Cevap: STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor 0-3 Galatasaray | 28 Nisan | Devre Arası
Ts GS ye yatacak diyenlereeeeeeee
09.05.2004
ts:2-4 GS
Şimdi konuşsunlar
Galatasaraylı Hakan Şükür, Trabzonspor'a yenileceklerini iddia edenlere ateş püskürdü, "Sonuç ortada. Bizi suçlayanlar şimdi hangi yüzle karşımıza çıkacak merak ediyorum" dedi
'Şampiyon olsunlar'
ZİRVE yarışının kızıştığı haftalarda "Trabzonspor'un şampiyon olmasını isterim" sözleriyle gündeme gelen Hakan Şükür, 4 - 2'lik galibiyetin ardından sert açıklamalar yaptı. Golcü futbolcu, "5 - 6 hafta önce söylediğim şeyler o kadar çarpıtıldı ki... Beni çok zor durumlara düşürdüler. Trabzon, Anadolu'yu temsil ediyor ve iyi oynuyor. Biz olmadığımız için onları istedim" dedi.
'Bir şey almadık'
HAKAN Şükür, Trabzonspor'a yenileceklerini iddia edenlerin şimdi hangi yüzle konuşacaklarını merak ettiğini belirtti. Milli futbolcu, "Ne kimseden bir şey aldık, ne de kimseye bir şey verdik. Biz sadece mesleğimizi yapıyoruz. Sonuç ortada. Şimdi ne diyecekler merak ediyorum. Ama 14 yıldır birçok insanla tanıştım. Bunu da yaşanmamış kabul eder, kapatırlar" yorumunu yaptı.
Necati'den tepki
TEŞVİK ve şike iddialarına bir tepki de Necati'den geldi. Trabzonspor maçının kendileri için bir onur savaşı olduğunu açıklayan genç oyuncu, "Bize bu kadar laf söyleyen insanlara, maçı verecek diyenlere en güzel cevap bu oldu. Galatasaray'ın büyüklüğünü herkes bir kez daha gördü. İki golümü de hastanede yatan anneme armağan ediyorum" diye konuştu.