenilmesin.Ama kağıt üzerinde FB'ye 1 kere yenilip şampiyonluğu verme ihtimali olsun adalet mi bu.

Bahsettiğim ihtimal

Play-off sonu 3 Galibiyet 2 Berbaerlik 1 Mağlubiyet seneryosudur. FB ile berabere kalsak bile son maç şampiyon olamama ihtimalimiz var.

Geri
Üst Alt