STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

ulan bokmu var 5 puan öndesin ne varda saldırıyorsun sakin kontrollü oynasanıza fener üzerimize gelsinki gittikmi etkili olalım dağlara taşlara vurmayalım sinirden ölüyorum maçın üzerinden 15 saat geçmesine rağmen

Daha ne kadar etkili olacaksın. Kaçırdığın pozisyonların hepsi kalenin önünde. Dediğin gibi oynasaydıkta mutlaka bir şekilde yerdik golü.

Ulan hala hiçbirşey yapasım yok.Ne okula gidesim nede spora gidesim var. Bir an önce cumartesi günü gelsin ve yenelim şu trabzon'u. Fenerin üstünde de baskı oluşacak.

fener yenerse esas bizim üzerimizde oluşur lanet baskı . ulan beşiktaş 1 puan koparsan şunlardan

fener yenerse esas bizim üzerimizde oluşur lanet baskı . ulan beşiktaş 1 puan koparsan şunlardan

Dünden beri söylüyorum, Quareşma söz verdi fenere koyacaz ekstra kinim var diye. O adam dediyse yapar. Ama yenemezlerse de çok sorun değil. Son hafta şampiyonluğu karıköyde alıp, feneri 3. kez bunalıma sokarız. Artık erken menepoza girer onlarda :D

ulan bokmu var 5 puan öndesin ne varda saldırıyorsun sakin kontrollü oynasanıza fener üzerimize gelsinki gittikmi etkili olalım dağlara taşlara vurmayalım sinirden ölüyorum maçın üzerinden 15 saat geçmesine rağmen

Barış bu maçta berabere kalsak bana daha çok koyardı. Adamlar bulduklarını atıyor, yapacak hiçbir şey yok. Şampiyonluk böyle gidecekse de gitsin ki eğer son hafta Kadıköy'de kaybedersek zaten haketmiyoruz biz şampiyonlugu. Üzülmeye gerek yok ki Allah'ın biraz adaleti varsa, şampiyonluğu 2-3 hafta içinde ilan ederiz.

Dün statda Fatih Çalışkan adlı renkdaşımız kalp krizi geçirerek vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.Geriye kalanlara sabır versin..

Bunun hesabını kim verecek MMA mı Digiturk mu ?

Tanıyan varmıydı :S

Dünden beri söylüyorum, Quareşma söz verdi fenere koyacaz ekstra kinim var diye. O adam dediyse yapar. Ama yenemezlerse de çok sorun değil. Son hafta şampiyonluğu karıköyde alıp, feneri 3. kez bunalıma sokarız. Artık erken menepoza girer onlarda :D

napmış fener ona :D şey sanırım 4-2 yenildikleri maçta çıldırmıştı ferrari falan atılmıştı ondandır :D

Aynı futbolu oynarsak Trabzon,Beşiktaş bizim önümüzde duramaz..Ama Fb bu futbolla hiçbir yere varamaz..

Beyler şampiyon olamazsak, şampiyonlar ligi'ne de katılamayabiliriz, ön elemelerde hiç başarı gösteremedik, gösteremeyiz de. Tabi Fener'e UEFA'dan ceza gelmeyeceğini varsayarsak. Eğer ki şampiyon olup direk katılırsak, çeyrek finali zorlayacağımıza da inanıyorum.

Sallama ya nasıl gösteremedik.bi kere steau bükreş yendi o kadar.ha yaşın çok gençtir hatırlamıyorsundur orasını bilemem.

Ulan şu adamlara böyle maçlar veriyoruz ya hala , sıkıldım artık beee

Sallama ya nasıl gösteremedik.bi kere steau bükreş yendi o kadar.ha yaşın çok gençtir hatırlamıyorsundur orasını bilemem.

Valla benim ilk aklıma gelen, Tromso UEFA ön eleme maçı. Zemin faktörünün de etkisi vardı o maçta, ama biz ön eleme maçında dünkü kadar çok pozisyona giremeceğiz girsek bile atamıyoruz zaten. Ha şampiyon olup direk katılırsak da en az çeyrek finali göreceğimize inanıyorum. Lig usulü oynandığı için bi maçta kötü oynasan bile diğer maçlarda telafi etme şansın var. Ön elemeler öyle değil ama.

"Dün stadta Fatih Çalışkan adlı bi kardeşimiz kalp krizi geçirerek vefat etmiş. Mekani cennet olsun"

Gerçek mi bu haber?

''futbolun adaleti olsa 3 puan Galatasaray'ın olurdu''

Aykut Kocaman.

Valla benim ilk aklıma gelen, Tromso UEFA ön eleme maçı. Zemin faktörünün de etkisi vardı o maçta, ama biz ön eleme maçında dünkü kadar çok pozisyona giremeceğiz girsek bile atamıyoruz zaten. Ha şampiyon olup direk katılırsak da en az çeyrek finali göreceğimize inanıyorum. Lig usulü oynandığı için bi maçta kötü oynasan bile diğer maçlarda telafi etme şansın var. Ön elemeler öyle değil ama.

Şampiyonlar ligi ön elemesi yazmışsın mesajda renkdas ondan öyle dedim ben.uefa yi aldığımız için bizimkiler takmıyor pek :) ama şampiyon ligi elemelerinde sadece 1 kez gecememisiz turu bugüne kadar

Geri
Üst Alt