STSF 11/12 H:5 | Galatasaray 2-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:5 | Galatasaray 2-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Karıkoyde berabere kalırsak sımdı kım sampıyon allah askına???

Ya moralim gerçekten inanılmaz bozuk ... Berabere kaldığımız için değil aslında ama bugun şampiyon olcağımıza trabzonun orda fenere çelme takcağına inancım büyüktü inanılmaz bi hayal kırıklığı yaşıyorum şuanda ...

kimse kimsenin inancina karismaz burda, ama Allahi yalanci , etkisiz biri sahtekarlara dersini veremiyor diye mesajlar gelirse öyle denmek isteniyor ) her türlü tepkimi veririm.

ben inanclara saygılı biriyim, bu arkadasımızda ona inanmıs. hayırlı ugurlu olsun demek duser bizede. fazla uzamasın artık bu konuda

haftaya çok akıllı oynamamız lazım çok. en ufak hata bizi şampiyonluktan eder.kadıköyde klasik erken gol yeme olayını bu sefer artık son vermemiz lazım.açıkçası bugünkü defansta yapılan hatalar beni gelecek maç için çok endişelendiriyor.işimiz kolay değil, ama imkansızda değil.tabi çıkacak kadronunda önemi büyük.büyük itimal tek forvet çıkıp orta sahayı dahada kalabalık tutacak hoca, necati,barosu yedeğe atar..

herkes unutmuş geçen sezonu tarihi rezalet bir sezondan sonra bizi buralara getiren teknik ekip yönetim ve futbolculara sonsuz teşekkürler canınız sağolsun CL kadrosu kurulmaya başlanmalı artık ön eleme oynayacağız

Bazılarınız var ki şampiyon olsakta sevinmeyi haketmiyor. Kendinize gelin.

Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır. Unutmayın.

herkes unutmuş geçen sezonu tarihi rezalet bir sezondan sonra bizi buralara getiren teknik ekip yönetim ve futbolculara sonsuz teşekkürler canınız sağolsun CL kadrosu kurulmaya başlanmalı artık ön eleme oynayacağız

iyiymiş bu yorum bravo sanki sezon boyunca 3 maçtada bunları bu takım öttürmemiş gibi yorumlar yapmayın.

Haftaya şampiyon olursak sevinecek misin ?

fatih hoca haftaya kadıköyde olmıcak çok zor olcak bizim için futbolcularda moral olarak düştüler fatih hoca motive ediyordu saha içinde

Valla derbilerde TD'nin katkisi cok olmaz. Motivasyon zaten olmali. Ayrica 80 dakika cok rahat götürdük iste bugün. Kimse vah Terim yok filan demiyordu. Ts macini düsününce oyun disiplininden koptuk ve 2 dakikada 2 gol yedik. 10-0 da kazansaydik benim moralim ayni olacakti.

Sonuc ayni yani. Kadiköy'e öyle yada böyle gidecektik. Geregini de oyuncular yapacak.

Fb buraya kadar getormisken evinde birakir mi bilmem. Acikcasi favori onlar. Ne olacak görecegiz

1 puan öndeyiz berabere kalınca yine 1 puan olacak arada.

yarım puanı silseler dahi,yarım puanla biz şampiyon oluyoruz.

Ozaman ımkanı yok bızı yenemezler bence egerkı fener sampıyon olursada yapcak bıse yok bu takım zaten benım gonlumde sampıyon her zaman zaten lıgıde 9 puan fark takarak bıtırdık ama ıste sacmalıklar bızı buralara getırdı malumunuz

Size ne adamın inaçlarından ? Yobazlar toplanmış, adamın dinini mi sorguluyorsunuz ?

Yenilmiş, Allaha isyan ediyor, ne var bunda ? Dinle GS nin ne alakası var ? İllaki birleştirmek istiyorsunuz.

Bazılarınız var ki şampiyon olsakta sevinmeyi haketmiyor. Kendinize gelin.

Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır. Unutmayın.

Leyla cok sinirliyiz, 3 haftada kendi kendimizi zora soktuk, milletin ekmegine kendimiz yag sürüyoruz.

Size ne adamın inaçlarından ? Yobazlar toplanmış, adamın dinini mi sorguluyorsunuz ?

Yenilmiş, Allaha isyan ediyor, ne var bunda ? Dinle GS nin ne alakası var ? İllaki birleştirmek istiyorsunuz.

defol lan ,ağzımı fena açardım , senin gibileri için ceza almaya değmez. yobazıda anladın sen

Beyler bu herifler bizi her sene nasıl bukadar rahat yeniyor biliyomusunuz işn sırrı büyü müyü değil adamlar kendine güveniyo bizim gibi karalar bağlamıyolar bizim maçları bayram gibi görüyorlar. Nezaman bizde bu sinerjiyi yakalayıp kaybedicez korkusundan kurtulursak ozaman avantaj bize geçer allah aşkına biraz KONSANTRASYON negatif vericek arkadaş yorum yapmasın rica ediyorum sakinleşip öyle gelsinler.

ulan şerefsiz fenerliler bartında sanki şampiyon olmuş gibi seviniyordu sonrasında karşılarına bi çıktık araya hemen polis girdi biz fenerlilerin üzerine gidiyoruz fenerliler uzaklaşıyor utanmasalar kaçacaklardı en sonunda polis bizi durdurup başka yere gidin biz fenerlileri dağıtacaz filan dedi şimdiden böyle gerilimler oluyor bence haftaya heryer karışacak o zaman sayın başbakan ve demirören ne diyecekler merak ediyorum.

Geri
Üst Alt