STSF 11/12 H:4 | Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Beşiktaş - Fenerbahçe | 3 Mayıs | 20.00

Beşiktaş kolay teslim olmaz :)

1-2 biter

Ben bugun Beşiktaşa güveniyorum.

En kötü 1 puan alırsa, o zaman arkama yaslanır Fenerbahçenin Trabzon karşısında yok oluşunu izlerim.

playoffta ilk defa fenerin maçını izlemicem. Gidicem başka işlerle ilgilenecem, tvyide internetide takip etmicem. yine sinir olmak istemiyorum. nasılsa bir şejkilde alacak bunlar maçı.

Bjk mal bir takım oyüzden fazla güvenmeyin. Trabzon gibi oynamalarını hiç beklemeyin

playoffta ilk defa fenerin maçını izlemicem. Gidicem başka işlerle ilgilenecem, tvyide internetide takip etmicem. yine sinir olmak istemiyorum. nasılsa bir şejkilde alacak bunlar maçı.

Aynen ya ben de hep internetten takip ederdim ya da izlerdim, bu defa hiç birşeye bakmayacağım. Fazlasıyla meraklanırım ama olsun. Sonuç neyse o göreceğiz.

kadroyu adam gibi çıkartırsa isterse yener bjk ama o mantelite nerde tayfurda 4-4-1-1 çıkart takımı rahat alır

pektemek ernst necip veli

---------fernandeS

---------almeida

normal şartlarda fener deplasmanda kazanması mucize olan bir takım ama işte bizi öyle bir şekilde yendiler ki o gazla ne yapacakları belli de olmaz doğrusu

bugün bi beraberlik çıkarsa...kadıköyde beraberlikte yeter bize yeniden...bi de avni akerleri var ki o maç tam cadı kazanı olacak.trabzondan dün akşamdan beri nefret ediyorum zaten.bugün bi beraberlik muazzam olurdu hakikaten...ya hep biz mi berabere kalacağız,puan kaybedeceğiz...hadi be kartal be hadi be

çıldırt bizi delirt bizi kartalımmmm bu stadı başlarına yıkalımmm....

normal şartlarda fener deplasmanda kazanması mucize olan bir takım ama işte bizi öyle bir şekilde yendiler ki o gazla ne yapacakları belli de olmaz doğrusu

o maçtan sonra böyle şeyler olacağı belliydi.bu zamana kadar kaybedecekleri birşey yoktu ama şimdi var,onun için kazanamayacaklar

Lan belki gülüceksiniz ama dün rüyamda ts maçının 0-0 bittiğini görmüştüm.Benim rüyalarım çıkmaz lan diye sallamamaıştım ama çıktı.Bugünde rüya gördüm.Mehmet Topuz 2. sarı kartı görüyordu maçta.Hakem atmayı unutyordu falan.Uyarılar olunca kırmızı kartı göstermişti.fbliler isyan ediyordu.Puan mı kaybedicekler nedir. :D

o maçtan sonra böyle şeyler olacağı belliydi.bu zamana kadar kaybedecekleri birşey yoktu ama şimdi var,onun için kazanamayacaklar

dün biz kazansaydık kaybedecekleri bişey olacaktı asıl...şu anda yenilseler bile aynı terane...her türlü bizi yendikleri an şampiyonlar.

Lan belki gülüceksiniz ama dün rüyamda ts maçının 0-0 bittiğini görmüştüm.Benim rüyalarım çıkmaz lan diye sallamamaıştım ama çıktı.Bugünde rüya gördüm.Mehmet Topuz 2. sarı kartı görüyordu maçta.Hakem atmayı unutyordu falan.Uyarılar olunca kırmızı kartı göstermişti.fbliler isyan ediyordu.Puan mı kaybedicekler nedir. :D

bende gs-fener maçının 1-2 biteceğini görmüştüm. oluyo öle şeyler

Benimde rüyamda Alex gol atıyor 2-0 oluyordu :)

GS-TS 0

BJK-FB 0

TS-FB 0

GS-BJK 1

------------------------------------

1)Galatasaray 49

2)Fenerbahçe 45

GALATASARAY ŞAMPİYON :yenieek:

--------------------------------------

FB-GS 2

:coffee:

3-0 alır fener bu maçı bugün

bende gs-fener maçının 1-2 biteceğini görmüştüm. oluyo öle şeyler

Ya ben son pozisyonu bile gördüm rüyamda.Baya ayrıntılı gördüm ts maçını. :D Hatta maçı izlerken o son pozisyonda bi has... im oldu. :D

Geri
Üst Alt