STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor 2-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor - Galatasaray | 28 Nisan | 19.00

Kanırta kanırta alıp gözdağı vermemiz gerek.

fener daha ne puanlar kaybeder sakin olun :)

ts maçını düşünmüyorum, kızıyosunuz bana. fatih terim ve futbolcular elinden gelenin en iyisi yapıp öyle veya böyle yenecektir.

maç günü yaklaştıkça zaten maça odaklanacağım herkes gibi.

bu hafta iki önemli nokta, ezikte olsa-şikecide olsa psikolojik olarak karabük-fb maçı ve bizim ts yenmemiz stres üstüne stres yaapcaktır.

bjk için öyle veya böyle futbolcular açısından son şans, hem kendileri için hem kulupdeki gelecekleri için. ben yine ve maç gününe kadar şartlara bağlı olarak söyleceğim.

fener kupadan elenir- biz ts yi yenersek- bjk maçı onlar için ölüm olacak. hele birde gol gelmezse çok farklı bir skorla karşılaşabiliriz.

1-kendi takımımdan-futbolundan eminim.

2-fb dediklerim olursa inşallah, zaten top oynamıyorlar iyice stres panik afallar.

3-ts-bjk kendi evlerindeki hiçbir maçı alamaz. çünkü hiçbir hedefleri yok. yedek ağırlıklı bile çıkabilirler taraftar baskısıda yok nede olsa.

4-gs-bjk maçı asıl düğümü çözer.

Bu maci alacagiz. Cok rahatim, kebap yani. Biz, dünyada her takima yenebilecek kadar iyi futbol oynuyoruz. Futbol'un adaleti olsa diyecem ama sanki Türkiye'de adalet diye birsey kalmis mi?

Beyler, güvenin bu takima. Sonra'dan pisman olacaksiniz. Bu Galatasaray, gümbür gümbür geliyor. Bu sezon'un sampiyonu belli. Hatta gelecek sezonun sampiyonu da belli. bu Galatasaray, Türkiyenin krali degil, alemin krali olmakta hizla ilerliyor.

arkadaşlar tamam inşallah yenelim yeneriz de maç kebap falan demeyelim temkinli olalım sonra yenilince hoş olmuyor

Rahat kazanırız dediğimiz her maç çok zor geçti. Trabzonspor, Beşiktaş'a falan benzemez. Kontrolü elden bırakmadan oynamalıyız.

1-0 olsun bizim olsun.

Kesinlikle kolay maç değil. Hatta şöyle söyleyeyim kadıköydeki maçla aynı zorlukta bir maç

çok zor bir maç olacak

biz onları şampiyonluğa giderken 4-2 yendik

onun hırsı var

onun için oynayacaklar

Gerçekten zor maç

Allah futbolcularımızın yanında olsun ayaklarına bileklerine kuvvet versin

cok zor dur yada devam macimiz

son vuruşları becerirlerse bence zorlanmayız...geçen sene ortasaha pas yapamazdı şimdi forvetler atamıyor nasıl iş anlamadım

çok zor bir maç olacak

biz onları şampiyonluğa giderken 4-2 yendik

onun hırsı var

onun için oynayacaklar

renkdaşım bahsettiğin 4-2 lik maçı trabzonda tribünde izledim.bizim oyuncular o maçta gol atmamak için elinden geleni yaptı hatta hagi hakanı arifi oyundan aldı fener yanılmıyorsam o saatte oynadığı maçı kazanıyordu trabzon taraftarı maçtan ümidini kesmişti galatasarayın 4. golünde gol diye bağırdım dönüp tek kelime eden bile olmadı.şimdi ts forumlarında bile yok bizi şampiyonluktan ettiler intikamını alalım falan filan diye yazıyorlar yok öyle bir şey onlar tamamen bizim selçuk ceyhun ve engini almamıza takılmışlar aklı ermeyen ts taraftarlarıda şampiyonluktan ettiler falan diyorlar alakası yok.bizim için kolay maç olmayacak hatta çok kritik bir maç olacaktır eğer kazanırsak inşallah kazanırız üstümüzdeki olumsuz havayı birden dağıtırız

şenol güneşte dahil tüm futbolcularda biz piyon değiliz gs yide feneride yeneceğiz gibi bir ruh hali var.kıran kırana bir maç olacaktır trabzonda oynadığımız maçta öyle dakikalarda goller buldukki trabzonsporun direnci kırıldı bu maçta öyle olacak diye bir şey yok artık kaçarıda yok yakaladıkmı affetmeyeceğiz yoksa iş işten geçer

erken gol çok önemli.

trabzonspor hücumda açık alan bulduğunda çok etkili oluyor bunu vermemeliyiz bulacağımız erken bir gol bu konuda çok işimize yarar kapanan defanslara karşı üretken olamıyorlar elmandere çok iş düşüyor artık silkelenmesi lazım o bünyeden öylesine pasif şutların çıkmaması lazım ingiltere görmüş adamsın sen vurdunmu oturtacaksın

trabzonspor bu 4 takım arasında evinde en kötü oynayanı, yeneriz

burak yılmaz oynuyor mu ?

Necati dinlendirilsin , bu maçta Baros oynasın.

Geri
Üst Alt