Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alex 11 de . volkan yok mert kaledeymiş.
Biz şuna buna bel bağlamaktan kendi motivasyonumuzu kaybettik. Ha fener yenilecek,ha berabere kalacak derken strese girdik.Oysa strese girmesi gereken onlardı,onların puan kaybetmeye tahammülü yoktu.Tabii malum olayların da büyük etkisi oldu gözardı edilemez şu durumda fakat artık bizim 2 maça odaklanmamız lazım. Karşımızdaki takımlar Real veya Barça değil ve biz onlardan daha iyiyiz. Aşırı büyütüyoruz bazı şeyleri gözümüzde ve başarı da gelmiyor.Futbol his işidir.Eğer motivasyonun yeterli olmaz ise en ummadığın derede boğulursun.
Beşiktaş'a bel bağlayacağıma,ayakkabı bağcığımı bağlarım daha iyi...
Rüstü fenerbahçeye diyet ödüyor
Yarın beşiktaş fenerbahçe karşısın kalede 3. kalecesi genç umut ile çıkacakBir insan yedeğinin sakat olduğunu bilmesine rağmen en kritik haftalarda hemde fenerbahçe maçı öncesi neden böle bir açıklama yapar
çok doğru..bir de artı olarak şu var,yönetim daha fazla kazanmak uğruna,fener maçı bilet fiyatlarının aynısını sürdü trabzon maçına..eğer feneri yenmiş olsak bu makul olabilirdi,fakat hem yenilmişken,hem şike olayları patlak vermişken hemde haftaiçi maçı olduğundan dolayı stad boş kaldı.bizim takımın üzerinde dün gereğinden fazla gerginlik ve baskı vardı.stada çıktığın anda tribünlerin boş olması illaki etkilemiştir futbolcuları,ben olsam derdim taraftarda şampiyonluktan umudunu kesti diye.ki kestik yani.ben bu trabzon maçına gidebilmek için gs bonus card aldım fakat o fener maçından sora son güne kadar gitsemmi gitmesem mi diye düşünüp vazgeçtim.iyi ki de vazgeçmişim kahrolurdum arenada.
cenk
hilbert sivok(toraman) egemen ismail
ernst veli manuel necip(ekrem:s)
q7 almeida