STSF 11/12 H:4 | Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Beşiktaş - Fenerbahçe | 3 Mayıs | 20.00

Kadıköy'de beraberlik opsiyonunu alırsak bir şekilde şampiyon oluruz. Diğer türlü stres çok fazla olur.

Ben tam aksini düşünüyorum. Beraberlik için çıkarsak bizim için daha zor maç olur. Skoru koruyalım derken daha çok rehavete kapılırız.

haftaya 4 puan olsa fark o maç formalite olsa çok mu şey istiyorum????

kadıköyde 2-2den sora sevindik....trabzon maçındaki rezil oyunun sebebidir...hatta kupada sivasa kaybetmeninde sebebidir...yanlışlarımız var oldukça

bunun için ipler hala kendi elimizde. başkasına eteklerinde dolaşmıyoruz. hee olurda puan aventajımız olrusa diye konuşuyoruz.

bjk fener yatarmı kalkarmı bilemem. maç başlasın belli olur.

önemli olan 34 hafta boyunca elde ettiğimiz aventajı son maça kadar sürdürmekti. öyle veya böyle son maça ya şampiyon olarak ya da şampiyon olmak için çıkacaz. herşey bizim elimizde.

geriye dönüp sahada tek pişmanlığımız. harcadığmız pozisyonlardı. bu teknik adama-genel olarak takıma bişey söylemem.

sezon başında yapılmamıi transferlere yüzünden eleştirim yönetime olur. ben sadece saha içindeki olaylar kapsaımında söylüyorum. saha dışındaki olaylar yüzünden kaybedilen bir şey varsa en ağır şekilde hakkımızıa yiyinlere cevabı vermeliyiz.

Bu maçın sonucunu bilmem de. Yaptılar ettiler Şampiyonluk maçı son maç olacak

holoskoyu koyar kesin.bebe de de bi numara yok dolaşıyo boş boş,takımı tanımıyo zaten en başta

holosko hareketsiz bir oyuncu , simao desen vasatin altinda. bu mac Bebe'nin oynamasi gerekiyor.

serefsizler yine kazanirsa lider olacak.. kendi elimizle tepside veriyoruz puanlari..

deplasmanda dökülen fb nin normal şartlarda bu maçı kazanamaması lazım.son 2 derbiyi buyuk şamsıyla kazanan fb bu maçta takılırmı allah bilir.bu şansı nereye kadar gider onuda allah bilir.

deplasmanda dökülen fb nin normal şartlarda bu maçı kazanamaması lazım.son 2 derbiyi buyuk şamsıyla kazanan fb bu maçta takılırmı allah bilir.bu şansı nereye kadar gider onuda allah bilir.

deplasmandaki tüm maçalrda en büyük etken kalecileri idi. feneri kalecisi kurtarıyor. fenere karşı önemli olan ilk golü atmakdır. fener geri düşerse koaly koaly maçı çeviremez.

Ben tam aksini düşünüyorum. Beraberlik için çıkarsak bizim için daha zor maç olur. Skoru koruyalım derken daha çok rehavete kapılırız.

Ben de beraberlik fikri bize göre değil diye düşünüyorum. Aslında iki farklı sezon yaşıyor gibiyiz. 34 maçlık periyotta mutlak galibiyet parolasıyla çıktığımız her maçı kazandık. Ama play-off'ta tam aksi oldu.

Ben de beraberlik fikri bize göre değil diye düşünüyorum. Aslında iki farklı sezon yaşıyor gibiyiz. 34 maçlık periyotta mutlak galibiyet parolasıyla çıktığımız her maçı kazandık. Ama play-off'ta tam aksi oldu.

play off a kafa kafaya girseydik daha iyi olacaktı

34 haftalık periyottaki derbilerde veya bu periyottaki deribilerde kötü oynamadık.

kazandığımız tüm maçlarda en büyük fark ilk golü atan biz olmamız ve takı defansını yapıp skora gitmemizdi.

bu periyottaki maçlarda kaybettiğimiz puanlarda hep geri düştük. ve takım defansını iyi yapamadık fizik olarak düştüğümüz için.

galatasaray ilk gol atarsa sorun yok. ama atamadıkça veya yersek futbolcularda bir moral bozukluğu son vuruşlarda bir telaş seziyorum. ya kurtarıcı olmak - y da aman ben atmayayım kaçırırım diyip kolay pozisyonlarda pas yapmak gibi.

stresss var bu gerçek ama oyun yüzünden geçiken gol yüzünden

fener maçına abitoğlunu vermişler umudu kestim haftaya o maçtan.... son haftaya kaldı bence malesef..

beşiktaş fenere yatar..aksini düşünemiyorum bile arkadaşlar..bizim tek umudumuz haftaya trabzon macı,büyük ihtimal takacaktır trabzon çelmeyi..

ertem şener ‏ @_ertemsener

samandıra'dan flaş haber !!!!! volkan demirel özel bir dizlikle bjk maçında sahada (kaynak :lig tv)

samandıra'dan flaş haber !!!!! volkan demirel özel bir dizlikle bjk maçında sahada (kaynak :lig tv)

Flaş mlaş degil.

fenerbahce nin oyuncularinin durumu mac saatinde belli olmasi diye bi konu acalim bence.

inşallah agrıları devam ediyordur uçamaz uçan ayı bu kötü oldu işte sadece sahada değil sakatlıktada sanslı adamlar ayı gibiler hiçbirşey olmuyor bunlara

Ne oldu lan volkan karaktersizi kopmuştu dizin... lan siz var ya ne sinsi ne şerefsizsiniz var ya bu kadar bu rütbe alçalabilirmi lan insanoğlu

bu maçtan bjk bi beraberlik alsın razıyım.

Beşiktaş rezil bi takım bu maçta fener 3 puanı alır.Haftaya puan kaybederler bi ihtimal..

Zaten spin oldugunu herkez billiyordu, volkan 90dk oynar.

Sandalye koy kAleye yine de yenemez bjk. Kaleye şut çekmiyorlar.

Geri
Üst Alt