STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Gördümü yazımı tüm renkdaşlarım.... olm bn tutamayacağım lan kendimi

bekliyoruz forumun efsaneleri arasına girmeni 4 gözle :D

kaan tevezos'u örnek al bak herif ortalığı sarsmıştı :D

Bal ile 3/3 yaptılar.

Kalan 3 maçta 1 puan dahi alamayacaklar.

Satış İşlemi Başarı ile Gerçekleştirildi...

Göstermelik kavgalar... Saçma sapan vuruşlar..

Bravo FBJK....

satışın kralını rüştü yapmaya çalışmış ama hakem engel olmuş.kendini attırmak için adam okadar uğraşırmı

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 29 Nisan

Bende senin gibi niye play-off var diyenlere ayar oluyorum sene başında ses çıkarma şimdi ağlanıp sızlan.Ben kötü bişeymi demişim son maç yenip şampiyon olursak daha hoş olur demişim bukadar üslubunu bozduracak bi söylem göremedim ben mesajımda.

kim neye ses çıkarmamış? sene başında febe liler bile saçmalık diyodu işlerine geldiği için sustular sonradan...febeye eksi puan cezası vermeyi planladıklarından feneri potada tutmak için bu sistemi getirdiklerini biz beyni olan taraftarlar biliyoduk ve karşı çıkıyoduk.sen alkışla lig tv nin sömürüsünü

ts ve bjk deplasmanlarından 6 puan çıkarmaz diyorum

Bence Trabzon'un feneri yenme şansı BJK'nin feneri yenme şansından çok daha düşük.

yeterrr

futbol oynamadan 9puan ne demek ya

bjk maçını baştan sonra izledim arkadaş bir tane bile organize olup gelinen atak yok

yeter ulan haksızlık bu ya.

bizim bu futbolumuzla fark atmamız lazımdı gerçi attık ama geçen arenadaki maçta yenseydik iş bitmişti şimdi nevizadede şampiyonlugu kutluyoduk

Bal ile 3/3 yaptılar.

Kalan 3 maçta 1 puan dahi alamayacaklar.

her maç sonu böyle diyoruz aslında bu bal şans nereye kadar gidicek diyoruz ama hala bu kötü futbolla pozisyon dahi bulamadan şansla maç kazanmaya devam ediyorlar :)

ne yaptı ki renktaş :D

vallahi uzun zaman öncesiydi ben hayatımda öyle bir yazı görmemiştim :D fenerden girdi çıktığı yeri şuan kestiremiyorum. Forumda ki diğer arkadaşlara da sorabilirsin :D çok fenaydı çok :D

kim neye ses çıkarmamış? sene başında febe liler bile saçmalık diyodu işlerine geldiği için sustular sonradan...febeye eksi puan cezası vermeyi planladıklarından feneri potada tutmak için bu sistemi getirdiklerini biz beyni olan taraftarlar biliyoduk ve karşı çıkıyoduk.sen alkışla lig tv nin sömürüsünü

Tamam einstein biz aptalız düşünemedik okadarını.Ben diyorumki karşımda bi play-off var son maçımda fenerle yenip şampiyon olursak daha manidar olucak diyom sen hala niye play-off var diyosun.Anlican ben diyom angara sen diyon ...

İnönü deki maçta en az beraberlik bekliyorum BJK den

Mental olarak bjk de ts de bitmis durumda. Elin bir tarafiyla hic bir yere gelemeyiz. Ne ts ne bjk fenerden puan filan alamaz. Butun maclarini kazan sampiyon ol. Her sey bizim elimizde. Ts bjk ye kaldiysak yanmisiz biz. Kendi bilegimizin hakkiyla sampiyon oluruz. O yatmis bu yatmis bu satmis islerine kafa yorarsak cikamayiz isin icinden. Sahada bugun futbol adina hic bir sey yoktu. Ts ve bjk tamamen yoklar kafalari tatil gelsede gitsek havasinda. Biz butun maclarimizi kazanicaz diger takimlar ne yaparsa yapsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

fb sadece hırslı oynuyor buda kazanmasına yetiyor. 2 deplasnman maçından belki 1 tanesinde takılırlar belki takılmazlar ama bizimde 2 maçı kazanacağımız garanti değil. son haftaya yine 2 puan farkla gireriz bu gidişle.

fernandes simao kovaresma bir selcuk etmezler.

Geri
Üst Alt