STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

52fg1.jpg

Ben böyle ar damarı çatlamıs bir camia görmedim. Bu kadar patavatsızlık, bu kadar yüzsüzlük dünya tarihinde görülmemistir. Valla bırakalım oynamayalım, yemişim futbolunu da kupasınıda, bu adamlarla hicbir konuda muhattap olmucaksın. Harbiden sınırları zorluyorlar.

Pfff arkadaşım, Nerede bizde öyle vizyon sahibi yönetim. Ancak şampiyonluğu kaybedince biraz konuşur. Sonra unuturlar. Ne yazık ki bizi bu şikecilerin konu mankeni konumuna getirdiler. Galatasarayın büyüklüğünün farkında değiller.

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 29 Nisan

semih karektersizi emrenin forvette oynayan versiyonu resmen :S
Bunlarda her türden çirkef oyuncu var da,bu semih denen yavşak kadar çirkefi yok.Emre Beleözoğlu bunun yanında melek gibi kalıyor.Bunu gördükten sonra Emre'ye yaptığım hakaretleri geri alıyorum.

Oscarlık şerefsizsin Semih Şentürk. Unutmadım maçta yaptığın şerefsizlikleri. bide bu adamin galatasaraya gelmesini istiyenler vardi forumda bugun emre belesoglunu aratmadi hata daha fazlasini yapti serefsiz

Bunlarda her türden çirkef oyuncu var da,bu semih denen yavşak kadar çirkefi yok.Emre Beleözoğlu bunun yanında melek gibi kalıyor.Bunu gördükten sonra Emre'ye yaptığım hakaretleri geri alıyorum.

Emre maçlarda deli dolu

Bu çakal sinsi

Hayatta en çok korkulacak insan tipi

Şansla balla maç kazanırlar. Aykut adaletten bahseder. Aykut sen hangi maçı izliyon?

Bu arada zamanında transfer nöbetlerine şu 2 genç gurbetçiyi övüp duranlara şaşıyorum. VELİ KAVLAK. Yasin Pehlivan. Bu Veli nasıl bi oyuncu lan. Bu kadar boş bir oyunucu görmedim. Barış Özbek'ten hallice.

acaba fenere ceza gelirmi

arq8m4dceaaa5r6.jpg

bu aykutun kafa nasil bir kafa..

bu sike olayinda fenerin yerinde biz olsaydik,fb yönetimi ve taraftari neler yapardi neler.birde bizimkilere vede bize bakin

okadar Bal da olmaz.

Egemen nasil kafa ati ..

bekir butun pozisyonlar besiktaslı futbolcuların ustune yurumus ortamı germiş kart yok ilginç

Hiç önemli değil ceza verildiği sene güme gider bu böyledir sene başında değil sene sonunda veriliyor ceza tek fark bu o yüzden şampiyonluklaırını kaybederler..

İtalyada Juventusun 91 puanı silinerek lig bittikten sonra şampiyonluğunun elinden alınıp Inter'e verilmesi gibi..

Gel de bunu bazı karamsar arkadaşlara anlat.Bu sene Fener'in ligde olmaması lazımdı.Ceza geciktirildiği için bu yıl fasülyeden oynadılar.

dillerinemi düselim

Bence son maça kalırsa şampiyon olamayız, herhangi bir futbol maçı olmaz son maç (tabii ki fenerin ceza almadığını var sayıyorum arkadaşın orta sahaya kadar ayağı kaydı çünkü isteyerek girmedi). Diyeceğim şudur fener önümüzdeki 2 maçta puan kaybı yaşamazsa federasyonun ve play-off'u çıkaranların istediği olur ve şampiyon olurlar.

Geri
Üst Alt