STSF 11/12 H:4 | Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Beşiktaş - Fenerbahçe | 3 Mayıs | 20.00

bende bunu anlamıyorum. adamlar burada çok rahat oynayıp yenip gidiyorlar, biz ise orada kendimizi geriyoruz. ne yapacaklar sahaya girip döveceklermi oyuncuları. Futbolcuları germekten başka bişey değil. hiçbişey olmaz, yener geliriz yeterki rahat ve inançlı olalım. zaten ne geldiyse bu korkudan geldi başımıza. Eğer orada sahaya taraftarlar girip oyunculara saldırırsa zaten bizim taraftar yemin ediyorum mecidiyeköyden kadıköye koşarak gider, Türkiyede iç savaş çıkar, ortalık kan gölüne döner, millet birbirin öldürür. O yüzden hiçbişey olmaz boşuna gerilmeyelim yeterki rahat ve inançlı olalım. ben bu sefer yenilmeyiz eminim ama yenermiyiz bilemem.

ne kadar politik bi cevap kimse sahaya taraftar giricek demiyorki maç başlamadan sahaya çıkar çıkmaz küfürler maç içinde topuzlar baroniler çaktırmadan dirsekler senin oyuncuların zaten sinirlenmeye müsait engin olsun melo olsun ujfa olsun her türlü çirkeflik dönücek korkuyla alakası yok düpe düz gerçeklerden bahsediyorum ilk golüde yedinmi iice ipleri verirsin kadıköyden en son ne zaman 3 puanla dönmüşüzki bu son maçta tansiyon tavanken yenicez fener gs maçlarında hep sakin kalan taraf kazanır biz sakin kalamayacağımıza göre helede kazanmak zorundaysak asla kalamayız bu yüzden kazanamayız ama berberlik yeterse işte ozaman bi umudumuz olabilir onlar gol atamadıkça stres yaparlar

0-3 ..........simdiden soyleyem :D :D

:sgr: :sgr:

fb bgun yine bir bk oynamayacak.bu sefer şanslarıda olmayacak.

görüceksiniz fener 2 deplasman maçından 1 galibiyet 1 beraberlik alıcak. Biz bjkyi yenicez pazar günü akşamı dünkü trabzon maçını çok arıyacaz çünkü fener bu 2 deplasman maçının birinde kesin puan kaybedicekti. eğer dün kazansaydık pazar günü şampiyon olurduk ama dünkü maç yüzünden artık herşey son haftaya kalıcak.

beşiktaş takımı yenicem diye sahaya çıksın almeida simao fernandez querazma azıcık oynasın rahat yenerler ama şu anda bu topçular seneye kalmıcaklar maçlar bitsinde ülkeme gidip sevgilimle takılayım diye bakıyorlar bu takımmı feneri yenecek tahmini skor 1-3

Bu aksam berarberlige raziyiz bjk adam gibi oynarsa olur bu i$. Ts, fb'ye puan yedirmez, biz bjk'yi yenip, kadikoy'e sampiyon olarak gideriz ins'Allah :D

kimse boşuna ümitlenmesin dün gibi hayalkırıklığı olur sonra 8eşiktaş güzelce eğilir fenere yine

play off dan önce su tablounun olacağını söyleseler hayatta inanmazdım.o arenadaki maçı kaybetmeyecektik.

Çok ihtimal vermiyorum ama bir umut işte..

play off dan önce su tablounun olacağını söyleseler hayatta inanmazdım.o arenadaki maçı kaybetmeyecektik.

aynen arenadaki maçta beraberlik bile yeterdi bize o maçta şansızlık vardı ayrıca yönetim hatasıda vardı arkadaşlarla birlikte maçı izliyorduk 1-1 olduktan sonra baroş oyuna girerken hata yapılıyor demiştim şimdi gelirler bitane atarlar demiştim arkada çok boşluk bıraktık bikere geldiler atmıslardı.

volkan dizlikle sahada

kimse boşuna ümitlenmesin dün gibi hayalkırıklığı olur sonra 8eşiktaş güzelce eğilir fenere yine

İşte Gs Telekom arenadaki maçta ne kadar "eğildiyse" Bjk de e fazla o kadar "eğilir" fenere.

Takım rezil durumdayken, hiç bir iddiası kalmamışken bile kadıköyde son dakikalara kadar zorladı işte Bjk, Telekom arenada yenilip kendi şampiyonluğunu tehlikeye atan takımın taraftarı olarak az insaf be.

Maça gelince, Gaziantep belediyeyle oynasak bile kazanırız diyemem bu saatten sonra, bu sene enkaz. Üstüne fenerde gaz var, bal var, hakem var, çirkeflik var, var oğlu var. Fernandes falan gaza gelip kişisel şov yapmazsa zor. Yapsa da zor, kartı yer oturur 60. dakikada.

Demirkafa da gurur duysun eserleriyle, hem batmış Beşiktaşıyla hem küllerinden doğurduğu Fenerbahçesiyle.

Fenerbahçe bu maçta berabere kalıp , Trabzon maçınıda kaybetmesi gerekiyor 5. hafta şampiyonluğu kutlamamız için.Trabzon maçını kazanmalıydık bu hiç iyi olmadı.

Fenerbahce'nin puan kaybecegi falan yok, bosuna umitlenmeyelim renktaslar. Beceke'de kendi kalesine kim atacak bu sefer?

BEŞİKTAŞ: Cenk, Hilbert, İbrahim, Egemen, İsmail, Quaresma, Ernst, Fernandes, Veli, Simao, Almeida

TEKNİK DİREKTÖR: Tayfur Havutçu

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Emre, Baroni, Caner(Stoch), Alex, Semih

TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

saldır beşiktaş :asd:

lan ne veli'si gene? lan ne var bu adamda ? Ulan mal tayfur..

Geri
Üst Alt