STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor 2-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor 0-3 Galatasaray | 28 Nisan | 1Y

Bu maç kötü oldu, zira Trabzon 'un Fb den puan alma şansının azlığı ortaya çıkmış oldu.

FB lilere kızmıyorum, bu maçı TS sattı diyecekler tabii. Biz de aynısını BJK için demiyor muyuz?

Kendi işimizi kendimiz görürüz son maçta. FB bizi hiçbir şart altında yenemez. O yüzden sorun yok.

Onların ne dediğinin zerre önemi yok. Yıllarca millete yattı yattı dediler Allah tokadı öyle bir vurduki en büyük şikeci bunlar çıktı.

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor 0-3 Galatasaray | 28 Nisan | Devre Arası

Daha cok zor bir mac bekliyordum, ama tabi TS Fener karsisinda cok kötü oynamisti, hele Burak siz bir Trabzon ancak cok daha kötü olan BJKe yi yenebilir. Trabzon su an sanki Kaplan nin tirnaksiz ve dissiz hali gibi.

Baros 60. dk civari Necati'nin yerine girse fena olmaz aslinda, süre almasi acisindan

Engin: Frikik oldu napcaz?

Selçuk: Sen tribünlere koş ben golü atıp geliyorum

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor 0-2 Galatasaray | 28 Nisan | 1Y

Trabzon bu maçı satmış diyen "şerefsizler" alınlarındaki lekeyi temizlemeden bakmasın ekrana!
evet şike yaptık. yapmışsak neolmuş. bu ligde şike yapmayan aptaldır. nasılsa cezası falan yok. ben yönetimin yerinden olsam kalan tüm maçlara basar parayı satın alırıdm.

Bu maçta aksine farklı bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Dün taraftarın herşeye rağmen takımın arkasında durduğunu göstermesi, Fatih Terim'in oyuncuları çok iyi motive etmesi ve Fenerbahçe maçından kalan o galibiyet hırsı Trabzonspor'a sahayı dar edecek.

Ben hiç şaşırmadım. Gayet normal bu sonuç, Fenerbahçe'yi yeneceğimiz güne kadar büyük bir sevinç yaşamam herhalde bu galibiyetlerde. :)

Elmander degansin anasini aglatti elmandere hala laf soyluyorsunuz adam defansin kafasini dondururuyor yapmayin yaa. Elmanderin sahada olusu yeter.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selçuk İnan Trabzonspor'u sık kullanılanlarına ekledi. :)

yalniz Ebouen 3.Goldeki Kosusu Awesome du yau!

Buraya yazıyorum BJK yarın Fenere çakacak .NOKTA

güntekin biraz tolga'ya sallamak istedi fenerli gibi , ridvan toparladi olayi sonradan. dogru konustu hirbo bu sefer, GS ayni oyunu oynadikca sorun yok, sikeci diyebilirler , Allah kendilerinede sikeci dedirtecek bunlara elbet. Son hafta farka gidersek görürüm ezikleri, kendi takimlarinada sövebileceklermi acaba..

Bu maç kötü oldu, zira Trabzon 'un Fb den puan alma şansının azlığı ortaya çıkmış oldu.

FB lilere kızmıyorum, bu maçı TS sattı diyecekler tabii. Biz de aynısını BJK için demiyor muyuz?

Kendi işimizi kendimiz görürüz son maçta. FB bizi hiçbir şart altında yenemez. O yüzden sorun yok.

abi fenerin bizi yenmesi konusunda farklı düşünüyorum , adamlar ezildikleri , %30 topla oynadıkları , 3 şut attıkları maçta bizi yendiler :asd: o yüzden her koşulda yenebilirler , çok dikkatli olmak lazım

selcuk_sahin_02.jpg

birdaha düşün derim

Ahahaha gökbek adınıda İnan koyarım o zaman. :D

elmandere ruhsuz denmiş

atın beni denizlereeeeeeeeeeeeeeeeee

yanliz Elmander iki goldede asist yapmasada payi var, ikisindede defansi almis Amerikaya götürmüs resmen.

3. gol bi koyun burayaaaaaaaaaa

Her halükarda Trabzonspor > Fenerbahçe

Geri
Üst Alt