STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor 2-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor - Galatasaray | 28 Nisan | 19.00

Futbol adaletsizdir, 90 dakika neredeyse tek kale oynanan maçta 3 puan şansla kazanıldı.Ama şansla maç bir yere kadar kazanılır, fenerin şans her zaman yanında olmayabilir.Biz tüm maçlarımızı yürekle, savaşarak oynarsak şampiyonluk bizimdir.Zaten Galatasarayımıza yakışan budur; şansla, şikeyle, hakemle değil, alın teriyle maç kazanmak.Şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum yeter ki taraftarımız da takımımız da inansın.Bence taraftarın kenetlenmesinin, takıma her zamanki, hatta daha fazla destek vermesinin tam zamanı...

Kötü oynayan takımlarda mağlubiyetler ardı ardına gelir umarım Karabükspor feneri kupanın dışına iter ve konsantrasyonları bozulur

Kazanirsak avantaj bize döner

Kalan maçlar içinde en önemli maçımız. Bizim 3te 3 yapacak gücümüz var ama gördük ki fenerin yok. İçerde üst üste 2 maçı da alırız. Yeterki bu maçı atlatalım.

Panik yok 3 puan var.

Benim moralim çok bozuk

ve artık umudum azaldı

Ben istemiyorum arkadaş;

Kadıköye şampiyon olarak gitmek istemiyorum..

Bu sene içerde dışarda eze eze sindirdiğim rakibi,

Yine aynı inanç ve oyunla son maçta,

Kendilerinden emin o yüz ifadelerinin, mosmor oluşunu ve seneler süren bir alayı, tokat gibi yüzlerine çarparak o kupayı kaldırmak istiyorum.

Denizlinin Bursanın yaptığını bende yapmak istiyorum..Bu şoku kendi evlerinde onlara biz yaşatmalıyız.Ancak yıllar süren bu içimizdeki fobiyi bu şekilde atabiliriz...

Fb maçındaki ezici oyunumuzu gördükten sonra, yüzyılın balıyla yenilmemize ragmen şampiyonluğa olan inancım dahada fazlalaştı.Bugün maçı kazandık diye sevinenleri 4 hafta sonra şampiyonluk kupasını kaldırdığımızda görecem ben hepsi kafasını kuma gömecek.Ts maçında galip geleceğiz başka yolu yok.

bu maçı aldıktan sonra gerisi rahat gelecektir son maça bile kalmayabilir. bu 3 maçı alıp şapiyon olacağız.

Ben istemiyorum arkadaş;

Kadıköye şampiyon olarak gitmek istemiyorum..

Bu sene içerde dışarda eze eze sindirdiğim rakibi,

Yine aynı inanç ve oyunla son maçta,

Kendilerinden emin o yüz ifadelerinin, mosmor oluşunu ve seneler süren bir alayı, tokat gibi yüzlerine çarparak o kupayı kaldırmak istiyorum.

Denizlinin Bursanın yaptığını bende yapmak istiyorum..Bu şoku kendi evlerinde onlara biz yaşatmalıyız.Ancak yıllar süren bu içimizdeki fobiyi bu şekilde atabiliriz...

Sampiyon olarak git yine yen. Yoksa kalp dayanmaz

Bu maçı bizim almamız gerek. Normal şartlarda kesin olarak almamız gerekiyor. Alacağız da.

oynadığımız futbol ile hala fb maçının etkisini atlatamadım... uyuz oluyorum.

2000 yılındaki gibi futbol oynuyoruz ama yenildik, deli olacağım.

şu futbol döneminde dua şu yeminle-isteğimde.

kazasız - belasız kadıköye en azından 3 puan farkla gidelim.

orda bu futbolla biz onları orda ezeriz çünkü artık yapacakları tek şey kazanmak-saldırmak

son dakikalara 2 farklı üstün veya berabere girerde penaltı olrusa inadına muslera atmalı.

bundan sonra kötü tezahurat-şiddet-kavga ile değil onlara bu şekilde cevap vermeli.

dün gece oynanan barcelona chelsea maçını çoğumuz izlemişizdir.bir iş olacağına varacaksa anormal şeyler olabilirmiş.barca 2 farkla öne geçiyor rakip 10 kişi kalıyor ikinci devrenin başında barca penaltı kazanıyor ve hepimizin uzaylı dediğimiz Messi kaçırıyor.barca chelsea kalesini örümcek ağı gibi sarıyor xavi iniesta gibi ustaların ortaları bile adreslerine gitmiyor.dün barcelona hücum hattında necati,aydın,elmander, baros yoktu.messi,xavi,iniesta ve alexis vardı.dünkü maç 10 defa oynansa 9 unda turu atlayan yine barca olurdu.barca ligi ve kupayı kaybetti bu bir hakikattir günü düşünenler için ama Güzel oyun her zaman kazanır.bizde fenere kaybettik maç sonu keşkelerle atsaydık olsaydı dedik üzüntüden.futbolcularımız dünkü maçı muhakkak takip etmişlerdir ne kadar iyi takım olursanız olun bazen olmuyor kazanamıyorsunuz skor olarak. ama iyi oyun güzel oyun sizdeyse, medya ve rakipleriniz hatta bazı taraftarlarınız bu iş bitti dese bile bugün yara aldığınız bir savaşta yarın yine kanırta kanırta kazanırsınız. İnAdInA GaLATaSaRaY

şu futbol döneminde dua şu yeminle-isteğimde.

kazasız - belasız kadıköye en azından 3 puan farkla gidelim.

orda bu futbolla biz onları orda ezeriz çünkü artık yapacakları tek şey kazanmak-saldırmak

son dakikalara 2 farklı üstün veya berabere girerde penaltı olrusa inadına muslera atmalı.

bundan sonra kötü tezahurat-şiddet-kavga ile değil onlara bu şekilde cevap vermeli.

Fener son maçta 2 farkla önde olsa ve Volkan 'a kullandırsa penaltıyı? Hoşumuza gider mi?

Geçelim bu hesapları...

Fener son maçta 2 farkla önde olsa ve Volkan 'a kullandırsa penaltıyı? Hoşumuza gider mi?

Geçelim bu hesapları...

ben benim hesabimı yapıyorum. ben bu saatten sonra şampiyonluğu veiryosam. kızarım-söverim ama goril penaltı atarsada.

etik değerler etik değerler bıktım. ben saha içinde en güzel cevabı olursa böyle verelim diyorum. gerisi umrumda değil.

Galatasaray´in kalitesi sonunda farkini gösterecektir. Ayrica oynadigimiz futbol herkese ümit vermeli. Ümitsizlik degil.

Sampiyonlugu gecen hafta ilan edebilirdik, yenilerek sampiyonlugumuzu uzattik biraz. Ben böyle düsünüyorum.

Takimin hirsi bana gurur veriyor. Trabzonspor maclari sampiyonluk icin kilit.

Ilk etapta bu 2 maci kazanirsak büyük ihtimalle sampiyon oluruz Kadiköy´e gitmeden.

Paniklemeden kendi oyunumuzu oynamaliyiz. Insallah kazaniriz

rahat bir galibiyet bekliyorum ve beşiktaşında fbye çelme takmasını umarım düşündüğüm gibi olur

son maçta sayısız pozisyona giripte 7,32 x 2,44 lük kaleye topu bir türlü yollayamadıkya orda mucize gerçekleşipte o maçı kaybettikya artık herşey olabilir top yuvarlak saha düzdür sözü ne kadar gerçekçi olduğunu bize acı şekilde öğretiyor. trabzonu biz normal şartlarda ezer geçeriz ama ezip sahadan sildiğimiz aciz durumlara düşürüp perişan ettiğimiz maçı kaybetmek insanın umutlarını kırıyor.

valla açık diyeyim belki en umutlunuz bendim ama ben bile mutsuzum.

elimizle kupanın tek kulpunu verdik.

Geri
Üst Alt