STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor 2-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor 0-3 Galatasaray | 28 Nisan | Devre Arası

Lan necati f5 maçında nerdeydin oğlum sen :mad:

Eğer f5 yenip şampiyon olamazsak hakkımı helal etmicem.

Bu Selçuk da her eve lazım.

34111790.gif

necoyu kes :asd:

Allahim izin verseydi de gecen hafta sunlara 5-6 caksaydik, zor birsey degildi Aydinimiz - Necatimiz golleri atsaydi simdi..Allahim sen bize son macta feneri eze eze yenmeyi nasip et

tmm bütün golleri gördum.

hahah 3 gol de, Melo atmak istiordu, Necati daha hizliydi xD

neyse. Güzel bi ikinci yari olur umarim

nereden gördün reis. buraya atsana veya izlediğin yerin linlini atsana biz de izleyelim. merak ettim golleri.

oha diyorum ya oha

eboue hücuma cikinca veya sakatlaninca kosa kosa sag beke geldi her seferinde

tamam erhseyi de ama kosmuyor deme su adama

son 4 mactir formsuz ve ruhsuz, eski elmander yok malesef, topa vuracak gucu bile yok 4 haftadir...

Penaltı olursa Fatih terime attıralım

Ts GS ye yatacak diyenlereeeeeeee

09.05.2004

ts:2-4 GS

Şimdi konuşsunlar

Galatasaraylı Hakan Şükür, Trabzonspor'a yenileceklerini iddia edenlere ateş püskürdü, "Sonuç ortada. Bizi suçlayanlar şimdi hangi yüzle karşımıza çıkacak merak ediyorum" dedi

'Şampiyon olsunlar'

ZİRVE yarışının kızıştığı haftalarda "Trabzonspor'un şampiyon olmasını isterim" sözleriyle gündeme gelen Hakan Şükür, 4 - 2'lik galibiyetin ardından sert açıklamalar yaptı. Golcü futbolcu, "5 - 6 hafta önce söylediğim şeyler o kadar çarpıtıldı ki... Beni çok zor durumlara düşürdüler. Trabzon, Anadolu'yu temsil ediyor ve iyi oynuyor. Biz olmadığımız için onları istedim" dedi.

'Bir şey almadık'

HAKAN Şükür, Trabzonspor'a yenileceklerini iddia edenlerin şimdi hangi yüzle konuşacaklarını merak ettiğini belirtti. Milli futbolcu, "Ne kimseden bir şey aldık, ne de kimseye bir şey verdik. Biz sadece mesleğimizi yapıyoruz. Sonuç ortada. Şimdi ne diyecekler merak ediyorum. Ama 14 yıldır birçok insanla tanıştım. Bunu da yaşanmamış kabul eder, kapatırlar" yorumunu yaptı.

Necati'den tepki

TEŞVİK ve şike iddialarına bir tepki de Necati'den geldi. Trabzonspor maçının kendileri için bir onur savaşı olduğunu açıklayan genç oyuncu, "Bize bu kadar laf söyleyen insanlara, maçı verecek diyenlere en güzel cevap bu oldu. Galatasaray'ın büyüklüğünü herkes bir kez daha gördü. İki golümü de hastanede yatan anneme armağan ediyorum" diye konuştu.

bizimkiler deplasmanda daha rahat oynuyoruz , seyirci baskisi yok buldugumuzu attik neredeyse.

Eboue müthişsin be arkadaş müthiş!

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor 0-3 Galatasaray | 28 Nisan | İkinci Yarı

Selçuk tek başına 34 isabetli pas yapmış ilk yarı.

serefsiz trabzonlular kendi forumlarinda sattik bu maci diyolar, ekmek veriyolar birilerinin agzina

Olcan son anda durduruldu gidiyordu yoksa

Geri
Üst Alt