STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 29 Nisan

Ceza vermesinler gidip şükrü saracoğlu stadında yenip kupayı kaldırmak daha zevkli olur.

Ya söylesene renktaş ne var 23 Mayısta?

Avrupa kupalarına gitmek için kağıtlar mı imzalanıyor 23'ünde, ne oluyor?

Aynen öyle onun gibi birşey artık son tarih karar vermek için ya önce verirler ya bu tarihe kadar

TFF ceza vermese bile endişelenmeyin illa ki verecek :)

23'ünde Avrupa'ya katılım listeleri veriyor :)

Orada Fener'in olmaması lazım ama Şampiyonlar Ligi'ne gidecek 2 takım lazım falan karışacak ortalık :)

Satılmış hakem.İsmail Köybaşı'ya sarı kart göstermeye yüreği yetmedi.

kadıköyde feneri elimizden kimse alamaz. eminim bütün takım deli divane kadıköydeki maçı bekliyor. Eski tedirginlik yerini hırsa bıraktı . Karıköyde gerekeni hatta fazlasını yapacaz.

aynen renktaş okadar inanıyorumki karıköyde bunları evire çevire aralarına hakemleride alıp taraftarlarınıda alıp hepisini birden bağırta bağırta yeneceğiz. artık omaç yarıdamı kalır taraftar mı sahaya iner bilemem ama o maçtan sonra şampiyonuz daha güzel olacak. ezikleri 3. kez son maç şampiyonluğu verecekler bundan daha güzel birşey olabilirmi. gerçi onlar öyle bir taraftar grubuki dünyada hiçbir taraftar gurubu bukadar acı yaşamamıştır 2-2 olayında dünya gerizekalı taraftar ve klübü gibi bir plaket vermek gerekiyordu :)

Baransu sen misin? Doğruyu söyle bak. :D

Yok abicim Baransu olduğumdan değil duyum da değil sadece yazın diyorum bir yere basit :D

Şike olaylarına biraz bakan kişiler anlar Mayıs ayında kopar dananın kuyruğu 9 ay niye karar verilmedi diye sıkıntı yapmayın Mayıs ayıdır önemli olan

bu fenerasyon varken herşeye hazırlıklı olun cezayı verir kupa finalinde çektirir cezayı final ne zamandı :)

şansa falan bakmadan kadıköy'de ne bulursak koyacağız, bu kadar basit. her türlü pozisyon buluruz zaten.

Maç sonrası röportajda Rüştü atar yaptı

Rezil bjk.. 3 de 0 yapti. one gectigi maci vermis. tff yarin aciklama yapmisken hazir, bjk yi de spor toto kupasina katilacagini soylesin. rakipleri ankaragucu,samsun,karabuk felan oynasin.. boyle rezillik olmaz.

Tayfur tebrikler aykut kocamal bütün orta sahayı boşaltmış sen mal gibi kenarda izle,metristen arkadaşın aziz seninle gurur duymuştur maçtan önce saçma düşünüyorsun tayfur neden yatsıncılarada selam olsun ...

Aziz : Beşiktaş bizi şampiyon yapacak

Bu kadar belli edilmez be kardeşim metris kardeşliği. Siz unutun öbür maçta da bjknin puan almasını. Son maç biz çakacağız.

Rüştü: "İtiraf ediyorum ben hakeme haraket ettim ve aynı şekilde bana cevap verdi. Burdan sesleniyorum kimse bana adam değilsin diyemez"

semih karektersizi emrenin forvette oynayan versiyonu resmen :S

son dakika: Egemen attığı 2. golün kariyerindeki en güzel ve en anlamlı gol olduğunu söyledi

bir soru.. bala mala fener sampiyon olursa ne olur ?

Geri
Üst Alt