STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

En çok övündüğümüz şeyler dönem dönem en başımıza bela şeyler olmuştur

Adamlar 10 milyon euro ya Sow u alıyor devre arası

Biz kişilere bağlı klüp değiliz diye övünüyoruz ama ,sonra kabak başımıza patlıyor

Podolski yi,bir çıksa aha buda benden dese ne olurdu?

Neyse seve seve şampiyon olucaz inancım tam

f5in puan kaybı yasaması lazım bunun icin. rakiplere bakinca kaybetmesi kuvvetle muhtemel. fakat sansına bakınca imkansız

Biz 3 maçıda kazanacağız. Fenerin 2 galibiyet 1 bereberlik alması yeterli. Ayrıca ben bu hafta Beşiktaşı yenemeyeceklerini düşünüyorum.

ipler her zaman önde olanın elindedir yeter ki o ipleri düzgün kullan...

kazan bütün kalan 4 maçı da...

var mı ötesi???

Çirkeflikle,balla,döve döve yenerler bizi son maç.Valla ben şampiyonluk gitti diye bakıyorum her hafta üzülemem ben.Ama takıma kızmıyorum ellerinden geleni yaptılar.Yapacak hiçbirşey yok.Yeterki böyle gitsin şampiyonluk.

Çirkeflikle,balla,döve döve yenerler bizi son maç.Valla ben şampiyonluk gitti diye bakıyorum her hafta üzülemem ben.Ama takıma kızmıyorum ellerinden geleni yaptılar.Yapacak hiçbirşey yok.Yeterki böyle gitsin şampiyonluk.

Yahu rahat ol, biryere gittiği yok şampiyonluğun.

Önceki sezonlar takıma güvenemiyordum. Herhangi bir derbide şans bizden yana olmadıkça kazanamayız diye düşünüyordum. Ancak bu sezon dünkü mağlubiyete çok çok üzülmeme rağmen hala takımın Şükrü Saracoğlu'nda maçı kazanabileceğini düşünüyorum. Semih ve Ujfa gününde değildi, Muslera'ya maç boyunca kendisine yalnızca iki-üç top geldiğinden soğuyup, performansının altında kaldı. Fener maçına kadar olan maçlarda puan kaybetmezsek biz o maçı kadıköyde alıp şampiyon oluruz bu kadar da güveniyorum takıma.

f5in puan kaybı yasaması lazım bunun icin. rakiplere ve f5e bakinca kaybetmesi kuvvetle muhtemel. fakat sansına bakınca imkansız

Ts maçını alırsak bence bu iş yine biter,deplasmanda fenere yenilsek bile

Fenerin içerde dışarda bjk den alacağı maksimum puan 4 tür,Ts deplasmanında 1(maksimumları söylüyorum),bizide yenseler 8 puan

Biz içerdeki 2 maç ile Ts maçını alalım 9 puan

+2.5 puan ile şampiyon oluruz

Yeterki ts yi yenelim

Üzülerek söylüyorum bu f5 ancak bizi yener bu balla...

Olmuyor olmuyor adamların bize karşı şansı anormal seviyelerde...

Maçtan önce fark yemeyelim diye konuşan kuşlara sorun onlar bile inanmıyorlar galibiyete..

Bundan sonraki maçlarda adam gibi oynasınlar..

Karıköyde bunları evire çevire yeneriz..

Biz 3 maçıda kazanacağız. Fenerin 2 galibiyet 1 bereberlik alması yeterli. Ayrıca ben bu hafta Beşiktaşı yenemeyeceklerini düşünüyorum.

Beşiktaş bunlara öyle bir yatar ki ilk yarıdan maç kopmazsa ben de Türkiye Ligi'ni hiç bilmiyorum

Şampiyon olmasına olacağızda en çok kanıma dokunan Volkan, Gökhan, Mehmet gibi köpeklerin yavşak ağızlarına laf vermemiz oldu.

Ulan ben böyle fenerasyonun. 9 puan önde, üstün bir avarejle ligi lider bitir, sonra gel play offta en son düşündüğümüz şey olsun ve şampiyonluk gidiversin. Başlarım böyle işin aşkın ızdırabına.

Gençler, şu ''Şampiyonluk gitti, gidiyor, kaybettik'' söylemlerini kesermisiniz.

Ts maçını alırsak bence bu iş yine biter,deplasmanda fenere yenilsek bile

Fenerin içerde dışarda bjk den alacağı maksimum puan 4 tür,Ts deplasmanında 1(maksimumları söylüyorum),bizide yenseler 8 puan

Biz içerdeki 2 maç ile Ts maçını alalım 9 puan

+2.5 puan ile şampiyon oluruz

Yeterki ts yi yenelim

bjkdan umudu kes, yatarlar demiyorum ama yenemezler. ballarını hesaba katmıyosunuz. ona kalırsa bu macı da hak etmediler. fakat bi sekilde kazanıyolar universitelere tez olmalı

En kötü senaryo

2 deplasman mağlubiyeti 2 iç saha galibiyeti benim için

Fenerinde 2 deplasmanını kaybedip 2 iç sahasını yeneceğini düşünüyorum en kötü

Ama içimden bi his bu hafta puan farkı 4.5 olucak diyor(biz alırız fb berabere)

Beşiktaş yenilmez. Niye yatsın ki. Her galibiyet prim-para onlar için. Bu kadar ucuz düşünmeyin. Hem bjk bizden sonra bence en iyi kadroya sahip.

beyler bişe sorcam

yunanistanda belçika ve diğer ülkelerde yapılan playofflarda puan yarıya silinmesi gibi birşey varmı

yoksa biz 9puan farkla bitirdik ya öylemi başlanıyor playoffa ?

Beşiktaş yenilmez. Niye yatsın ki. Her galibiyet prim-para onlar için. Bu kadar ucuz düşünmeyin. Hem bjk bizden sonra bence en iyi kadroya sahip.

bence en iyi kadro bjkde.ama oynatamıyolar

bu kadro fatih terimde olsa 20puan fark yapardı

Ulan ben böyle fenerasyonun. 9 puan önde, üstün bir avarejle ligi lider bitir, sonra gel play offta en son düşündüğümüz şey olsun ve şampiyonluk gidiversin. Başlarım böyle işin aşkın ızdırabına.

Bu sene sonunda da hadi play-off'u kaldıralım diyecekler,çocuk oyuncağı sanki..Şikecilerin 1 puanını bile silemezken bizim 4 puanı gasp ettiler

Geri
Üst Alt