- 28 Nisan 2009
- 21.048
- 0
- 376
Cevap: STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aykut'un konusmalarini dinleyen var mi? Adam sarhos gibiydi. Galiba bunlar g*te gitti.
Ben böyle ar damarı çatlamıs bir camia görmedim. Bu kadar patavatsızlık, bu kadar yüzsüzlük dünya tarihinde görülmemistir. Valla bırakalım oynamayalım, yemişim futbolunu da kupasınıda, bu adamlarla hicbir konuda muhattap olmucaksın. Harbiden sınırları zorluyorlar.
Bunlarda her türden çirkef oyuncu var da,bu semih denen yavşak kadar çirkefi yok.Emre Beleözoğlu bunun yanında melek gibi kalıyor.Bunu gördükten sonra Emre'ye yaptığım hakaretleri geri alıyorum.semih karektersizi emrenin forvette oynayan versiyonu resmen :S
Bunlarda her türden çirkef oyuncu var da,bu semih denen yavşak kadar çirkefi yok.Emre Beleözoğlu bunun yanında melek gibi kalıyor.Bunu gördükten sonra Emre'ye yaptığım hakaretleri geri alıyorum.
Bunu facde nsıl paylaŞABİLİRİM
okadar Bal da olmaz.
Egemen nasil kafa ati ..
Hiç önemli değil ceza verildiği sene güme gider bu böyledir sene başında değil sene sonunda veriliyor ceza tek fark bu o yüzden şampiyonluklaırını kaybederler..
İtalyada Juventusun 91 puanı silinerek lig bittikten sonra şampiyonluğunun elinden alınıp Inter'e verilmesi gibi..