- 16 Mayıs 2011
- 3.173
- 5
- 998
Cevap: STSF 11/12 H:4 | Beşiktaş - Fenerbahçe | 3 Mayıs | 20.00
Beşiktaş kolay teslim olmaz
Beşiktaş kolay teslim olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş kolay teslim olmaz![]()
playoffta ilk defa fenerin maçını izlemicem. Gidicem başka işlerle ilgilenecem, tvyide internetide takip etmicem. yine sinir olmak istemiyorum. nasılsa bir şejkilde alacak bunlar maçı.
normal şartlarda fener deplasmanda kazanması mucize olan bir takım ama işte bizi öyle bir şekilde yendiler ki o gazla ne yapacakları belli de olmaz doğrusu
o maçtan sonra böyle şeyler olacağı belliydi.bu zamana kadar kaybedecekleri birşey yoktu ama şimdi var,onun için kazanamayacaklar
Lan belki gülüceksiniz ama dün rüyamda ts maçının 0-0 bittiğini görmüştüm.Benim rüyalarım çıkmaz lan diye sallamamaıştım ama çıktı.Bugünde rüya gördüm.Mehmet Topuz 2. sarı kartı görüyordu maçta.Hakem atmayı unutyordu falan.Uyarılar olunca kırmızı kartı göstermişti.fbliler isyan ediyordu.Puan mı kaybedicekler nedir.![]()
Lan belki gülüceksiniz ama dün rüyamda ts maçının 0-0 bittiğini görmüştüm.Benim rüyalarım çıkmaz lan diye sallamamaıştım ama çıktı.Bugünde rüya gördüm.Mehmet Topuz 2. sarı kartı görüyordu maçta.Hakem atmayı unutyordu falan.Uyarılar olunca kırmızı kartı göstermişti.fbliler isyan ediyordu.Puan mı kaybedicekler nedir.![]()
bende gs-fener maçının 1-2 biteceğini görmüştüm. oluyo öle şeyler
3-0 alır fener bu maçı bugün
Ya ben son pozisyonu bile gördüm rüyamda.Baya ayrıntılı gördüm ts maçını.Hatta maçı izlerken o son pozisyonda bi has... im oldu.
![]()