Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener kazanirsa sampiyon olur,eger puan kaybi olursa pazar gunu biz sampiyon oluruz.
bende bunu anlamıyorum. adamlar burada çok rahat oynayıp yenip gidiyorlar, biz ise orada kendimizi geriyoruz. ne yapacaklar sahaya girip döveceklermi oyuncuları. Futbolcuları germekten başka bişey değil. hiçbişey olmaz, yener geliriz yeterki rahat ve inançlı olalım. zaten ne geldiyse bu korkudan geldi başımıza. Eğer orada sahaya taraftarlar girip oyunculara saldırırsa zaten bizim taraftar yemin ediyorum mecidiyeköyden kadıköye koşarak gider, Türkiyede iç savaş çıkar, ortalık kan gölüne döner, millet birbirin öldürür. O yüzden hiçbişey olmaz boşuna gerilmeyelim yeterki rahat ve inançlı olalım. ben bu sefer yenilmeyiz eminim ama yenermiyiz bilemem.bizim takım karşısına gelirse kaçırmaz merak etme sen son maça dört puan farkla çıkma bakalım da göreyim seyirci hakem pislik topçuları demirörenleri hep birlikte seni oraya gömerler bercelona gibi oynasan çıkamazsın her vurduğun gol olursa belki yenersin oda imkansızdan öte bişey son maçı kadıköye bilerek koydular bu iş planlı bugün maçı alırlarsa olay bitmiştir el fatiha.
kalede kim var bjk de?
bence son maç çok rahat olacak çübkü rahat koyacağız onlara taraftar mala dönecek çünkü
bjk nin bugun yenmesinin onemi yok beyler,, ha yenmis ha berabere kalmis