STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Puan kaybetmemizin en büyük nedenlerinden biri de taraftarın az sayıda olması, böyle bir günde, şampiyonluk yarışında takım bırakılmaz ! Gerekli baskıyı kuramadık, ama umudumuz sonsuz ! ŞAMPİYON GALATASARAY OLUCAK !

Bu da ayrı bir haksızlık play-off diyorsun, şartlar eşit olmalı. Ben neden kendi sahamda oynayacağım bir maçı hafta içi oynamak zorunda kalıyorum?

Yönetimden kimse çıkıp bir şey demiyor.

beyler attığız gol ofsayt falan değidliy aaaa

valla kimse hakem fenerasyon falan demesin.şampiyonluk öncesi son 2 maça çıkıyoruz tribünler bomboş.bu yüzden 80 e kadar ne adam gibi tezahürat ne baskı hiç bir şey yaratamadık.bu taraftara şampiyonluk çok bile

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu | 2 Mayıs

engin emre necati sabri... biz bu oyunculara kalmışız vah halimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

'' Yataş,yataş '' diye diye adamları böyle oynamaya mecbur kılan herkesi küfürle anıyorum.

Hala bıdı bıdı yapıyorsunuz, yok hakem, yok ilahi adalet, hakkımızdı filan diye, şu dandik Trabzonu evimizde rahat yenemiyorsak olmayalım şampiyon filan, daha nasıl bir motivasyon lazım anlamıyorum.

ne diyorsun arkadasim 34 haftalik periyotta herkese koymusmuyuz koymusuz 9 puan fark yapmismiyiz yapmisiz,su trabzonu yenemiyorsak ney? Galatasaray zaten sampiyon olmus suan elinden sampiyonluk calinmis bumu yorumun su trabzonu yenemiyorsak olamazmi her maci kazanacagiz diye bir kuralmi var?

3 gün önce daha 4 tane atmadik mi....

Kendinizi masalllarla avutmayin,elimizden caldilar ve biz seyrettik ligden cekilmedigimiz ligtv denen kuruma kazandirdigimiz kuruslar haram zikkim olsun,hala millet yok su bu,neyi konusuyoruz sikecilerin yönettigi bir lig yahu bu...

Biz besiktasa yenildikmi son maca bile kalmayacak düsünebiliyormusunuz belkide haftaya fenerbahce sampiyon olacak bizim futbolcular ordaki sevinci seyretmeye gidecekler....

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu | 2 Mayıs

Karamsarlar topluluğusunuz yemin ederim.Adamlar 9 puan geride şampiyon olacağız diyorlardı,biz puanlar eşit halde inanmıyoruz şampiyonluğa.Valla ne diyeyim size,gidin ağlayın kendinizi atın yerden yere şampiyonluk gitti diye.Şampiyon olduğumuzda da burada sallayanlar sevinmesinler lütfen

Hiç gerçekçi bakmıyorsun olaya maalesef. Karamsarlık değil kimsedeki. Puan eşitliği diyorsun, puan eşitliğinde Fenerbahçe zaten şampiyon olur, buçuk hesabından. TFF Fenerbahçe'ye psikolojik olarak tavan yaptırdı, biz berabere kalınca daha da çok heveslenecekler. Biz ise aksine psikolojik olarak kaybetmeye başladık, üstüne üstlük mükemmel oynadığın FB maçını da kaybetmişsin. Mucize gibi bir şey olur şampiyon olmamız artık.

Ha yarın BJK yener, TS FB'ye de çelme takar o zaman roller değişir ama kendi göbeğimizi kesebileceğimize inanmıyorum artık. Çünkü ne hakemler, ne futbol adaleti ne de TFF buna izin vermiyor...

Muslera'ya helal olsun mağlubiyeti engelledi. Necati'ye de helal olsun istikrarlı bir şekilde gol kaçırmaya devam ediyor!

Beyler şampiyonluk gün itibariyle gitmiştir. Play off ta evimizde galibiyetimiz yok. Hem bir takım (fener) bir sene boyunca bu kadar şanslı olursa o sene o takım şampiyon olur.

Bu arada forum Bersan'dan özür dilemeli. Necati'ye az bile demiş. Allah'ın çakma Ümit Karan'ı.

aysal_sampiyon_olacagiz.jpg

Süper finalinizin ................................................. Bu sene çalınan şampiyonluğumuzu asla unutmayacağız.

abartmayın yaa hepimiz üzgünüzde şampiyonluk nereye gitti pardon ? ben ne kaçırdım ? fb ts yide bjk yide yensin biz de bjk ye fb ye çakarız biter bu iş herşey hala bizim elimizde boş boş konuşmayın lütfen ...

Abi inadına gitmedi şampiyonluk,inadına diretiyoruz lan.

Bir yerde şerefliler şerefsizler kadar cesaretli olmazsa o yere şeref onur gelmez.

Kadıköyde ananızdan dogdugunuza pişman olacaksanız,ulan butun bunların acısını cıkaracagız.

O kadar gol pozisyonunu harcadık yine. Maalesef golcümüz yok. Ama yine de ŞAMPİYONLUK ŞARKISI DÜŞMESİN DİLLERDEN!

şampiyonluk gitti diyen tırsak taraftar bozuntuları siz de bir şey olup şu siteden gidin

neyse okudukça şaşırıyorum yazdıklarınızı.

Galatasaray şampiyon olacaktır . Kaos ortamı ancak şampiyonluğumuzla sona erecek. Bunu herkes biliyor rahat olun .

Bugün Ünal Aysala Fatih Terime b*k atanlar 2 hafta sonra sevinmesinler

Bu maçı necati açık açık satmıştır,

YEter ulan

Kaçırdığı goller hele son andaki o gereksiz vole girişimi

Seni bu takıma alanında bu takıma adam akıllı forvet almayanında

Geri
Üst Alt