STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor 2-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor - Galatasaray | 28 Nisan | 19.00

Öncelikle bu maçı düşünmeliyiz. Bakıyorum son haftaki FB maçını düşünenlerin sayısı az değil.

Maç maç gitmeliyiz. Herkes futbolcularla aynı frekansta olmalı

Geçen hafta futbolcular ellerinden geleni yaptılar

Eksik olan taraftarın rehavetiydi diye düşünüyorum

Herkes TS maçına odaklansın.

YENİCEZ

3 de 3 yapacağımızuı umut edip inanıyorum

Ama Allah korusun biz yenilir,fener yenerse bu çöküntüye nasıl dayanırım bilemiyorum

ts maçını ne düşüncem. böyle oynuyorsak yeneriz. ben fatih hocanın olduğu yerde güvensizlik duymam.

maç günü gelir o maçı düşünürüz. maça daha var. ben son maçı değil, karabük-fener maçını düşünüyorum asıl :)

Ne olursa olsun kazanmalıyız. Şans bu sefer bizimle olsun.

valla açık diyeyim belki en umutlunuz bendim ama ben bile mutsuzum.

elimizle kupanın tek kulpunu verdik.

Verdigimiz birsey yok. Hala lideriz ve bu mactan sonra 2 maci kendi evimizde oynayacagiz.

Yeterki su maci bi kazanalim.

Besiktas deplasmanini atlattik, Trabzonspor deplasmanini da atlatirsak, avantaj bize gecer.

Cünkü Fenerbahce´nin puan kaybetme lüksü yok ve 1 macta bu aciklanamayan sanslari yanlarinda olmadigi zaman kesinlikle puan kaybedecekler. Fenerbahce´nin ne özelligi var sansi disinda? 3 macta da farkimizi gösterdik.

Biz Trabzonspor´u orda yenersek ne yapar eder son haftaya kalmadan sampiyonlugu garantileriz.

Fenerbahce en gec Trabzon´da en az 2 puan birakacak. Yeterki maclarimizi alalim.

ts maçını ne düşüncem. böyle oynuyorsak yeneriz. ben fatih hocanın olduğu yerde güvensizlik duymam.

maç günü gelir o maçı düşünürüz. maça daha var. ben son maçı değil, karabük-fener maçını düşünüyorum asıl :)

Bize ne karabük fener maçından murat.

Biz önümüzdeki maça konsantre olmalıyız.

TS maçını alırsak o kulpu tekrar geri alırız ki ben de Onur gibi kulpun bir ucunu falan verdiğimizi düşünmüyorum

Millette bir çöküntü var.

Soruyorum size hangi maçlar daha zor

TS - Galatasaray

Galatasaray - TS

Galatasaray - BJK

FB - BJK

BJK - FB

TS - FB

Son maça kalmayacak bile göreceksiniz.

TS maçını alırsak o kulpu tekrar geri alırız ki ben de Onur gibi kulpun bir ucunu falan verdiğimizi düşünmüyorum

TS - Galatasaray

Galatasaray - TS

Galatasaray - BJK

FB - BJK

BJK - FB

TS - FB

Aynen öyle. Ilk etap Trabzonspor deplasmani. Alirsak avantaj yine bize gecer.

Biz evimizde 2 mac oynarken, Fenerbahce deplasmanda 2 mac oynayacak.

Son maca kalacak olursa da o zaman bakariz.

Simdilik hala avantaj bizde puan kaybetmedigimiz sürece.

TS - Galatasaray

Galatasaray - TS

Galatasaray - BJK

FB - BJK

BJK - FB

TS - FB

İnşallah abi

Hak ettiğimiz şampiyonluğu alalımda son maç son sn de olsun fark etmez

Lakin bu hafta kendimi toplamaya çok ihtiyacım var

Biz yenersek fenerde yense kendimi toplarım

Biz yenersek fener puan yada puanlar kaybederse ,fener maçından önceki coşkuyu tekrar hissederim

Allah korusun ,biz puan kaybedip fener kazanırsa,matamatiksel olarak hala en az fener kadar şanslı olsakta,ruhsal olarak yaşıyacağım çöküntünün tarifi olmaz

Bize ne karabük fener maçından murat.

Biz önümüzdeki maça konsantre olmalıyız.

biz değilde, ftubolcular mentalite olarak şimdiden hazırdır.

ne yapayım arkadaşım, gün gün gidiyoruz işte. dün barca-chealsea bugun bu :) futbol seyirvisi olarak söyledim.

ts maçına bir gün kala asarız-keseriz yine.

benim ts maçını kazanamamak gibi düşüncem yok. biz maçımızı alırız . fb-bjk maçı berabere biter. bjk maçına şampiyonluk maşı için çıkarız.

Aynen öyle. Ilk etap Trabzonspor deplasmani. Alirsak avantaj yine bize gecer.

Biz evimizde 2 mac oynarken, Fenerbahce deplasmanda 2 mac oynayacak.

Son maca kalacak olursa da o zaman bakariz.

Simdilik hala avantaj bizde puan kaybetmedigimiz sürece.

Yok yahu millette medyanın etkisiyle bir moral bozukluğu falan var yani ben bunu anlayamıyorum

Tamam avantajımız çok daha fazlaydı ama şu anda da avantaj bizde yani

Bu hem puan tablosuna hem fikstüre bakınca açık net anlaşılıyor

Ama herkes sanki bu hafta Kadıköy'e gidecekmişiz gibi davranıyor

E öyle davranırsan tabi moralin bozulur

Baksana fikstüre önce

[URL=https://imageshack.us/photo/my-images/205/48518039356656734488018.jpg/] https://imageshack.us[/URL]

Şöyle bir tablo var ya hani Fenerlileri avutan, bizimkiler de böyle zannediyor galiba

İnşallah abi

Hak ettiğimiz şampiyonluğu alalımda son maç son sn de olsun fark etmez

Lakin bu hafta kendimi toplamaya çok ihtiyacım var

Biz yenersek fenerde yense kendimi toplarım

Biz yenersek fener puan yada puanlar kaybederse ,fener maçından önceki coşkuyu tekrar hissederim

Allah korusun ,biz puan kaybedip fener kazanırsa,matamatiksel olarak hala en az fener kadar şanslı olsakta,ruhsal olarak yaşıyacağım çöküntünün tarifi olmaz

Bunu düşünme işte, az önce de yazdın puan kaybedip fener kazanırsa biterim dedin

Yok öyle bir şey. TS yi parçalıcaz.

Bu oyunla biz var ya kralı gelse deviririz. Nereye adar FB balı olacak

Bal falan da yok, becerseydik atardık. Bu hafta becericez

Şu rezillik bitince biz site olarak 2 işe el atacağız

-Digitürk iptal kampanyası(hala iptal ettirmeyenler için)

-Loran Varloyan ın görevden alınması için telefon kampanyası

Ahmet Çakar için telefon yağmuru bayağı ses getirmişti ,tüm taraftar siteleri ile tek tek konuşulup organize edilecek,zaten bu tür olaylarda biz,gscimbom,aslantepe,aslanyürekliler hep beraber olmayı başardık

binlerce telefon yağacağından adım gibi eminim

Şu rezillik bitince biz site olarak 2 işe el atacağız

-Digitürk iptal kampanyası(hala iptal ettirmeyenler için)

-Loran Varloyan ın görevden alınması için telefon kampanyası

Ahmet Çakar için telefon yağmuru bayağı ses getirmişti ,tüm taraftar siteleri ile tek tek konuşulup organize edilecek,zaten bu tür olaylarda biz,gscimbom,aslantepe,aslanyürekliler hep beraber olmayı başardık

binlerce telefon yağacağından adım gibi eminim

Şu Loran'la ilgili Nevizade de bir şey paylaştım okudun mu

Dur burda da paylaşayım sansürlü :)

Olaya gel olaya

Face de bu köpek fenerliler bir oluşum başlatmışlar. Loran Vayloyan'a bir şey olmasın diye. Metinleri de şu

Tuttuğu takımın, çalıştığı camianın galibiyetine sevinen Fenerbahçe muhabiri Loran Vayloyan'ın destekçisiyiz. Olası bir yaptırımın karşısındayız!

Bunu benim bir tane BİNBAŞI -okumuş etmiş adam yani- bir arkadaşım paylaşmış. Ondan sonra aramızda geçen konuşmalara bakın

BEN: Oha birader oha. Bunu destekliyor musun şimdi? Hay senin objektifliğine. Senin objektifliğin işte bu kadar olur. Rezalet

FENERLİ EZİK ARKADAŞIM: iyi ... bi sizin it sevinsin başka kimse sevinmesin ne bencil camiasınız lan siz.kendi yaptıklarını görmezler anca ona buna bok atarlar terbiyesizlik yaparlar

Sonra ne yazacağımı şaşırdım, şunları yazdım

BEN: Lan olum gıcık gıcık konuşma. Melo ile Loran'ı mı kıyaslıyorsun. Yani var ya Nirvana'ya ulaştın bu yorumunla. Hakikaten efsaneleştin gözümde. OHA. Yıllarca anlatıcam bu olayı, shşdıugh saıdjghşakseulfgskşuegfşkjsdgvb<şd

Bunların en akıllısını şey edeyim emi. Beyinsizler

Artık bu maça konsantre olup yenelim diyorum

Şu Loran'la ilgili Nevizade de bir şey paylaştım okudun mu

Dur burda da paylaşayım sansürlü :)

Yok okumadım bakayım şimdi

face twiter ne varsa her koldan saldıracağız ve oldukçada umutluyum bu konuda gereken tepki koyulacağına

Ahmet Çakarın ,ben böyle avrupaya açılan camianın ........ lafından sonra koyduuğumuz tepkinin büyüklüğüne ben şahitim ,aranan telefonların haddi hesabı yoktu

yapabilirmiyiz bilmiyorum ama resmi sitede çalışan bi çok kişi ile sohbetimiz var(inşaat zamanı resmi siteye fotoğraf çekerkenki kurulan dialoglar)

söz vermeyim ama yapabilirsek resmi sitedende taraftardan tepki gibi bi başlık açtırma hedefimiz var(umarım olur)

Şu rezillik bi bitsin hele

ts-gs: galatasaray yener

fb-bjk: berabare

gs-ts: yeneriz

bjk-fb: fb yener

gs-bjk: yeneriz şampiyonluğu kutlarız

ts-fb: fb yener

son maç gelsin hele...

neden böyle düşündüm. biz ts yenersek stres filan fb ye yaramaz. bjk ninde futbolcular için son maçı yoksa onlarında işi biter.

ts-bjk kendi evlerinde yenilir. çünkü taraftarları yok zaten olan olmuş diyip asılmazlar.

arkadaşlar ortada çokta hayal kırıklığına uğranılacak bir durum yok biz fener maçını 5. veya 6. hafta kendi evimizde kaybetseydik karalar bağlamakta haklıydık önümüzde canlı kanlı 4 maçımız var bazen ordu maçındaki gibi 30 metreden vurursunuz gol olur bazende fener maçındaki gibi 1 metreden vurursunuz olmaz.bizi kadıköydeki maçtan sonra beraberliğe sevinmekle itham edenler bugün şampiyon olduk gibisinden seviniyorlar.lig bittimi hayır hala biz lidermiyiz evet.son maça kadar bizim rakiplerimizi yenmemiz ve fenerin puan kaybetmesi gaipten masallar değil.biz fener maçını alsaydık fener taraftarı takımını tebrik eder bu süreçte bundan iyisi olmazdı derdi.şimdi beklentileri nerdeyse bizimkinden daha fazla şu saatten sonra kaybederlerse daha önce iki defa yaşadıkları travma bu defa kafayı tırlattırır onlara.daha önce söylemiştim yine söylüyorum. tff nin ve diğer kurumların bunlara cezalarını veremeyip üstüne üstelik hırsızı haklı gösterdikleri bu süreçte kulun veremediği adaleti Allah verecektir. bazen vicdanım bu fenerin dahil olduğu davada bir galatasaraylı olarak çokmu peşin hükümlü oluyoruz desede başkanından futbolcusuna,yorumcularına ve bazı taraftarlarının davranışlarını gördüğümde bunlara az bile diyorum.maçtan sonra fener futbolcularının yöneticilerinin yaptıklarını görünce kızsamda acıyorum sadece.bizim başkan çok güzel bir cümle sarfetmişti; 'aziz yıldırım fenerbahçenin başarısını galatasaray düşmanlığı üzerine kurmuş ve bundada başarılı olmuştur' diye.fenerbahçeyi herkesin nefret ettiği iğrendiği bir kulüp haline getirenler caminin duvarına işiyorlar artık

Puan farki 2, hala lideriz. Bu macta kolay olmayacaktir ama alacagiz baska yolu yok.

Geri
Üst Alt