STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor 2-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor - Galatasaray | 28 Nisan | 19.00

Allah yardımcımız olsun.İlahi adaletini bizden yana tecelli ettirsin.

Iciniz rahat olsun. Hafta sonu 10€ Fenere basacagim. Görecez ozaman maci aliyorlarmi alamiyorlarmi.

Emre Çolak kesiği yer.. Belki Necati'de

şu trabzon macı gelsin artık. gecen haftayı atlatalım. yenelimde rahatlayalım. sonra bu eziklerin ballı macına bakarız.

Rahat olun,Kadıköy´e şampiyon gideceğiz.

Aydin Baros in Emre Necati out

Bu maçı kazanamassak işimiz zor, ancak takımın toparlanacağını ve kazanacağımızı düşünüyorum.

Takimin toparlanmaya ihtiyaci yok bence. O zaman barcada toparlanmali.90 dk tek kale oynayip 1.5 pozisyonda 2 gol yiyip yenildik diye takimin toparlanma gibi bir ihtiyacinin oldugunu dusunmuyorum.TS macinda fb macinda oynadigimiz gibi oynarsak eger 5 tane atariz uzerine birde gol yemeyiz.

Yenilgi dedigin boyle olsun sahadan cikarken alnimiz ak basimiz dik cikalim.Elimizden geleni yaptik sahaya gomduk ama olmadi gol bulamadik sanssizlik oldu diyelim.

kadro bir tane degisiklige bile gerek yok.

tek degisiklik olursa Emre Colak olur, malesef sezonun ikinci yarisi o kadar etkili olamadi. daha istikrarli bir sekilde mac boyunca oyunu yonlendirmesi lazim ve gol hattinda kesinlikle 3 level atlamasi lazim.

kadro bir tane degisiklige bile gerek yok.

tek degisiklik olursa Emre Colak olur, malesef sezonun ikinci yarisi o kadar etkili olamadi. daha istikrarli bir sekilde mac boyunca oyunu yonlendirmesi lazim ve gol hattinda kesinlikle 3 level atlamasi lazim.

Karşı karşıya 2-3 gol kaçıran necatiyi ne yapıcaz :S

Bu maç sadece kadınlar ve cocuklar mı girebilicek?

Az once merak ettim Trabzon forumuna girdim . Eskiden Trabzonda bize karsı sempati vardı. Basta Selçuk ve diğer transferler , Ayrıca Trabzonun Fenerle çeliştiği yil Trabzon'u deplasmanda 4-2 yendiğimiz mac tum sempatiyi yok etmiş . Zokora sakatlanmış büyük ihtimal bizim Macta yok , bilmem beğenirmisiniz kendisini . Ayrıca Burak Maske ile oynayacakmis

BU mactan 3 puan alalim, gerisi gelir arkadaslar korkmayin. Önemli olan BU mac

zokora yoksa iyi olur

Trabzon hiç birşey oynamıyor. İlk yarıdaki gibi bir skor ve rahat galibiyet bekliyorum.

biz bu ligdeki tüm takimlardan 2 gömlek iyi takimiz ama görüldügü gibi futbolda iyi oynarkende kaybedebiliyorsun,futbolda psikoloji cok önemlidir,en korktugum bizim bazi futbolcularin demorolize olmalari,arenadaki macta hepimiz yikildik,en cok futbolcular yikildi,bunun üzerinden gelmeleri icin bu maci almamiz sart ama ben olasi bir puan kaybina hic sasirmam,cünkü cidden kendim toparlanamazken o derece motive olmus konstrasyonu üste cikmis futbolcularin bir yikimda olmadigini düsünemem,tek güvencem fatih terim,su durumdan bizi gene cikartacak tek kisi odur.umarim 2 puandan fazla farkla kadiköye gideriz artik hersey kendi elimizde degil,rakibin sonucuda bizi ilgilendirir pozisyondayiz.

lamı cimi yok yenmemiz gerekiyor o kadar.

Kadin sesleri duyacagiz yine yani.

Bu maclara kalp mi dayanir simdi? Hicbir fikrim yok bu macla ilgili. Yenilgiden sonra gösterecegimiz reaksiyonu merak ediyorum.

Kazanmamiz sart tabiki. Galibiyet disinda her sonuc bizi bitirir

Geri
Üst Alt