STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

açıkçası fb nin ne bjk yi nede ts yeneceğini düşünuyorum pazar gunu şampiyonluğu ilan edriz

ülkede atatürk düşmanı başta

futbolda şike yapanlar başta

ne olucak sonumuz

Olacak iş değil arkadaş.

Şike yaptılar, siyasi otorite ve TFF el ele verdi şikenin üstünü örttüler.

Bir de üstüne Galatasaray'ı da sürece dahil etmeye çalışıp, Avrupa'dan men edecekler.

Bunlar için play off çıkarıldı, şampiyonluğumuz da şikecilere armağan edilecek.

Beşiktaş maçında son dakikaları oynatmadılar, ırkçılık yapan it en az 4 maç ceza alması gerekirken 2 maç ceza aldı, medya ile yaptıkları açıklamalar ile Galatasaray'ı baskı altına aldılar, Trabzonspor'u kışkırttılar.

Türlü şerefsizlikler ile mağdur edildik. Gereken tepkiyi gösteremedik ve şimdi hakkımız olan şampiyonluğu kaybetmekten bahsediyoruz.

Ama son gülen iyi güler, son sözümüz çok ağır olacak. Şampiyonluk kaçar umarım, kaçar da bu şerefsizlere kaçacak delik arattırırız.

Umarım Lig TV'yi iptal ettirin deyince iptal ettirmeyen, valilik yürüyüşü iptal etti deyince evden çıkmaktan vazgeçen büyük Galatasaraylılar o zaman da susar. Lig TV'sini izler, vali amcasının emrine uyar, keyifle Galatasaray'ını ve tertemiz Türk futbolunu takip eder. Para çarkının kölelerinden biri olmaya, itaate devam eder.

Ama şu unutulmasın ki, bugün yürüyüşe katılmayan, Lig TV'sini iptal ettirmeyen, bu şerefsizliklere ses çıkarmayan Galatasaraylı falan değildir.

Bu adaletsizliklere ses çıkarmak, hem Galatasaray için hem de Türkiye için mühimdir. Bu bir onur meselesidir artık.

Noktasina Kadar katiliyorum renkdas

Lanet olsun böyle saçma uygulamalara eğer şampiyonluk giderse ki şu an kuş oldu uçup gidiyor bu adamların sataşmalarına nasıl katlanılır bilemiyorum. Denizli de kaybettikleri şampiyonluğun daha beterini biz kaybediyoruz.

arkadaşlar attığımız gol ofsaytmıydı ikici yarıyı izleymedim.

Oy verenler düşünsün.

Padişahım çok yaşa !

Niye yapmadığımız şeymi 6-0 5-0 (4-0 samiyende) bu skorları kim aldı? Daha 15 gün önce adamlara evimizde kaybetmedikmi? Adamlar kadıköyde 10 da 10 yapmadımı? Kadıköyde 15 yıldır kazanamayan biz değilmiyiz gerçekleri görün artık adamlara şansımız tutmuyor siz son maç kadıköyde yenip şampiyonluktan bahsediyorsunuz sizinki olmayacak duaya amin demek oluyor.Benim galatasaraylılığımız kimse tartışmasın ama dost acı söyler.

Son cümlede "kimse tartışmasın" demişsiniz ama emin olun sizin gibi bir Galatasaraylı hayatımda ne gördüm, ne karşılaştım, yazık.

şenol güneşin bu akşamki bomba basın toplantısı görüntülerini bi vermediler gitti arkadaş ya

trabzon fener maç ıyarıda şerefsizler hükmen kazanır

adamların forveti yok alex sakat emre yok öyle yada böyle kazanıyorlar,biz topu bir türlü içeri sokamıyoruz.nedir bu adlet ya

Umudunu nispeten kaybeden arkadaşlara sesleniyorum..

Bu sene oynadığımız maçlar içinde en ezici üstünlük kurduğumuz maçlar hangisidir?

Cevap : 3 Fenerbahçe maçı ...

Umudunu nispeten kaybeden arkadaşlara sesleniyorum..

Bu sene oynadığımız maçlar içinde en ezici üstünlük kurduğumuz maçlar hangisidir?

Cevap : 3 Fenerbahçe maçı ...

Biz takımın oyununa güveniyoruz ancak futbolun adaleti yok ne yazık ki. Biz 3 maçta 80 şut attık 6 gol bulduk,onlar 10da 5. Sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum

Herseyi bir kenara biraktim yattim uyuyamiyorum lan acayip uzgunum yaa. Her sey ust ustemi gelir. Neden bu kadar ruhsuzdular abi. İlk yarida koparacagimiz mac ne hale geldi vay arkadas yaa. Valla sabahlar olmucak anlasilan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fatih Terim; ''Bugün Galatasaray'ın pes ettiğini düşünenler yarın herzamanki gibi yine düşündükleriyle yetinecekler'

Kendinize gelin şu adamın açıklamalarını okuyun ve kendinize gelin. Böyle bir aslan varken başımızda son maçı deplasmanda barcelonaya karsı oynasak ve maça bir kişi eksik başlasak inancımı yitirmem. İMPARATOR ! :tiphat:

vallahi billahi adeletin a sı yok lan bu dünyada çok üzgünüm arkadaşlar bu takım şampiyon olmasın ben her şeye inancımı kaybedrim bu taraftar mutlu olmayacaksa eğer kapatalım dükkanı...

Niye yapmadığımız şeymi 6-0 5-0 (4-0 samiyende) bu skorları kim aldı? Daha 15 gün önce adamlara evimizde kaybetmedikmi? Adamlar kadıköyde 10 da 10 yapmadımı? Kadıköyde 15 yıldır kazanamayan biz değilmiyiz gerçekleri görün artık adamlara şansımız tutmuyor siz son maç kadıköyde yenip şampiyonluktan bahsediyorsunuz sizinki olmayacak duaya amin demek oluyor.Benim galatasaraylılığımız kimse tartışmasın ama dost acı söyler.

bunun sansla alakasi yok, eger sampiyon olmalarinda sansin bir rol oynamadigi gibi.

ne sansmis bu be kardes hakem kafasi yar hakemleri federasyonlari satin al sonra sanstan bahset.

bugünkü mac gibi hic sinirlenmedim ve bundan sonra bu satilmis ligede bakmam.

12 senedir zaten hersey dönüyor, bu saaten sonra göz göre yapiyorlar, neyne bakcagin bu ligin artik.

ne zaman temizlenirse bakmaya deger.

yazik bütün bir lig bir takimdan yönetiliyor, kursunlar kendilerine bir lig orda oynasinlar bukadar insani futboldan sogutmaya ve bir ligi

pisletmeye haklari yok !

Geri
Üst Alt