STSF 11/12 H:4 | Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Beşiktaş - Fenerbahçe | 3 Mayıs | 20.00

bjk aynı kadro ile çıkarsa fener rahat alır kadınlar olacak sadece tribünde

Düşünmedim değil.Önceki 2 maçımızda da annem görmüştü rüya. :asd: Var bişeyler ama du bakalım. :D

ya şampiyonluğun bütün emareleri birer birer oluyordu,önce slogan (şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden) sora fener maçı öncesi taksimde marşlar söyleyerek binlerle yürümem ve bunun gibi bi sürü şey.....ama sorasında hiçbişey düzgün gitmedi yahu,hayırlısıysa olsun artık ne diyim:D

ben dayanamıycam artık izlemiycem bu balderesinin maçlarını...

Volkan bu maçta oynayacakmış.Oynamak için çok ısrar ediyormuş.Rüştü'nün de halen oynama ihtimali bulunuyormuş.Bjk yönetimi karar için bastırıyormuş.

bjk muhtemel 11 nasıl olacak sizce?

q7 ve simaoyu aynı anda oynatırsa f7 farka gider.

Volkan bu maçta oynayacakmış.Oynamak için çok ısrar ediyormuş.Rüştü'nün de halen oynama ihtimali bulunuyormuş.Bjk yönetimi karar için bastırıyormuş.

hani oynamayacaktı ya...kaç canlı bu herif kaç.rüştü oynamasın abi rezalet goller yedirdi ilk maçta.cenk iyileşmiş dün radyosporda dinledim,o oynasın.rüştü bitmiş.

cenk

hilbert sivok(toraman) egemen ismail

ernst veli manuel necip(ekrem:s)

q7 almeida

hani oynamayacaktı ya...kaç canlı bu herif kaç.rüştü oynamasın abi rezalet goller yedirdi ilk maçta.cenk iyileşmiş dün radyosporda dinledim,o oynasın.rüştü bitmiş.

Volkan'ın oynayıp oynamama ihtimali doktor kararlarına bırakılmış.Doktorlar 2 maç oynayamayacak demişler ama Volkan çok oynamak istiyormuş.

fener ilk 10 dakika içinde 1 tane atar maç 1-0 biter

Volkan'ın oynayıp oynamama ihtimali doktor kararlarına bırakılmış.Doktorlar 2 maç oynayamayacak demişler ama Volkan çok oynamak istiyormuş.

ya aydın bende neler istiyorum ama olmuyo şu hayatta,gs şampiyon olsun istiyorum olamıyo mesela,2 maç oynayamayacak denen adam,bilmem kaç dikiş atılacak denen adam, nasıl çıkar oynar nasıl bir şey bu yanlışmıyım allahaşkına söle

ya aydın bende neler istiyorum ama olmuyo şu hayatta,gs şampiyon olsun istiyorum olamıyo mesela,2 maç oynayamayacak denen adam,bilmem kaç dikiş atılacak denen adam, nasıl çıkar oynar nasıl bir şey bu yanlışmıyım allahaşkına söle

Biliyorsun renktaş onlar durumu hep maç saatinde belli olur :asd: Rüştü'nün bir maçını hatırlıyorum değneklerle maça gitmişti,o maçta kale de oynamıştı :)

Biliyorsun renktaş onlar durumu hep maç saatinde belli olur :asd: Rüştü'nün bir maçını hatırlıyorum değneklerle maça gitmişti,o maçta kale de oynamıştı :)

doğrusun kardeş fakat gına geldi artık,şu bjk bi puan alsın artık yeter.

Bi tek demek istiyorum...KARTAL GOL GOL GOL. Hadi lan Besiktas bi kere biseye yara bari.

Bi tek demek istiyorum...KARTAL GOL GOL GOL. Hadi lan Besiktas bi kere biseye yara bari.

Kardesim sen niye karga gol gol gol diye bagiriyorsun,biraz onurlari varsa kendi onurlari icin oynasinlar son maci gözgöre verdiler eziklere.

Kendi isimizi kendimiz görürüz biz kimsenin yardimina ihtiyacimiz yok.

Haydi beşiktaş güldür yüzümüzü be! Beşiktaş yenerse iş arkadaşıma beşiktaş forması alıcam söz verdim.

SON DAKİKA! Alex de Souza, Beşiktaş maçında ilk 11'de oynayacak. Kaleyi ise Mert Günok koruyacak.

Eurosport.

beşiktaş feneri yensin diye beklemenin bizlere hiçbir artısı yok önemli olan son 2 maçı kazanmayı kafaya koymak.. başkalarına inanıp yola çıkan kendine olan inancını kaybeder.. saracoğlundaki maça taraftar olarak stat çevresinde toplanmak lazım.. düşünsenize 50.000 kişi saracoğlunu sarmışız o dötten bacaklıları dışarı salamazlar korkudan.. ben son ana kadar bekliyorum ve inanıyorum hepimizin yapması gerektiği gibi...

haydi q7...bitir mert'i

Geri
Üst Alt