STSF 11/12 H:4 | Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Beşiktaş - Fenerbahçe | 3 Mayıs | 20.00

Fener kazanirsa sampiyon olur,eger puan kaybi olursa pazar gunu biz sampiyon oluruz.

Qaresma isterse bu maça handikap bile basılır ama bu adamın sorumlu oynaması lazım.

#pazar2045tesampiyonuz !!!! 2 haftadır söylüyorum, sinerji yaratmaya çalışıyorum...

arkadaşlar niye biz başka maçlara bel bağlıyoruz???

gerçek şu: KALAN 2 MAÇI KAZANIRSAK ŞAMPİYONUZ! FENER İSTEDİĞİNİ YENSİN BİZE NE ? KENDİ GÖBEĞİMİZİ KENDİMİZ KESECEĞİZ,BAŞKA YOLU YOK.!

bizim takım karşısına gelirse kaçırmaz merak etme sen son maça dört puan farkla çıkma bakalım da göreyim seyirci hakem pislik topçuları demirörenleri hep birlikte seni oraya gömerler bercelona gibi oynasan çıkamazsın her vurduğun gol olursa belki yenersin oda imkansızdan öte bişey son maçı kadıköye bilerek koydular bu iş planlı bugün maçı alırlarsa olay bitmiştir el fatiha.
bende bunu anlamıyorum. adamlar burada çok rahat oynayıp yenip gidiyorlar, biz ise orada kendimizi geriyoruz. ne yapacaklar sahaya girip döveceklermi oyuncuları. Futbolcuları germekten başka bişey değil. hiçbişey olmaz, yener geliriz yeterki rahat ve inançlı olalım. zaten ne geldiyse bu korkudan geldi başımıza. Eğer orada sahaya taraftarlar girip oyunculara saldırırsa zaten bizim taraftar yemin ediyorum mecidiyeköyden kadıköye koşarak gider, Türkiyede iç savaş çıkar, ortalık kan gölüne döner, millet birbirin öldürür. O yüzden hiçbişey olmaz boşuna gerilmeyelim yeterki rahat ve inançlı olalım. ben bu sefer yenilmeyiz eminim ama yenermiyiz bilemem.

kalede kim var bjk de?

bence son maç çok rahat olacak çübkü rahat koyacağız onlara taraftar mala dönecek çünkü

alex faktoru ile fb onde, fernandes-quaresma-almeida da bitiyor is

anlamıyorum.

Face'ye yazmışki fblinin biri.3 temmuzda küme düşüecek deniliyordu şimdi liderlik maçına çıkıyor.

Şunları gözardı ediyorlar.

400 sayfalık iddianame:cacık oldu.

9 puan fark attık.İkiye böldüler.Play off saçmalığı...

bence son maç çok rahat olacak çübkü rahat koyacağız onlara taraftar mala dönecek çünkü

Şuan fenerin yeneceği kesin değil.

Atıyorumki yendi.Trabzonuda yendiler.Bizde bjk ile berabere kaldık.

Çıkar yinede Kadıköyde yeneriz.Bizim huyumuz bu.Hiç bir zaman kolay olmuyor şampiyonluğumuz,başarılarımız. :)

bjknin maç satacağına değilde, fbnin balına bakarak fb yener diye düşünüyorum+alex faktörü devreye girer bugün maçı aldırır fenere

bu macta Besiktas'tan cok umitliyim ,berabere bitecegini dusunuyorum macin o da Alex'le Stoch'un hatrina

bjk adamsan alırsın

Deplasmanlarda Alexli fb daha çok baskı yiyor.4'te 0 yaptığı maçlarda hep Alex vardı.Biraz sönüktü.Stoch genelede çabalıyor deplasmanlarda. :)

Bu maçtan beraberlik veya yenilgi alırlarsa lider olacağım psikolojisi yerlere iner bunlarda.Çünkü Gs'yle fark korunacak ve açılacak.Ve sen Trabzona gideceksin :)

bjk bence puan bile alamayacak gibi super fınalde

bjk nin bugun yenmesinin onemi yok beyler,, ha yenmis ha berabere kalmis

boşuna umutlanmayın arkadaşlar, fenerin bitmek tükenmek bilmeyen balı ve de buna eklenecek bjk nin son topları kullanma özrü, malesef feneri galibiyete taşıyacaktır.

Geri
Üst Alt