STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 29 Nisan

@12numaraorg

Sahaya girenler provokasyon amaçlı girmiştir. Üzerlerinde Fenerbahçe ile ilgili hiç bir emare yoktur.

Tutuşmuşlar :D

Hayda sahaya yansımadıdan sonra birde bu mu çıktı?

beraberlik için en az 2 gl atması gerek demiştim. Nitekim aynen düşündüğüm gibi bir maç oldu. her iki takımda silik bir futbol oynadı fenerin çirkefleri yine iş başındaydı. Ama ama ama şunu kesinlikle belirtmeliyimki Türkiye'nin en mal teknik direktörü Tayfur'dur.

Yarın şikeyle ilgili ne karar verecek bakalım TFF ama asıl önemli olan FIFA'nın ne diyeceği az kaldı fenerbahçe yolun sonuna geldin :)

merak mı ediyosun bi de,para cezası verir,kapatırlar üstünü

Renkdaşlar,

Bu maçı unutun gitsin.Hiç tasalanmaya gerek falan yok.

Biz mis gibi oyunumuzu oynuyoruz.Ben şimdiden çarşamba günkü maça odaklandım.Hayırlısıyla o maçı da alacağız ve yolumuza devam edeceğiz.

Ben takımımıza güveniyorum.Bu sene futbol adına tüm güzellikleri sahaya yansıtan taraf bizdik.

''İyiler mutlaka kazanır.''

olm bn böyle bişi görmedim ln...adamlar pozisyona girmeden maç kazanıyorlar yeter artık lan yeter lan :mad: her türlü çirkeflik her türlü tiyatro adamalrın kendisi gol atmadı gitti egemen attı vallahi bilahi bu kadar şansı bu kadar balı yüreğim kaldırmıyor olm bu takım şampiyon olmamalı lan :mad:

fenerbah%C3%A7e-afi%C5%9Fi-b1515.jpg

hahaha bu gerçekmi ulan herkesi kendileri gibi mal sanıyorlar kuş beyinliler osahaya girenler bjk taraftarıydı dimi :) yaa bukadar mal bir taraftar topluluğu yok yeryüzünde :)

Tabiki gerçek twitterden bakabilirsin

fbyi şampiyon yapacaklar, sonra puan sildik diyecekler, amaç fbye bir şampiyonluğumuzu yediler dedirtebilmek.

tayfur mali golü attiktan sonra adeta sacmaladi, gole kadar 60 dakika baya iyi oynuyordu besiktas, sonra golü yiyince iyice sacmaladi. simao ile edu'ya cok dayandi..

, besiktas daha iyi oynadi, futbol oynamayi düsündü her anda.

fener kart görmeden maci tamamladi diyebiliriz, rezalet ya..

serefsiz hakem, ikinci yari sapitti, ilk yar iyidi.

alaattin yildirim girmis odalara falan herhalde

olm bn böyle bişi görmedim ln...adamlar pozisyona girmeden maç kazanıyorlar yeter artık lan yeter lan :mad: her türlü çirkeflik her türlü tiyatro adamalrın kendisi gol atmadı gitti egemen attı vallahi bilahi bu kadar şansı bu kadar balı yüreğim kaldırmıyor olm bu takım şampiyon olmamalı lan :mad:

2 hafta kaldı isyankar bey,kanırta kanırta alacagız kupayı:ka21:

barajda egilen dangalak kim ilk golde Allahım sabır ver yarabbim küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi

Valla hic umrumda degil, ben cok rahatim. 3 de 3 yapicagiz

'BAL' yaz, 1907'ye gönder; F.bahçe ballansın, maçları yattığı yerden kazansın!

Bu korner gol olmazsa daha da fenerin işi zor dedim ortasahaları kalmadı dedim.Nalet olsun ki o korner gol oldu.

Stoch vursun atamaz dedim attı.Rabbim sen beni neyle sınıyorsun :(

ismail denen dingil her hücuma çıktığında yanlış tercih yaptı, keza veli de öyle ama defansif olarak iyi oynadılar , futbol zekaları -lerde resmen

Geri
Üst Alt