Arda Yildiz
Parçalı Üye
- 19 Aralık 2010
- 2.552
- 7
- 1.148
Cevap: STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor 0-3 Galatasaray | 28 Nisan | Devre Arası
Evet.
Kanatlarda Emre Engin mi var?
Evet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maç kötü oldu, zira Trabzon 'un Fb den puan alma şansının azlığı ortaya çıkmış oldu.
FB lilere kızmıyorum, bu maçı TS sattı diyecekler tabii. Biz de aynısını BJK için demiyor muyuz?
Kendi işimizi kendimiz görürüz son maçta. FB bizi hiçbir şart altında yenemez. O yüzden sorun yok.
evet şike yaptık. yapmışsak neolmuş. bu ligde şike yapmayan aptaldır. nasılsa cezası falan yok. ben yönetimin yerinden olsam kalan tüm maçlara basar parayı satın alırıdm.Trabzon bu maçı satmış diyen "şerefsizler" alınlarındaki lekeyi temizlemeden bakmasın ekrana!
Bu maçta aksine farklı bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Dün taraftarın herşeye rağmen takımın arkasında durduğunu göstermesi, Fatih Terim'in oyuncuları çok iyi motive etmesi ve Fenerbahçe maçından kalan o galibiyet hırsı Trabzonspor'a sahayı dar edecek.
Bu maç kötü oldu, zira Trabzon 'un Fb den puan alma şansının azlığı ortaya çıkmış oldu.
FB lilere kızmıyorum, bu maçı TS sattı diyecekler tabii. Biz de aynısını BJK için demiyor muyuz?
Kendi işimizi kendimiz görürüz son maçta. FB bizi hiçbir şart altında yenemez. O yüzden sorun yok.
o yüzden her koşulda yenebilirler , çok dikkatli olmak lazım![]()
birdaha düşün derim
Buraya yazıyorum BJK yarın Fenere çakacak .NOKTA