STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

adamları 10 senedir de yenemiyoruz adıköyde ama

Ben TT Arena'da oynadığımız son Fenerbahçe maçından bahsediyorum.

Buarada Kadıköy'de 10 yıldır yenemediğimiz bir Fenerbahçe'yi yendiğimiz bir maçta ellerinden kupalarını alıp kendi statlarında şampiyonluk turu attığımızı gözümde canlandırırken bile yerimde duramıyorum :) Gözlerimizle şahit olmaya sayılı gün kaldı.

Ezber en anlamlı günde bozulacak !!!

Şenol Güneş maçın ardından şunları söyledi:

"Bugünden itibaren futbol konuşmak istemiyorum. Taraftarımızın sakin ve sağduyulu olmasını istiyorum. Son günlerde işaret bekliyorlar. Türkiye'de çok kötü şeyler yaşanıyor. Hatta Güneydoğu'daki olaylardan bile daha tehlikeli bir potansiyel görüyorum. Fenerbahçe maçında taraftarlarımız sakin olsun. Medya ve futbolu yönetenler de dikkatli olsun. Maçı ve futbol konuşmak istemiyorum"

bu fb o kadar ahlaksız bir kulüpki şampiyon olmak için her türlü pisliği, kötülüğü tezgahı yapıyor. ALLAHIM SEN BUNLARA FIRSAT VERME, BU SENE şampiyonluk kimin hakkıysa onun kazanmasını nasip et ya rabbi.

vay be ....hala inanamıyorum... şoktayım adeta...

bu fb o kadar ahlaksız bir kulüpki şampiyon olmak için her türlü pisliği, kötülüğü tezgahı yapıyor. ALLAHIM SEN BUNLARA FIRSAT VERME, BU SENE şampiyonluk kimin hakkıysa onun kazanmasını nasip et ya rabbi.

Bursanin sampiyon oldugu sene baskanlari bir laf demisti. Allahin adaleti varsa Bursa sampiyon olur diye. O laf bugun biİm icin gecerli hakikaten Allahin adaleti varsa biz sampiyon oluruz bu sene.

Sent from my iPhone using Tapatalk

şerefsizlerin sitesinde trabzonsporla alakalı tek bi kelime dahi yok... maçtan demediklerin bırakmadılar...lan ne haysiyetsiz,utanmaz, şerefsiz sinsi insanlar topluluğusunuz lan siz :mad: konuşsanıza lan şimdi konuşsana lan şimdi hırsız aykut

Herseyi bir kenara biraktim yattim uyuyamiyorum lan acayip uzgunum yaa. Her sey ust ustemi gelir. Neden bu kadar ruhsuzdular abi. İlk yarida koparacagimiz mac ne hale geldi vay arkadas yaa. Valla sabahlar olmucak anlasilan.

Takma kafana kardeş.Galatasaray!ın şampiyon olma ihtimali % 100.Eğer bir mucize olupta olamazsa CL'ye direkt katılma ihtimali de % 100.

Mactan once berabere kalırsak kimse sasırmasın yazmıstım bi tane arkadasta dagıtırız demisti. Nerde o ? :)

Ben şimdi burdan ana avrat,yedi sülale küfür edersem ne kadar ceza alırım?

umarım fb maçına şansımız devam eder. o güne kadar sabredicem. eğer biz hakettiysek o maçta fbyi kadıköyde yener ve şampiyon oluruz, o güne kadar sabredin arkadaşlar. yapacak bişey yok.

Fatih Terim; ''Bugün Galatasaray'ın pes ettiğini düşünenler yarın herzamanki gibi yine düşündükleriyle yetinecekler''

yarın bjk berabere kalır ts bunları yener bizde bjkyi yeneriz olay biter
aynen renktaş kimse bu ihtimali konuşmuyor fb yi barcelona yaptılar adamlar hem bizim maçta hem bjk maçında sahada dökuluyordu sahada olaylar çok farklı dediğim gibi fb ne bjk yi nede ts yi yenecek kapasite yok işleri mucizelere kalmış

Turk futbolu boğazına kadar pisliğe batmış . Aynı hakemler aynı yorumcu musveddeleri , aynı federasyon . Bu yil futbolumuz icin utanç yılı oldu .

:)

ben sadece gülüyorum.

neler olduğunu anlıyorum da ondan.

önce bu şikeciler ortalığı karıştırdı

adamları "yıldırım" sıvadı.

Bizimkilerde konsantrasyonlarını dağıttılar Fatih hoca haklıydı.

şikeyle uğraşmayın takımın konsantrasyonu darmadağın diye...

hata bizim

protestoyu yarın yapacaktık bu heriflerin maçı öncesi. ben staddan geldim. destek vardı. tamam kalabalık değildik ama destek vardı.

ama lanet olası top gitmiyor

dakika 1 inanılma bir stres var

ne olduğunu kimsenin anlamadığı stres...

yani neredeyse şampiyonluğu vereceğiz ya...

hala da gülüyorum....:)

tuzağa düşüyoruz. strese giriyoruz.onlara uyuyoruz...

ne var ???

neee

kaybedilen ne var bu kadar karamsarlık

ben şampiyonluk kazansakta kaybetsekte Galatasaray'lıyım...

ya siz???

Ayrıca Galatasaray önümüzdeki sezon yapacağı Robben tarzında bir seviye düşük bir kanat oyuncusu ve Forvet'e bitirici özelliği olan Jardel tarzı bir oyuncu ile çağ atlar.Bakın bu sene Fatih Terim takıma bir oyun felsefesi kazandırdı.2-3 doğru transfer ile bu takım Barcelona gibi altın bir çağa girecektir.Geleceğimiz parlak şüphesi olan futboldan anlamıyor demektir.Fenerbahçe'nin futbolcusu dahi bu sene şampiyon olalım önümüzdeki 3 yıl olmasakta olur dediği bir yerde,Galatasaray önümüzdeki senelerde ligi uzak ara bu yıldan daha da fazla sürklase edecektir.

Takma kafana kardeş.Galatasaray!ın şampiyon olma ihtimali % 100.Eğer bir mucize olupta olamazsa CL'ye direkt katılma ihtimali de % 100.

renktaş ben uefanın bunlara ceza vereceğini zannetmiyorum bugüne kadar ne dediysek hiç biri olmadı fener düşer dedik olmadı playofflara alınmaz dedik oda olmadı eksi puan verirler dedik bizim puanlarımız gitti :) oyüzden artık umudum kalmadı

necatinin takımdan neden gönderildiğini unutmayın iki maç becerikli on maç beceriksiz+ takım içi huzursuzluklar+ gruplaştırmalar.... takim hiç bu kadar kopuk oynamamıştır heralde... Tolga özkahya ya gelince en güzel golu o attı bize en hala sinirden ellerim titriyor.. olcan febelisini Giray i glowackiyi on kere kırmızıdan atması gerekirdi hele selçuk girdiği bir pozisyon var ziplamasa sezonu kapatır.. sonra verilmeyen penaltılar.. ama haberi vardır onunda YAYINcı kuruluş bütün "hataları" örtüyor...

HİÇ TOPTAN KONUŞMAYALIM gerek yok.

Herseyi bir kenara biraktim yattim uyuyamiyorum lan acayip uzgunum yaa. Her sey ust ustemi gelir. Neden bu kadar ruhsuzdular abi. İlk yarida koparacagimiz mac ne hale geldi vay arkadas yaa. Valla sabahlar olmucak anlasilan.

ruhsuzluk değil takım çok yorgundu ayrıca konsantrasyonumuz yoktu. şu gol pozisyonlarında daha soğukkanlı ve dikkatli olmamız lazım. şutlarda çok acele ediyoruz. mesela necati 2-3 net pozisyonun içine etti acele ederek.

:)

ben sadece gülüyorum.

neler olduğunu anlıyorum da ondan.

önce bu şikeciler ortalığı karıştırdı

adamları "yıldırım" sıvadı.

Bizimkilerde konsantrasyonlarını dağıttılar Fatih hoca haklıydı.

şikeyle uğraşmayın takımın konsantrasyonu darmadağın diye...

hata bizim

protestoyu yarın yapacaktık bu heriflerin maçı öncesi. ben staddan geldim. destek vardı. tamam kalabalık değildik ama destek vardı.

ama lanet olası top gitmiyor

dakika 1 inanılma bir stres var

ne olduğunu kimsenin anlamadığı stres...

yani neredeyse şampiyonluğu vereceğiz ya...

hala da gülüyorum....:)

tuzağa düşüyoruz. strese giriyoruz.onlara uyuyoruz...

ne var ???

neee

kaybedilen ne var bu kadar karamsarlık

ben şampiyonluk kazansakta kaybetsekte Galatasaray'lıyım...

ya siz???

Galatasaryı bırakıcak halimiz yok heralde:D

Futbolcularmızın her birine helal olsun hepsi birer aslan yürek. ama şunu sölemedende edemiycam Allah belanı versin Necati dünyanın en lanet forvetisin

Geri
Üst Alt