STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

doğru yoldayız arkadaşlar içiniz rahat olsun bu köpekler anlık sevinçlere alışık. Sonları hüsran olacak.

ya bide şu gökhan gönül ne yavsak bi adam çıkmıs bu işer kareografi ile olmaz sahada oynanıyor falan diyo ya kafayı yicem adamlar 2 kere geldi attı gitti ya

Fener böyle bala kazandı ama aynı şekilde onlarında kaybetme şansıda var.Bursa'nın şampiyon olduğu sene ki 1 - 1'lik FB - TS maçına bakın.Yani aynısı onlarada olabilir.Futbol bu.Son gülen iyi gülecek merak etmeyin beyler!

Sakin olun.. sonunda şampiyon olup , azize'de fenere'de ezik taraftarınada gökhan gönülede mehmet TOPuzada volkan ayısınada stoch şerefsizinede aykut malınada emre ırkçısınada CEVABI VERECEGIZ.

Biliyorum eyvah eyvah ama... adam atiyor en azindan, ortalari geliyor. 45 ortadan 15 orta gelmis YUH be YUH 29 sutan 9 sut isabetli... cok kötü

Iki gol atti diye hemen golcumu oldu arda, yapmayin ...

Fener böyle bala kazandı ama aynı şekilde onlarında kaybetme şansıda var.Bursa'nın şampiyon olduğu sene ki 1 - 1'lik FB - TS maçına bakın.Yani aynısı onlarada olabilir.Futbol bu.Son gülen iyi gülecek merak etmeyin beyler!

ya gülmezse nolucak koca sezonun emeği boşa gidicek

kendilerini aklanmış göstericekler

şampiyonlar ligine gidemiycez belkide (2.oldumu cok zor)

İlahi Adalet bumu

Kaç saat geçti ama hala inanamıyorum ya...Sezon sonu şampiyon Galatasaray olmazsa bir daha Türkiye liginde maç izlemiyceğime kendime yemin ettim.

Malesef Fenerbahce Derbisinden sonra da yine TS ile oynadik, hemde evimizde, ve bana göre cok kötüydük, zar zor puan aldik...

mehmet topzun yaptığu gündem olmadı. bjk maçında eboue-melo sevindiler yer yerinden oynadı. medyaya cevabı vermeliyiz bu kadar basit.

takım oyunundan-futboldan sıkıntımız yok ama. sonucu getirecek ayaklar yetersiz bu ap açık ortada. bir sene defansız- bir sene orta sahasız- bir sene kanatsız oynadık. bu senede forvetsiz gibiyiz. elmander 3 hafta olmadı takım süründü ataklarda. baros tam form tutturdu derken gereksiz bir kırmızı gördü eskisine döndü.

bu takımda yeminle en iyisi selçuk atıyor-attrıyor. ah bir kanat gibi kanat- ah bir golcü gibi golcü olsa bu futbolla en az 3-4 yaparsın takımları. hangi günlerden bugunlere geldik doğrudur büyük başarı ama, işte o başarıyı taçlandıracak şeyleri ufak ayrıntılar belirliyor.

unutmayın şampiyonluk için süper top oynasanda- sonuc bir gole-bir kurtarışa bakar. biz öne geçersek kimse tutamaz. ama geri düşersek o günkü forvetlerin durumuna bağlı.

Iki gol atti diye hemen golcumu oldu arda, yapmayin ...

iki golen elakasi yok... onun tarzinda bir futbolcu eksik bizde. yahu dün 30 sutan birtabe adam akili sut cikmadi ya. YAHU BIRTANE bile diyorum size ya... OTUZ sut denemesi. Golü serbest vurusdan atik düsünün yani... 45 orta 15i geliyor...

Arda olmasaydi baska bir fubtolcu ama onun tarzi eksik...

Ben yinede Fatih Terimin dün en azindan Rierayi oynatmasi lazimdi diyorum..

iki golen elakasi yok... onun tarzinda bir futbolcu eksik bizde. yahu dün 30 sutan birtabe adam akili sut cikmadi ya. YAHU BIRTANE bile diyorum size ya... OTUZ sut denemesi. Golü serbest vurusdan atik düsünün yani... 45 orta 15i geliyor...

Arda olmasaydi baska bir fubtolcu ama onun tarzi eksik...

Ben yinede Fatih Terimin dün en azindan Rierayi oynatmasi lazimdi diyorum..

arda gibi biri olsa zaten bu takım burda olmazdı. 3 hafta önce puan farkı 15 lerin üzerindeydi. kanat oyunuclarına bakın kaç tane gol atmışlar?

bu takım kanatsız olrusa elmander ortayı yapar aydın gibi gol becerisi bir atmaya çalışır.

bizim takımda herkes herşeyi yapıyor ama golcüler gerekli olanı yapmıyor. ya arkadan süpriz biri çıkacak kilidi açmak için yada selçuğun şutunu bekliyecez.

bu kadar gol pozisyonına girip genelde bu kadar az gol atan forvet hattı azdır galiba.

bu takımda yeminle en iyisi selçuk atıyor-attrıyor.

Saten Selcuk olmasaydi simdik bu durumda olmazdik... Beni dünkü dedigim gibi bu cocugun KAPTAN olmasini istiyorum. Bu Sezon acik ara Ligin en iyi oyuncusu.

sow sakatlanmış ciddiyim fener zar zor maç kazanır o da kazanabilirse.

Yillar sonra Serbest vuruslardan gol atan bir oyuncumuz oldu ya cok sükür allahima... Bu Takimin en iyi oyuncusu Selcuk

sow sakatlanmış ciddiyim fener zar zor maç kazanır o da kazanabilirse.

Abi Fener de Guiza gelse bile yenerler simdi. Besiktas Futbol mu oynyuor ? BJk oynasa da yatacak.

Trabzon da Burak varmi yok mi bilmiyorum ama yenerler gibi geliyor.

hic birsey degismez o tamasa baskasi atar yani....

biz kendi isimize bakalim... Maclarimizi yenelim sampiyonuz OLDU BITTI

aynen.. 3 te 3 yaparsak , son maça bile kalmayacak emin olun! kalsa bile bu takım feneri 3 maçta da ezdi.. yine ezer ve kazanır , her zaman o bal fenerin yanında olmaz..

Biz 3 maçımızı kazanalım , şampiyonuz inşallah

sow oh iyi olmuş dicem ama adamcazın ne suçu var

Geri
Üst Alt