STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

bir kac sayfa okudum icimi karartiniz valla. takim sakir sakir top oynamis ve bize rakip gosterilen bir takimi ile bu sene ve bu aksamki mac dahil kedi fare gibi oynamis siz hala cikcikliyorsunuz. top girmezse girmez arkadaslar. yapacak bir sey yok. adamlar anadolu takimi gibi nasil 90 dakika yusufladiklarini gordunuz. elbette sans donucek. kadikoyde koyariz. rahat olun.

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Ben yurtdisinda yasiyorum... ordan bazi seyler tozpembe görünüyor... Adaletsizlik her ülkede var siz ne gördünüz.... Kurban ol Memleketine... Siz Adaletsizlik görmemissiniz heralde...

tamam herkesin memleketi kendine güzelde..allahını seversen bu ülkenin neresinde adalet var

Ben yurtdisinda yasiyorum... ordan bazi seyler tozpembe görünüyor... Adaletsizlik her ülkede var siz ne gördünüz.... Kurban ol Memleketine... Siz Adaletsizlik görmemissiniz heralde...

7 senedir almanyada yasayan arkadasım vardı suan ankara gazide siyasi bilimler okuyo. geldigine o kadar pismanki anlatamam. o da diyodu canım memleketim kurban olurum tasına topragına. bana diyodu sana ordan oyle gozukuyo ama oraya gelebilmek icin can atıyorum diye. bu sene geldiler 3-4 ay oluyo ve adam bıktı tiksindi. toz pembe goren biri varsa yurtdısındaki turklerin türkiyeyi toz pembe gormesidir

Kendi insanından görünce daha çok koyuyor ama,kabullenemiyor insan işte. Ayrıca adaletin sadece güçlünün lehine bu kadar bariz işlediği bir ülke daha bulamazsın 3.Dünya ülkeri dışında bana göre.

bir kac sayfa okudum icimi karartiniz valla. takim sakir sakir top oynamis ve bize rakip gosterilen bir takimi ile bu sene ve bu aksamki mac dahil kedi fare gibi oynamis siz hala cikcikliyorsunuz. top girmezse girmez arkadaslar. yapacak bir sey yok. adamlar anadolu takimi gibi nasil 90 dakika yusufladiklarini gordunuz. elbette sans donucek. kadikoyde koyariz. rahat olun.

cok sükür

bizim tek hatamız..alex stoch sow gibi bitirici oyunculara sahip olmamamız...bitiricilik ayrı bi meziyet,elmander iyi bi oyuncu ama bitirici değil

işte o yüzden yanına bitirici adam gerekiyor. Adam müthişti yahu. Doğru pek skorer değil. Ama adam herşeyi yapıyor böyle oyuncu varsa yanındaki adamların bitirici olacak. Bizde kanat sıkıntısı bu maç iyice ayyuka çıktı. Gördük stoch girdi herif resmen fark yarattı sahada. ahh shaqiri ahh

Rakibimizle çıkacağımız son maça kadar aynı iki takımla oynayacağımız 3'er maç var. Biz bu maçların ikisini içerde, rakibimiz deplasmanda oynayacak. 3 maçımızıda kazanmamız halinde şampiyonluğu erken yaşayacağımızı düşünüyorum. Yani rakibimiz en az bir kere takılacaktır. Olmadı düğümü Kadıköy'de çözeceğiz. Bu arada Fatih Terim hocama yenildiğinde bile taraftarlarımızın alkışlayacağı bir takım kurmak istiyoruz sözünü tuttuğu için teşekkür ederim.

Renktaş Berbatov olsa yine birşey değişmezdi, fener balı Berbatov falan dinlemez. İşini yapar.

Messi gelse yine kazanamayabiliriz biz günü gelince.Bu sene oynanan oyun ile sadece 2 puan önde olabilmek bile şanssızlık belirtisidir.

işte o yüzden yanına bitirici adam gerekiyor. Adam müthişti yahu. Doğru pek skorer değil. Ama adam herşeyi yapıyor böyle oyuncu varsa yanındaki adamların bitirici olacak. Bizde kanat sıkıntısı bu maç iyice ayyuka çıktı. Gördük stoch girdi herif resmen fark yarattı sahada. ahh shaqiri ahh

biz de gidip bitirici diye necatiyi alıyoruz..necati baros bu takımda ilk 11 oynayamaz, oynamamalı

Kendi insanından görünce daha çok koyuyor ama,kabullenemiyor insan işte. Ayrıca adaletin sadece güçlünün lehine bu kadar bariz işlediği bir ülke daha bulamazsın 3.Dünya ülkeri dışında bana göre.

Kendi insanindan görünce tabiki soruna gider.... Ama Elin Gavuru sen ne yaparsan yap seni ikinci sinif görünce o dahada koyuyor. Seni asaglamaktan baska bisey bilmez... Kendisini hep senin üstünde görür ne olursa olsun...

Güclünüpn Lehine demissin.... Sen hic bir zaman GERCEK KAPITALIST bir ülkede yasadinmi??? Anlatayimi gercek Kapitalizim nasil SINZI insanlri kandirarak sen hic farkina varmadan seni nasil sömürtügünü....

Saçma gelecek ama biz ne zaman şu Kadıköy denen stadı hedef belirlesek olmuyor.Uefa Kupası 2009'da da ne zaman yok bekle bizi geliyoruz dedik o lanet 2-3'lük Hamburg maçı oynandı,70 dakika resital 20 dakikada film kopmuştu.Bugün de şu kareografi de o lanet stadı koydular durduk yere balı çağırdık resmen bence.Olmuyor biz isteyince işte.Fb yapınca oluyor,biz yapınca olmuyor.Başka diyecek bir şey yok.Biz kendimizi baskılıyoruz onlar kendilerini kamçılıyor bir şekilde.

Bugün kazanabilseydik onlar için bir arena fobisi de başlatabilirdik ayrıca.

Aslanlar gibi oynadık ve kaybettik.Şampiyon olamazsak bile ben üzülmem .Ligin açık ara en iyi takımıyız .Barcelona ayarında top oynadık .Fenerbahçe balına kaybettik Fenerbahçe'ye değil.Ne olsursa olsun Forza Galatasaray!!!!!!!!

AMA karamsaliga düsdünüz sizde haaa... topu topuna bir mac yenildik siz hemen sezonu kapatiniz

Turkiye'de kapitalizm yok mu ? Sømuru Turkiye'de daha beter. Insanlari 12-13 saat onlarca saat olmadik paralara calistiriyorlar. Kultur olarak karsi cikisi anlarim fakat sømuru falan konusunda Turkiye bu konuda basi cekiyor. Calisanin yarisinin sosyal guvencesi olmadigi bir ulke Turkiye. Dedigim gibi kulturel karsi cikisi anlarim fakat ekonomik karsi cikisi anlamam. Zaten ekonomik olarak karsilastirilip karsi cikiliyorsa cok kolay 3-4 sonra ucakla Turkiye'de zaten insanlar. Dønus yolu sonuna kadar acik hersey bir ucak biletine bakar.

Kendi insanindan görünce tabiki soruna gider.... Ama Elin Gavuru sen ne yaparsan yap seni ikinci sinif görünce o dahada koyuyor. Seni asaglamaktan baska bisey bilmez... Kendisini hep senin üstünde görür ne olursa olsun...

Güclünüpn Lehine demissin.... Sen hic bir zaman GERCEK KAPITALIST bir ülkede yasadinmi??? Anlatayimi gercek Kapitalizim nasil SINZI insanlri kandirarak sen hic farkina varmadan seni nasil sömürtügünü....

Gerçek kapitalist bir ülke derken gerçek kapitalistilerin ezdiği 2. sınıf görülen bir ülkede yaşıyorum ötesi var mı.Orada sizinle dalga geçenler burada bizimle dalga geçmeye bile tenezzül etmiyor,çünkü onların dediğini yapmayı o kadar benimsemişiz ki Pavlov'un köpeği gibi ne dense yapıyoruz şartlı ama koşulsuz.O unutulan aşağılanma duygusunun yanında bir de buranın kendini bir şey sana ve sonunda kazanan güçlüsü eziyor etti 2 kat yük.

Aslanlar gibi oynadık ve kaybettik.Şampiyon olamazsak bile ben üzülmem .Ligin açık ara en iyi takımıyız .Barcelona ayarında top oynadık .Fenerbahçe balına kaybettik Fenerbahçe'ye değil.Ne olsursa olsun Forza Galatasaray!!!!!!!!

Kusura bakmayin o Kupayi hak etik ve alacagizda.... baska seyede kabulenmem...

Rahat olun, sampiyon olacagiz buna inanin. Aykut Kocaman aciklamalarinda dedi ki final macini Kadikoyde oynayacagiz. Trabzon ve Besiktas'i hice saydi o maclari cepte goruyor kendisi. Olasi bir puan kaybinda sasirmasinlar. Bunlar iyice havaya girdi, tokezlemeleri muhtemel. Once Karabuk koyacak sonra Besiktas eger Demiroren Yusuflugunu konusturmazsa.

Geri
Üst Alt