STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor 2-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor - Galatasaray | 28 Nisan | 19.00

beşiktaşın fenere yatacağı düşünerek 2 maçtan 6 puan alacakları açık.trabzonu yenemessek şampiyonluk için kadıköyde feneri yenmemiz gerekecek.bu da çok zor.malesef gerçekler böyle.

Fenerin kalan maçları : 2 BJK Maçında 4 puan alırlar.. TS Maçında berabere kalacaklarını düşünüyorum..

Bizi de ;hakemle, ayak oyunlarıyla, yıllardır karıköyde verilmeyen kartlar ve penaltılarla yenseler maksimum 8 puan alırlar..

2 puan öndeyiz...7 Puan alırsak şampiyonuz... 2 TS maçını yenip içerde bjk yi devirdiğimiz zaman bu iş biter...

Açıkca söylüyorum.. yönetiminden futbolcusuna ve taraftarına kadar şeref haysiyet yoksunu bu camianın önünde onları bağırda bağırda yenemezsek ben sevinemeyeceğim...

Takım olarak çok iyi oynuyoruz yalnız bir de gerçek var.

Necati, Emre Çolak, Engin Baytar, Aydın mücadele eden iyi futbolcular ama YETERSİZLER.

Hakan Balta zaten bu takımda şu anda takım çok iyi oynadığı için sırıtmıyor yoksa bir şampiyonlar liginde, bir uefa'da hakan baltayı harap ederler.

Bu takıma artık iyi değil ÇOK KALİTELİ 3-4 Transfer Lazım. İyi olarak da 1-2 futbolcuya ihtiyacımız var.

Forvet bölgesine top ayağına geldi mi tamamdır abi diyeceğimiz bir golcü lazım. Nasıl Selçuk serbest vuruştan geldiğinde topun başına gol diyebiliyoruz, işte öyle forvet lazım. Miccoli gibi.

Orta sahada Melo kesinlikle ama kesinlikle vasat. Selçuk kapatıyor Melo'nun koşmayışını. Kesinlikle koşan adam lazım Selçuk'un yanına. Bir Lassana Diarra bir Flamini, Kim Kallström gibi...

Kanatlar en sorunlu yerlerimiz. Emre Çolak ve Engin Baytar farklı özelliklerde. Baytar'ın yaşı var, 29. Artık yavaş yavaş kulübe de oturabilecek yaşta. Emre Çolak'ın daha çok uzun yolu var ama o da bir kanat değil... Aydın tam bir kanat. Eğer kendini geliştirir ise çok daha iyi olur.

Bu sene ne yapılıp edilip şampiyon olunması şart. Ancak Lig bittiğinde Başkan'ın ara transferde yaptığı gibi, işte uğraşıyoruz aman fiyat çok yüksek geldi gibi muhabbetlerin olmaması lazım.

Takımıma inancım tam ancak bitirici- golcü oyuncu kapasitemiz de ortada. Oynadığımız takımlar ezeli rakiplerimiz ve doğal olarak iyi takımlar, zorlanıyoruz.

Umarım kazasız şekilde atlatıp şampiyon oluruz. Yalnız o zaman da Ünal Aysal'dan devre arasında yaptığı gibi yapmamasını bekleyeceğim.

Takım olarak çok iyi oynuyoruz yalnız bir de gerçek var.

Necati, Emre Çolak, Engin Baytar, Aydın mücadele eden iyi futbolcular ama YETERSİZLER.

Hakan Balta zaten bu takımda şu anda takım çok iyi oynadığı için sırıtmıyor yoksa bir şampiyonlar liginde, bir uefa'da hakan baltayı harap ederler.

Bu takıma artık iyi değil ÇOK KALİTELİ 3-4 Transfer Lazım. İyi olarak da 1-2 futbolcuya ihtiyacımız var.

Forvet bölgesine top ayağına geldi mi tamamdır abi diyeceğimiz bir golcü lazım. Nasıl Selçuk serbest vuruştan geldiğinde topun başına gol diyebiliyoruz, işte öyle forvet lazım. Miccoli gibi.

Orta sahada Melo kesinlikle ama kesinlikle vasat. Selçuk kapatıyor Melo'nun koşmayışını. Kesinlikle koşan adam lazım Selçuk'un yanına. Bir Lassana Diarra bir Flamini, Kim Kallström gibi...

Kanatlar en sorunlu yerlerimiz. Emre Çolak ve Engin Baytar farklı özelliklerde. Baytar'ın yaşı var, 29. Artık yavaş yavaş kulübe de oturabilecek yaşta. Emre Çolak'ın daha çok uzun yolu var ama o da bir kanat değil... Aydın tam bir kanat. Eğer kendini geliştirir ise çok daha iyi olur.

Bu sene ne yapılıp edilip şampiyon olunması şart. Ancak Lig bittiğinde Başkan'ın ara transferde yaptığı gibi, işte uğraşıyoruz aman fiyat çok yüksek geldi gibi muhabbetlerin olmaması lazım.

Takımıma inancım tam ancak bitirici- golcü oyuncu kapasitemiz de ortada. Oynadığımız takımlar ezeli rakiplerimiz ve doğal olarak iyi takımlar, zorlanıyoruz.

Umarım kazasız şekilde atlatıp şampiyon oluruz. Yalnız o zaman da Ünal Aysal'dan devre arasında yaptığı gibi yapmamasını bekleyeceğim.

O kadar para harcıyabilicek lüksümüz yok , borcumuz küçümsenecek kadar değil ve bu şekilde transferde yapılmaz,

Elimizde bana göre çok etkili ve seri bir kanat oyuncumuz var zaten , Pino ,ayrıca forvette oynayabilir .

Bizim bu sene transfer yapabilicek tek lüksümüz Gökhan Töre'dir , gerisi israf olur

iş yerine geldim ve hıncım ve sinirim 10 kat daha arttı

O kadar para harcıyabilicek lüksümüz yok , borcumuz küçümsenecek kadar değil ve bu şekilde transferde yapılmaz,

Elimizde bana göre çok etkili ve seri bir kanat oyuncumuz var zaten , Pino ,ayrıca forvette oynayabilir .

Bizim bu sene transfer yapabilicek tek lüksümüz Gökhan Töre'dir , gerisi israf olur

Eski Galatasaray artik yok. Ekonomik olarak o kadar zor durumda degiliz. Krallar gibi transfer yapariz da, su anda konusulacak konu degil.

Ben bu takimla gurur duyuyorum. Terim´in bu kadroyla basardiklarfiyla gurur duyuyorum. Bu kadronun da geregini yapacagini düsünüyorum. Allah´in izniyle bir sampiyon olalim, gelecek sezonun planlarini yapariz taraftarlar olarak. Yönetim simdiden yapiyordur zaten.

Maç konularında yazılan transfer muhabbetleri, kadro kurma olayları hiç güzel durmuyor.

Hangi konuya girsem kadro kuruluyor.

Insallah bu maci aliriz..

Halen pazarki mac aklimdan cikmiyor.

vallahi biz trabzonu yenerizde fener nasıl puan kaybeder bilmiyorum

TS (D)

TS

BJK

fikstur boyle. bu macı alırsak ard arda 2 tane icerde oynuyoruz. bu macta puan kaybetmeyelim yeter. 3 puanla dönmemiz lazım. Cunku fener icerde bjk ile yapıyor ve banko kazanacak. Sonra [BJK (D) - TS (D)] iki deplasmanı var. ve birinde mutlaka puan kaybedecek. Berabere bile kalsa bi macta , son maca 3,5 puan onde ve sampiyon olarak gidecegiz. :))

Bu maç sonrası iki tane evimizde maçımız var, o yüzden çok ve çok önemli bu maç... Allah yardımcımız olsun, daha da önemlsi vurduğumuz gol olsun artık..

TS (D)

TS

BJK

fikstur boyle. bu macı alırsak ard arda 2 tane icerde oynuyoruz. bu macta puan kaybetmeyelim yeter. 3 puanla dönmemiz lazım. Cunku fener icerde bjk ile yapıyor ve banko kazanacak. Sonra [BJK (D) - TS (D)] iki deplasmanı var. ve birinde mutlaka puan kaybedecek. Berabere bile kalsa bi macta , son maca 3,5 puan onde ve sampiyon olarak gidecegiz. :))

Aynen öyle ,ondan diyorum önümüzdeki en önemli maç Ts maçı

Hatta Allah utandırmasın,bu hafta tekrardan puan farkı 3 ün üstünde olacak diye guvvatlı bi his var :D,herkes yok mok diyor ama his işte pin kodu koyamıyon :)

Gösterecegimiz reaksiyon önemli. Paniklememek lazim. Bu maci alirsak hersey düzelir yine. Ama mutlaka almaliyiz

Ölüm kalım maçımız bu maçı mutalaka almamız lazım.Sonra içerdeki 2 maçta eziklerin deplasmanlarda puan kaybı yaşamasını bekleriz...

Karıköy'de f5'e koyacağız..

muslera

eboue semih ujfalusi hakan

engin selçuk melo emre

elmander baros

İlk 11'de mutlaka baros olmalı, necati artık dinlensin sonradan oyuna girsin!

Şampiyon olacağımıza inanıyorum, pazar günü nasıl yenildiğimizi herkes gördü. O futbol ile Trabzon'u yenmmeme gibi bir durum olamaz. Ama olay Trabzon ile deplasmanda oynayacağımız maçla bitmiyor onların bizimle oynayacağı bir maç daha var onda da dikkatli olup iki maçtan 6 puan almalıyız. Başka çıkarı yok ondan sonra önümüze bakıp şampiyonluk için Bjk ile TT Arena'da maça çıkarız.

Aynen öyle ,ondan diyorum önümüzdeki en önemli maç Ts maçı

Hatta Allah utandırmasın,bu hafta tekrardan puan farkı 3 ün üstünde olacak diye guvvatlı bi his var :D,herkes yok mok diyor ama his işte pin kodu koyamıyon :)

Levent abi ben fenerin bu hafta puan kaybetmeyecegini dusunuyorum,iyide olur puan kaybetmemesi,taraftarı sampiyonluk havasına girer. ve iki mac deplasmanları var üst üste. birinde puan kaybetseler son maca SAMPİYON olarak gidecegiz kadı köye. acıkcası zerre suphem yok takımdan.

Geri
Üst Alt