Cevap: STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor - Galatasaray | 28 Nisan | 19.00
fatih hoca psikolojik olarak gaz veriyor,herkes panik olmasin diye,devirecek diye bir garantin varmi kendi evimizde 30 pozisyon ürettik kaleye her 30 saniyede bir kere geldikde yenemedik,sen isi son maca biraktigin an düsünebiliyormusun orda olusucak atmosferi isliktan top süremiceksin,kaldiki kadiköyde elimizin ayagimizin ilk yarim saat titredigini herkes biliyor,o stadta nasil maclar kaybettigimizi biliyoruz,tabiki cikip kesin kaybederiz demiyorum ama suan sansimiz o stadta kupa verilirse sayet %20 bana göre,yoksa fatih hoca mac sonrasi tabiki iddiali konusucak,kaldiki puan olarak geride gidersen yanmissin zaten beraberlikte sana yetmiyor demek,ve gene önde basicagin anlamina gelir.
Suan bu sistem ile sampiyon olmamiza ragmen haksiz sekilde sampiyonluk elimizden alindi,ben su saatten sonra fenerin mac kaybedicegine inanmiyorum,olurda besiktas veya trabzon maclarinda puan kaybederse zaten sampiyon oluruz,fakat bizim maca kadar her macini kazanirsa kesinlikle sampiyon fenerbahcedir,bu sistemi yaratanlar onuda düsünmüs hatta fikstürün bile planli oldugunu düsünüyorum.
Bizimde psikolojik olarak travma yasadigimiza kimsenin kuskusu yoktur,trabzon ve önümüzdeki 3 macta acaba kazanabilecekmiyiz bir puan kaybi gelebilir...
Beni takip edenler bilirki cok pozitif konusan biriyim belki bazi arkadaslar cok negatifsin takima inanmiyormusun diyecek,ben takima acikcasi cok inaniyorum ama futbolda en büyük unsur kafadadir,biz suan kafamizda nasil bir görüntüdeyiz su mac sonrasi ben bilmiyorum,benim kadar en az onlarinda Galatasarayli oldugunu düsündügümdem dagildiklarini düsünüyorum,umarim yanilirim ama 1 puan fark var ve fener eline gecen bu firsati birakmiyacaktir,tabiki elimizden geleni yapacagiz ama suan tablo bu,ben acikcasi önümüzdeki 3 maca bakmiyacagim kendi adima ve direk son maci bekliyorum suan,son maca kaldigindada gerek bizden gerekse onlardan cikacak olaylari nasil durdurucaklar,biz bunu nasil sindiricegimiz emegimizin calinmasini bilmiyorum.
Bir avantajimiz var onuda belirtmeden gecmiyelim,sow sakatlandi cokmu iyi oyuncuydu diyen olabilir ama skor üretiyordu,sow gelmeden önce zaten cok düsüktü skor üretkenligi fenerbahcenin sowun sakatlanmasi bizim icin önemli bir avantaj kuskusuz,yani bize gelmeden fenerbahcenin sowun olmamasindan dolayi belki puan kaybetme sansi var,sow süper bir oyuncu degil ama fenerin skor yükünü ceken bir oyuncuydu,bienvenu ayni etkide degil,atiyor ama her zaman keskinligi yok,semih ise bu tempoyu kaldiramaz.
ileri ucta zayfiyet yaratacagi kesin...besiktas maclarindan birinde puan birakirlarsa sayet sampiyonluk geri gelir,birakmazlarsa avni akerdende cikarlar ve son mac bizim icin kabus olur,suan kendi göbegimizi kendimiz kesiyor gibi gözüksekte aslinda durumun öyle olmadigini hepimiz iyi biliyoruz.