STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor 2-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor - Galatasaray | 28 Nisan | 19.00

-------Muslera-----

Eboue-Semih-Ujfa-Hakan

-----Melo-Selçuk-----

Aydın--Engin----Emre

-----Elmander----

böyle oynamalıyız bu hafta.

vallahi biz trabzonu yenerizde fener nasıl puan kaybeder bilmiyorum

2 puan önde olan biziz, yani biz kazandıktan sonra Fenerbahçe'nin puan kaybetmesine gerek yok.Yeter ki biz kazanalım.Rakip o oyunla en fazla 1 maç daha kazanır.

beşiktaşın fenere yatacağı düşünerek 2 maçtan 6 puan alacakları açık.trabzonu yenemessek şampiyonluk için kadıköyde feneri yenmemiz gerekecek.bu da çok zor.malesef gerçekler böyle.

fener 2 mactada kazanır biz trabzona kaybederiz. fenerde bizi yener. bu fener barcelona gibi takımmışta haberimiz yokmuş. bu takım 14 sene şampiyon olmadı arkadaş. orda yenemez diye bir kanunmu var. elbet bitecek bir gün. o günde bu son mactır.

Arena'da oynayacağımız bjk maçına tur için çıkacağız Allah'ın izniyle. Önümüzdeki iki ts maçını alırsak kesinlikle Arena'da şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz.

Tertemiz ve net bir galibiyet almak lazım. Bizim alacağımız galibiyet diğer lüzumsuzlar üzerinde baskı oluşturur ve malum kendileri pek baskıya gelemiyor.

Bence kalan maçlar içinde en kritiği. İçerdeki maçların tamamını kazanırız diyorum. Şu maçtan kazasız beleasız 3 puanla dönersek 5. hafta ilan edebiliriz şampiyonluğumuzu.

biz deplasman takımıyız bana göre şu macı kazanırsak fener macını unutmuş oluruz. onlar her 2 deplamsan üst üste kazanamazlar. elbet puan kaybederler.

6. haftayı saymazsak en zor maçımız bu olucak bu hafta yenersek kadıköye kadar puan kaybetmeyiz ve şampiyon oluruz

2 gündür hayat zehir oldu bu fırsat kaçmamalıydı Beşitaşın karaktersizce oynayacağını biliyorum ve fenerden puan almasına imkan vermiyorum belki trabzon kendi evinde puan alabilir onlardan.Bizde kayıpsız gideriz kadıköye diye düşünüyorum.Herşey son maça kalıcak gibi bu hale gelmemeliydik.

vallah onu bunu bilmem arkadaş. isterse fener son maça 2 puan önde girsin. biz onlara orda koyacaz başka yolu yok.

is son maca kalacak ve bize orda kupa kaldirticaklar nasil bir rüya görülüyor bende göreyim,cikacak olaylardan sorumlu olmamak adina hakem tezgah bu kadar tamamken bize son macta galip getirirlermi sizce o stadta,buna inana varmi,kaldiki bizim arenadaki oyunumuz fenerin oyunu o gün öyle olurmu?

Üstüne üstlük bimnem kac senedir kazanamadigimiz bir stad ve en son süper harika oynamamiza ragmen kazanamamisken,suan fener puan kaybetmezse bizim maca kadar herkes büyük hüsrana kendini hazirlasin,hicbir sebeb yokken puanlarimiz yariya indirilerek sampiyonlugumuz bu sistem ile calinmistir baska izahi yok,ligde suan devam etmemesi gerekenler devam ettirilmis puanimiz neden yariya inmistir bu nasil bir sacmaliktir,galatasarayin elinden alinmak icin dügmeye basildi hala heyecan yok kadiköy diyoruz,firat aydinusun nasil dogradigini gördüm,belki biz golleri kacirdik ama aydinusun inceden bizi dogramasina bile dogru düzgün tepki gösteremedik.Cünkü asiri iyi oynayip deli gibi pozisyon ürettik atsaydin kardesim durumuna düstük,halbuki mac icinde vermedigi kart ve penaltiyla skora direk tesir etti,kadiköyde bakin daha macin baslama düdügü ile nasil kartlar havada ucusucak...

ben vallah son maça kadar ne olur bilemem ama biraz önce yazdığım gibi. bu takım böyle oynadıktan sonra şans 1 kere gülmez. bu kez orda onları devirecez. merak etmesin kimse karşıdaki takım şansının yardmı ile buralara geldi.

isterse fener 2 puan önde girsin. isterse tüm çirkefliği yapsın

bilicanın kazdığı kuyuya tff-medya-lig tv-fb-bjk-şike yandaşları- hepsini oraya atacaz. diyorum işte 2 puan önde girsinler. onlar son maçta kaybetmeye biz son dakikada bile olsa inanmaya-kazanmaya alışkınız.

ulen isterse türkiye karmasını koysunlar önümüze. biz onları orda devirecez. ben fatih terimin söylemlerinden-gözlerinden bunu anladım. ne olursa olsun ister 5 puan önde ister 2 puan geride. ben onları orda devirecem diyor.

Yanlız Fener 'in fikstürü profesyonel işi. Yani ölçüp biçip hazırlansa aynen bu kadar olur.

İlk maçı evde oynamak bunun bir parçasıydı, ilk 3 maçtan 2 sini deplasmanda oynamak da. Son maç evinde olmak da.

Farkederseniz hepsi bizim aleyhimize. En fazla puan kaybı ihtimalimiz olan deplasmanla başladık. İlk 3 maç sonunda 2 deplasmanımız oldu. Son maçımız deplasmanda.

İlginçtir ki, biz BJK ve TS deplasmanlarını bitirmeden, FB biriyle bile oynamıyor. Yani bu takımlar son güçleri ve Süper Final gazıyla sahadayken, ya biz takılıp puan kaybedeceğiz yada FB 'ye bak GS yendi, sen de yenersin gazı verilecek.

Hele hele Fener 'in 2 deplasman maçını 3 gün arayla oynaması süper. Sen 1,5 aylık periyoda çıkıyorsun. Deplasman maçların 3 günde olup bitiveriyor. Deplasman maçların 1 hafta boyunca irdelenmiyor, tepende 1 hafta boyunca puan kaybı hesabı yapılmıyor.

4. HAFTA (2/3 Mayıs)

Galatasaray-Trabzonspor

Beşiktaş-Fenerbahçe

5. HAFTA (5/6 Mayıs)

Trabzonspor-Fenerbahçe

Galatasaray-Beşiktaş

fatih hoca psikolojik olarak gaz veriyor,herkes panik olmasin diye,devirecek diye bir garantin varmi kendi evimizde 30 pozisyon ürettik kaleye her 30 saniyede bir kere geldikde yenemedik,sen isi son maca biraktigin an düsünebiliyormusun orda olusucak atmosferi isliktan top süremiceksin,kaldiki kadiköyde elimizin ayagimizin ilk yarim saat titredigini herkes biliyor,o stadta nasil maclar kaybettigimizi biliyoruz,tabiki cikip kesin kaybederiz demiyorum ama suan sansimiz o stadta kupa verilirse sayet %20 bana göre,yoksa fatih hoca mac sonrasi tabiki iddiali konusucak,kaldiki puan olarak geride gidersen yanmissin zaten beraberlikte sana yetmiyor demek,ve gene önde basicagin anlamina gelir.

Suan bu sistem ile sampiyon olmamiza ragmen haksiz sekilde sampiyonluk elimizden alindi,ben su saatten sonra fenerin mac kaybedicegine inanmiyorum,olurda besiktas veya trabzon maclarinda puan kaybederse zaten sampiyon oluruz,fakat bizim maca kadar her macini kazanirsa kesinlikle sampiyon fenerbahcedir,bu sistemi yaratanlar onuda düsünmüs hatta fikstürün bile planli oldugunu düsünüyorum.

Bizimde psikolojik olarak travma yasadigimiza kimsenin kuskusu yoktur,trabzon ve önümüzdeki 3 macta acaba kazanabilecekmiyiz bir puan kaybi gelebilir...

Beni takip edenler bilirki cok pozitif konusan biriyim belki bazi arkadaslar cok negatifsin takima inanmiyormusun diyecek,ben takima acikcasi cok inaniyorum ama futbolda en büyük unsur kafadadir,biz suan kafamizda nasil bir görüntüdeyiz su mac sonrasi ben bilmiyorum,benim kadar en az onlarinda Galatasarayli oldugunu düsündügümdem dagildiklarini düsünüyorum,umarim yanilirim ama 1 puan fark var ve fener eline gecen bu firsati birakmiyacaktir,tabiki elimizden geleni yapacagiz ama suan tablo bu,ben acikcasi önümüzdeki 3 maca bakmiyacagim kendi adima ve direk son maci bekliyorum suan,son maca kaldigindada gerek bizden gerekse onlardan cikacak olaylari nasil durdurucaklar,biz bunu nasil sindiricegimiz emegimizin calinmasini bilmiyorum.

Bir avantajimiz var onuda belirtmeden gecmiyelim,sow sakatlandi cokmu iyi oyuncuydu diyen olabilir ama skor üretiyordu,sow gelmeden önce zaten cok düsüktü skor üretkenligi fenerbahcenin sowun sakatlanmasi bizim icin önemli bir avantaj kuskusuz,yani bize gelmeden fenerbahcenin sowun olmamasindan dolayi belki puan kaybetme sansi var,sow süper bir oyuncu degil ama fenerin skor yükünü ceken bir oyuncuydu,bienvenu ayni etkide degil,atiyor ama her zaman keskinligi yok,semih ise bu tempoyu kaldiramaz.

ileri ucta zayfiyet yaratacagi kesin...besiktas maclarindan birinde puan birakirlarsa sayet sampiyonluk geri gelir,birakmazlarsa avni akerdende cikarlar ve son mac bizim icin kabus olur,suan kendi göbegimizi kendimiz kesiyor gibi gözüksekte aslinda durumun öyle olmadigini hepimiz iyi biliyoruz.

Olay basit FB bu hafta veya haftaya puan kaybetmek zorunda.Fark tekrar 4 veya 5'e çıkmazsa,son maç sahasında oynayan bir takım; konsantrasyon problemi yaşamazsa şampiyonluk vermez.FB daha önce verdi diyenler için söylenecek söz ise o maçlarda konsantrasyon problemi açıktı.Galatasaray dedin mi adamlar zaten full konsantre oluyor.Ayrıca orada bitmek bilmeyen uğursuzluk da düşünüldüğünde (ki genele de yayıldı bu artık) işimiz kolay değil hem de hiç.Şans bu takıma rağmen %20 ancak.

inanıyoruz şampiyonluğa bunda sorun yok ama adamlar kısmetli be renkdaşlar bizim belamız bu fener onlarınki ise son maçlarda g.t olmak.düşünüyorum hangisi daha ağır.herşeyde bir hayır vardır elbet. biz maçı alırız şampiyon olduk deriz derken birden işler sarpa sardı.oynamadığımız maçların puan hesabını yaparak bi yere varamayız.bekleyip göreceğiz şampiyon olamazsak üzülürüz ama böyle bir takımımız olduğu için gurur duyarız.onlar yine son maçta g.t olurlarsa umursamazlar çünkü zaten g.tlerdir kendileri

Beyler karamsarlık baştan kaybetmektir.Yüzde bir dahi şansımız varsa inanıp bu takımı desteklemeliyiz.

Bize de bu yakışır.

şu dünyada bütün kötülüklerin cezası anında kesilseydi hata yaparım diye insanlar evinden çıkamazdı korkusundan.ama Allahın adaleti başka sonuna kadar bekler ve öyle bir yerde keserki cezaları nevri döner herşeyin. hepimiz adımız gibi biliyoruzki yayıncı kuruluş başta olmak üzere medya şampiyonluk son maça kalsın ve bu işten kazanç sağlayalım diye çalışıyor.elimizden gelen birşey varmı yok! ama onlarında gücü biryere kadar daha önce bunu denizli ve bursa olaylarında gördük bunlar akıllansa üst üste iki kere başlarına gelmezdi.demekki hala akıllanmamışlar.son gülen iyi güler.ilahi adalet tecelli edecektir inşallah

ne kadar gözümüş korkmuş yav bu kadınköyden arkadaşlar. bu takım niye kadınköyde yenmesin fenerlileri ??? geçen maçta da bu maçta da elimizden zor kurtuldular yahu. ÇEKİRGE BİR SIÇRAR,İKİ SIÇRAR, ÜÇÜNCÜDE YAKALANIR! kadınköyde onları yenersek 13 seneye bedeldir!

Geri
Üst Alt