STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Her şey harikaydı,, Futbol ,, Stat,, Seyirci,, Mükemmel bir gün geçirdim,, Skora takılmak istemiyorum,, Şans bizim yanımızda değildi,, Böyle oynasınlar bize yeter.

ulan bu adamlar sadece manisa yi yenebilmis deplasmanda oda 90 artı 7deki şans golüyle.geldi balları yine bize tuttu ya.şaka gibi arkadaş

aslanları canı sağolsun, fener her zaman ki gibi çağ dışı futbol, şans ve balla yendi, biz kendi işimizi kendimiz görürürz bjk ts fb yi yenmiş yenmemiş önemli değil.

Fenerbahçe her zaman bu kadar ballı olmaz , bizde bu kadar şanssız olup bu kadar net pozisyonları harcamayız böyle maçlar her zaman olmaz.Şimdi bu muhteşem zirveye çıkan oyunumuzu kalan maçlarda da oynamamız lazım.Trabzonspor deplasmanına gideceğiz gidip orada farklı bir galibiyet emin olun ki Fenerbahçe'nin üzerinde bir baskı yaratacaktır.Umarım maçlarımızı Fenerbahçe'den önce oynarız bu bir avantaj.Bu muhteşem oyunumuzu kalan maçlara yayabilirsek şampiyonuz! Galatasaray 14. haftadan beri lider ve hep lider kalacak! Allah hakedenin yanındadır her zaman!

Kadıköy'de şampiyonluk turları atacağımız günler yakındır.Takıma güvenin.

2.olsak bile Fener'i Avrupa'ya almazlar, biz direkt katılırız..Eğer toplu ceza yemezsek..Ama şampiyon olup gidicez inş

Dün sadece futbol dersi değil insanlık dersi de verdik.Kadıköy'deki maçta fairplayden eser yoktu.

Affetsin ama bazen bunların bu balı yüzünden Allaha isyan edesim geliyor. Bu maç kadıköyde oynansaydı 6-0 dan farklı yenilirdik.

2. olup Fener in yerine gitmeyi istermisin. Ben istemem şahsen. Ama şampiyon olup direk gideceğiz o ayrı.

Allah korusun play-off'ta 2.olursak niye istemeyim? Normal sezonun şampiyonu olarak zaten bizim hakkımızda deyip gideriz.

Herşey ortada,, anadolu kulubu gibi oynuyorlar,, Zaman geçiriyor,, ,,çirkeflik yapıyorlar,, kapaniyor kontra atakla gol buluyor taraftar olarak ta budan memnun oluyorlar,, Biz çok iyi yoldayız böyle gidersek şansızlığımızı da kırar geçeriz,, Yeter ki yılmadan bıkmadan aynı düzen içinde devam ettirelim,, Taraftarımızda mükemmel takımımızda,,

qweqwequ.jpg

tek diyecegim cok üzgünüm böyle futbola olmayınca olmuyor işte.kadıköyde yenmek farz oldu bu takım cok iyi yolda.inanıyorum ben kadıköyde yenicez.

Herşey ortada,, anadolu kulubu gibi oynuyorlar,, Zaman geçiriyor,, ,,çirkeflik yapıyorlar,, kapaniyor kontra atakla gol buluyor taraftar olarak ta budan memnun oluyorlar,, Biz çok iyi yoldayız böyle gidersek şansızlığımızı da kırar geçeriz,, Yeter ki yılmadan bıkmadan aynı düzen içinde devam ettirelim,, Taraftarımızda mükemmel takımımızda,,

qweqwequ.jpg

Skor 1-2.Yazık oldu.

Kadıköy'de ki maçımızı hatırlayın? Onları mahkum oynatmıştık , şimdi daha çok strese girecekler kaybederlerse şampiyonluk gidecek çünkü üstelik beraberlik bile bize yetecek.Ve bu muhteşem oyunumuzu gördükten sonra hiçbir endişe duymaya gerek yok.Şampiyonluğu hakeden biziz ve şampiyon olacağız.Her zaman hakeden kazanmalı.

Bu yenilginin sorumluluğu tamamen Ünal Aysal ve yönetiminin omuzlarındadır. Futbolcuları suçlamak tam anlamıyla komikliktir, Terim'e söylenebilecek tekşey ise takımın kalitesi yeterli değilken bu kadar hücum futbolu oynatmasaydın keşke hocam olabilir.

Shaqiri-Amrabat-Olcan-Töre-Suarez Gibi bir listeden iki oyuncuyu dahi alamayacak kadar pinti, beceriksiz ve vizyonsuz olan yönetim, Terim'i Emre Çolak gibi bana göre Kayserispor'da bile ilk 11 göremeyecek kadar kalitesiz bir oyuncuyla, Necati gibi 2. Sınıf bir forvetle, Engin gibi kanat oyuncusu olmayan bir kanat oyuncusuyla oynamay mecbur etmiştir.

Bu lige bu kadro yeter diye diye Terim'den sürekli mucize bekleyen bu çapsız yönetim, şampiyonluk kaçarsa eğer, bunun tek sorumlusu olacaktır. Shaqiri için vermedikleri 11 miyon €'ya sarılıp ağlasınlar o zaman.

Futbol kailteli oyuncularla oynanır. Bizim takımda pozisonunu gerçekten dolduran oyuncular Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Melo ve Selçuk'tur. Gerisi tabiri caizse trişkadır. Emre Çolak yeteneksizdr, Engin kanat oyncusu değildir, Elmander'in son vuruşları fazla zayıftır, Necati'nin de. Hakan Balta'nın da Eboue gibi hücuma katkı özelliği yoktur.

Hadi Engin, Elmander ve Balta ile bu sezon idare edelim, ama Emre ve necati'nin pozisyonlarına transfer yamamak tam anlamıyla kendi bacağına sıkmaktır. Bu sezon çok zor bir durumdan Terim ile birlikte başarıyla çıkan bu yönetimin, bu kadar bir basit bir işi beceremeyecek kadar çapsız bir tutum içinde olmasına inanamıyorum.

bazı arkadaşlar temkinli oynasak falan diyorlar ama zaten ilk golü yiyene kadar maç ortadaydı. biz öyle baskılı falan değildik. golden sonra başladık baskıya. yani her şekilde bu maç böyle bitecekti.

Bu yenilginin sorumluluğu tamamen Ünal Aysal ve yönetiminin omuzlarındadır. Futbolcuları suçlamak tam anlamıyla komikliktir, Terim'e söylenebilecek tekşey ise takımın kalitesi yeterli değilken bu kadar hücum futbolu oynatmasaydın keşke hocam olabilir.

Shaqiri-Amrabat-Olcan-Töre-Suarez Gibi bir listeden iki oyuncuyu dahi alamayacak kadar pinti, beceriksiz ve vizyonsuz olan yönetim, Terim'i Emre Çolak gibi bana göre Kayserispor'da bile ilk 11 göremeyecek kadar kalitesiz bir oyuncuyla, Necati gibi 2. Sınıf bir forvetle, Engin gibi kanat oyuncusu olmayan bir kanat oyuncusuyla oynamay mecbur etmiştir.

Bu lige bu kadro yeter diye diye Terim'den sürekli mucize bekleyen bu çapsız yönetim, şampiyonluk kaçarsa eğer, bunun tek sorumlusu olacaktır. Shaqiri için vermedikleri 11 miyon €'ya sarılıp ağlasınlar o zaman.

Futbol kailteli oyuncularla oynanır. Bizim takımda pozisonunu gerçekten dolduran oyuncular Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Melo ve Selçuk'tur. Gerisi tabiri caizse trişkadır. Emre Çolak yeteneksizdr, Engin kanat oyncusu değildir, Elmander'in son vuruşları fazla zayıftır, Necati'nin de. Hakan Balta'nın da Eboue gibi hücuma katkı özelliği yoktur.

Hadi Engin, Elmander ve Balta ile bu sezon idare edelim, ama Emre ve necati'nin pozisyonlarına transfer yamamak tam anlamıyla kendi bacağına sıkmaktır. Bu sezon çok zor bir durumdan Terim ile birlikte başarıyla çıkan bu yönetimin, bu kadar bir basit bir işi beceremeyecek kadar çapsız bir tutum içinde olmasına inanamıyorum.

:005:

al işte ya bir yenilgi yüzünden yönetimi asanlar da var. ne diyeyim ben... oynanan oyun ortada sonuç sizi fazla etkiliyor

al işte ya bir yenilgi yüzünden yönetimi asanlar da var. ne diyeyim ben... oynanan oyun ortada sonuç sizi fazla etkiliyor

Oynanan oyuna bişey demiyor,takıma yada oyunculara da bişey demiyor..Yazıyı iyi oku..

Adamlar haklı ama.Necati bu kulubün bir transfer sezonunda tek transferi değil son transferi olmalıydı o da zorunlu oldukça.

Geri
Üst Alt