STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Bizim bildiğimiz imparator böyle yenilgilerden büyüyerek çıkar

Sow da 3.derece yırtık tespit edilmiş,sezonu kapatmış diye bir şey duydum.Umarım doğrudur,bundan sonra ben de Fb'li zihniyeti ile yorum yapacağım.Alex,Emre,Sow,Volkan,Gökhan,Topuz ve Caner gibiler umarım sakatlıktan kurtulmaz ya da futbol hayatı biter inşallah.Onlar çok dedi böyle çünkü.Ulan sevgimi,insanlığımı tükettiniz allahsız çirkefler.

Şampiyon olsak da, olmasak da, sene sonu pislik tvleri iptal ediyoruz. Evde iki tane pislik tv var süper paket cinsinden. İptal ettirmeyen şerefsiz oğlu şerefsizdir. Bu kadar net.

Sow da 3.derece yırtık tespit edilmiş,sezonu kapatmış diye bir şey duydum.Umarım doğrudur,bundan sonra ben de Fb'li zihniyeti ile yorum yapacağım.Alex,Emre,Sow,Volkan,Gökhan,Topuz ve Caner gibiler umarım sakatlıktan kurtulmaz ya da futbol hayatı biter inşallah.Onlar çok dedi böyle çünkü.Ulan sevgimi,insanlığımı tükettiniz allahsız çirkefler.

O kadar tiksindirdiler ki kendilerinden.Yahu dün Fatih Terim Sow'a geçmiş olsun maiyetinde yüzüne dokundu fenerliler Fatih Terim bunu yapacak adam değil dediler.Dünkü maçta fairplay'dan taviz verilmedi.Ama Kadıköy'de kavga etmeye yer arıyorlar.Her şeyin altında başka şey arıyorlar.Çok doluyum.Fener formasından sarı ve lacivertten iğrenir oldum.O derece.

Alpay Asma sakin ol...

Şampiyon olsak da, olmasak da, sene sonu pislik tvleri iptal ediyoruz. Evde iki tane pislik tv var süper paket cinsinden. İptal ettirmeyen şerefsiz oğlu şerefsizdir. Bu kadar net.
Kardeş hiç olmazsa bir tanesini iptal ettir.:)

Digiturk Futbolun içinden çıkmadığı sürece bu lig adam olmaz.

Alpay Asma sakin ol...

Sakinim zaten,sakinken bu kadar sinirliyim.Sakin olmasam gidip 30-40 tane FB'li kutlama yapan adamı tarardım tüfekle dün.Biriktirdim,biriktirdim bir yere kadar.Benim sabrım doldu bir daha maç falan izlemem elimden gelirse.

tek çıkar yol f5 e kadıköyde koymak biz haftaya trabzon deplasmanından galibiyetle dönersek son maça kalır ne biz nede ezikler son maça kadar puan kaybetmez. dünkü maçın acısını son maçta çıkartmalıyız omaçta hiçbir neden bahane olamaz çıkıp adam gibi yenip gelmemiz lazım yoksa iyi oynadık falan filan hikaye birde yaptığımız kareografide ki gönderme elimizde patlarsa yazık olur harbiden

Dün bir kez oynamayıp maç kazanmayı görmüştür tüm Türkiye..Maç sonrasında bir Fenerbahçe'li arkadaşım beni aradı,açmıycaktım evden aradı mecburen açtık,dalga geçicek diye beklerken çok farklı bir şekilde "Galatasaray'ın hakkıydı bu maç,biz top oynamadık,Galatasaray Barcelona gibiydi'' gibi sözler kullandı..Bunu bir Fenerbahçe'li bile anlamışsa helal olsun diyorum..Takımımızın her zaman arkasındayız.Arkadaşlar olay şu ki bizim Fenerbahçe'ye şansımız tutmuyor malesef,bu senelerdir böyle geçen senede Kadıköyde 0-0 Lık maçta Arena'da 1-0 dan 2-1 yenildiğimizde bu sene Kadıköy'deki 2-2 lik maçta,Arena da 3-1 lik galibiyetimiz 8-1 bile bitebilirdi yani ama yapacak birşey yok hala şampiyonluk yolunca 1 numarayız hem Kadıköy'de yenilceğimiz ne malum ? Böyle oynadıgımız sürece elbet 1 gün şans bize de gülecek değil mi arkadaşlar ? Fenerbahçe'nin diğer takımlara puan kaybetmesini geçtim de biz Kadıköy'de o şampiyonluğu alırsak Dün'ün acısı gerçekten çıkmış olucak,Fenerbahçe yanlış anons faciasından akıllanmamış ki dün sokaklarda kendilerini Şampiyon ilan ettiler..Umalım ki bir daha ki maçta şansımız tutsun ve 28 şuttan en az 2si 3 ü girsin kaleye..Moralimizi fazla bozmaya gerek yok,takımımız ASLANLAR gibi futbol oynadı onları tebrik ediyorum..Taraftarımızı da aynı şekilde kutluyorum onlar çirkeflik yaptı herkes karaktersizliğin kimde olduğunu gördü,eğer futbolun azıcık adaleti olsaydı zaten dün bu maç oynanmazdı..Bu saatten sonra umalım ki Kadıköy'de bu iş bitsin Bazı Fenerbahçe Uşaklıkları da Turnuvanın Heyecanının tadını çıkarır işte o zaman !!!

Arkadaşlar bakıyorum da herkes digiturke laf atıyo. İptal edelim diyor. Ama olayların sebebi digiturk değil LİG TV!!

bu tiyatronun sonunda o yandaş yayıncı kuruluştan şansal ömer güvenç loran daha ismini unuttuğum birçok ezik gitmeden onlara para kazandıran GALATASARAY lı değildir iyi organize olup aynı anda binlerce kişi üyeliğini iptal ettirmeli.

Biz sene sonu iptal ettireceğiz ama eğer ki toplu bir kampanya olursa şimdi de iptal ettiririz zevkle. Yeter ki örgütlenelim.

Arkadaşlar bakıyorum da herkes digiturke laf atıyo. İptal edelim diyor. Ama olayların sebebi digiturk değil LİG TV!!

Lig Tv'yi kastediyorlar herhalde değil mi.Ama Lig Tv iptali kesmez artık,Digiturk kutusunu toptan atmak lazım dedim bende.Ula zaten aynı firma değil mi ya.

Digiturk zaten Dreambox'ın yıllardır kaçak lig tv acmasıyla yeterince zarara girdi aynı şekilde iptal ettirelimde zararın Allah'ını görsünler.Ondan sonra satarlar 12 ay taahhütlü maçlarını

ben dün nedense maçı izlerken fazla heyecanlanamadım. sebebini bende anlayamadım...

5.5 senedir yok üyelik falan bende çok da huzurluyum bunlara para kazandırmadığıma, ama dolaylı yoldan kahvelere gidip izleyerek ticari kazançlarına katkıda bulunduğum için de üzgünüm.Ben ki her sene en az 33 maça gitmiş adamı futoldan soğuttular.

Geri
Üst Alt