STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Aykut çakalı herkes ts GALATASARAY maçını dikkatle izlesin diye göndermede bulunmuş... bn artık alacağım cezayı filanda takmayacağım bir taraflarından gireceğim artık yeter artık lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:mad:

Bu arada zamanında transfer nöbetlerine şu 2 genç gurbetçiyi övüp duranlara şaşıyorum. VELİ KAVLAK. Yasin Pehlivan. Bu Veli nasıl bi oyuncu lan. Bu kadar boş bir oyunucu görmedim. Barış Özbek'ten hallice.

Renktaş, Almanlar zaten bir oyuncuyu Türk kulüplerine veriyorlarsa bi durup düşünmek lazım diyesim geliyor ama şimdi birçok arkadaş utanacağım örnekler verir diye korkuyorum :)

Neyse ben de o kendi geldi, bonservisi yoktu, kaçtı falan gibi şeyler söylerim artık :lol:

bu balcilara, tiyatroculara, kariköyde koymak artik Farz oldu

Aykut çakalı herkes ts GALATASARAY maçını dikkatle izlesin diye göndermede bulunmuş... bn artık alacağım cezayı filanda takmayacağım bir taraflarından gireceğim artık yeter artık lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:mad:

Gördümü yazımı tüm renkdaşlarım.... olm bn tutamayacağım lan kendimi

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 29 Nisan

Aslında son maça kalsada fena olmaz şampiyonluk o heyecanı yaşamak herzaman nasip olmuyo şampiyonluk maçını fenerle yapmak bide üstüne yenmek şahane olabilirdi.

bu mantıkla play off u alkışlayanlar vardı bu forumda senin gibi.sizi sayıyla mı veriyolar arkadaş? heyecan heyecan diye söke söke şampiyon olduğumuz sene kupayı fenere vereceğiz.bi bitmediniz lan

bu mantıkla play off u alkışlayanlar vardı bu forumda senin gibi.sizi sayıyla mı veriyolar arkadaş? heyecan heyecan diye söke söke şampiyon olduğumuz sene kupayı fenere vereceğiz.bi bitmediniz lan

Arkadaş şikebahçe fanı ciddiye almamak lazım.

Bir kötü tarafı da derbileri ucuzlaştırdı, sıradan maçlar olmaya başladı.

Ama tffde kafa olsaydı zaten ...

aykut ts nin yattığınız bejeke nin kendilerine karşı gereksiz iyi oynadığını söyledi...ulan sizin 2 hafta önce kadıköydeki ts maçında adamlar tek pozisyona giremedi o maçta rakibine kaptırdığı top sayısını sayamadık colman ın şike mi dedik lan biz o maça.soysuz itler.

Bir kötü tarafı da derbileri ucuzlaştırdı, sıradan maçlar olmaya başladı.

Ama tffde kafa olsaydı zaten ...

kesinlikle.derbiler sıradan maça döndü...önceleri haftalar önce konuşulurdu..artık saçma sapan oldu

557653_429247757104816_233806349982292_1497551_705835412_n.jpg

kesinlikle.derbiler sıradan maça döndü...önceleri haftalar önce konuşulurdu..artık saçma sapan oldu

digiturk salağı da kına yaksın. Asıl ben seneye göreceğim onları, hiçkimse decoder almayacak, ne bjkli, ne tsli, ne fbli ne de biz !

İçine ettiler.

fbnin seyircisiz cezasını nasıl örtbas edecekler merak ediyorum.

Bu konuda kesinlikle haber falan yapılması lazım, "fbye verilecek ceza merakla bekleniyor, acaba her takıma uygulanan ceza fbye de uygulanacak mı" falan diye !!!

Gel de bunu bazı karamsar arkadaşlara anlat.Bu sene Fener'in ligde olmaması lazımdı.Ceza geciktirildiği için bu yıl fasülyeden oynadılar.

aaynen ktılıyorum.haketmedikleri ligde oynuyorlar.birde play off la şampiyonluk potasına girdiler olmadı şampiyon mu olacaklar.

Kadroyu veren kim renktaş, ben kaçırmışım onu?

omer guvenc lesi aziz'e galatasaray macinin kadrosunu verdi telefonda gecen sene mactan once bir sekilde kapali idmani izleyerek ve o adam hala lig tvde calisiyor. tapelerde var bu konusmalar. bizim yonetim adami kovduramadi. saka gibi.

Bende senin gibi niye play-off var diyenlere ayar oluyorum sene başında ses çıkarma şimdi ağlanıp sızlan.Ben kötü bişeymi demişim son maç yenip şampiyon olursak daha hoş olur demişim bukadar üslubunu bozduracak bi söylem göremedim ben mesajımda.

beşiktaşa laf etmiyorum yine kötüydüler fener desen yine ballı değişen bişey yok ama hakem tam anlamıyla rezaletti..işi geçen hafta bitirecektik olmadı anlaşılan o ki yine iş son haftaya kalacak umarım bunları direkler büyüler dahi kurtaramayacak

umarım !

35 yildir mac izliyorum bukadar sans bir takima calisan ve adaletsiz olan bir lig ömrümde görmedim.

12 yildir hep istedikleri gibi yönettiler bu ligi artik sabir kalmadi.

maçı izleyenlere soruyorum egemen ile ernst maça ne amacı ile çıkmıştı özellikle ernst niye fener göbekten gelirken basmak yerine defansa doğru kaçıp defansın dengesini bozuyordu. Bi de frikikte barajda ki topun önüne atlamak yerine eğilen egemenmi toromanmıydı merak ettim

Maç biter bitmez twitter'dan yolladığım twit'i buraya da yazayım

"Dün akşam Trabzon maçından sonra konuşan Fener'li arkadaşlar; Rüştü Reçber'den sevgiler. Anladınız siz onu..."

omer guvenc lesi aziz'e galatasaray macinin kadrosunu verdi telefonda gecen sene mactan once bir sekilde kapali idmani izleyerek ve o adam hala lig tvde calisiyor. tapelerde var bu konusmalar. bizim yonetim adami kovduramadi. saka gibi.

Fatih terimden bşeyler öğrenmesi gerek bazılarının

Bir telefonla loran denen çakalı kapı önüne koydular

Geri
Üst Alt