STSF 11/12 H:5 | Galatasaray 2-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:5 | Galatasaray 2-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Ne planı ne figüranı kardeşim! Yenilmeseydin evinde Fener'e, şimdi ağlamazdın böyle figüran falan.

Arkadaş ne fark atmışız biz ya... Puanlar 2'ye bölündü, Fenerbahçe'ye yenildik, Trabzonspor ve Beşiktaş'la berabere kaldık ama hâlâ lideriz

Bu mesaji yazabiliyorsan sende zaten Allah sevgisi yokmus, ama o inanmadigin Allah birgün sana inandirmayi bilir hic merak etme . sözün bittigi yerdeyiz , serefsizlere bu topici izlkiyorsa bizi bu Deniz Altinsacli ile ayni kefene koymasinlar .

teşekkürler hakan kardeş....

ulan amma abarttınız şu maçı başladınız karalar bağlamaya futbolda olan şeyler bunlar !

ne yapsın dostum adam başbakan arkasında fenerbahçenin ses çıkarsak kesiyorlar sesimizi

dediğin doğru ama; çıkıyoruz deslerdi havuzdan görürdüm tff'yi de digitürk ü de.. 3 m € fark için şakiri'yi kaçırdık. bizimkilerin derdi bütçeyi tutturmak..

Fatih Hoca cok tecrübeli bir futbol adamı . Yaşanacak pislikleri onceden sezgi . Kaliteli bir forvet ve bir sag acik istedi play off dalaveresi icin . Ama yonetim kendisini cezalara endeksledi sanki adaletin tam olduğu bir ulkeymisiz gibi . Gelinen son nokta ortada . Pisliğin her türlüsünü gördük malesef . Bu başkanımızın toylugu oldu malesef...

her beraberligimize galibiyet gibi sevinenler yine susacak insallah cumartesi gecesi.

elmander düssün basiniza

elmander varken en azindan goly emiyorsun, elmander ciktiginda 5 dk icinde goller yiyorsun

aynen skor yorumculari ile doldu buralar

tadi kalmadi

yok colak

yok elmander

yok engin

lan bu topcular 30 haftadir lider

angutca yorumlari biraksak

seneye sadece avrupa maclarını seyredecegım bıktım bu para tuzaklarından bu nedır yahu carp böl karekökünü al bu play of her zaman en kafadakı takımı etkıler sen 34 maçta yırtın 2 maç berabere kal selamun aleykum sampıyonluk

kardes kac mactir diyoruz olur boyle seyler ama bir degil iki degil guven kalmadi dostum

ben macta falan degılım takımın moralını nıye bu kadar kötü onu sorguluyorum

fenerin kupa maci ne zaman, o macta yorulurlar iyi olur bide kaybederlerse moralsiz olurlar daha iyi olur

karsı karsıya kal 2 ye 1 yap atma gollerı haftayada yapalım boyle ne oluyor

tamamda kimse kimsenin inancına karısamaz. kimseyi suclayamazsınız burada neden inanmıyosun diye, adam inanır inanmaz kimseyide bağlamaz

Ya adam şirke gidiyor.

Uyarmayalım mı,sessiz mi kalalım.

Allah Allah.Abi bu kadar özgürlükte fazla.

Bu mesaji yazabiliyorsan sende zaten Allah sevgisi yokmus, ama o inanmadigin Allah birgün sana inandirmayi bilir hic merak etme . sözün bittigi yerdeyiz , serefsizlere bu topici izlkiyorsa bizi bu Deniz Altinsacli ile ayni kefene koymasinlar .

benim düşüncelerim seni ilgilendirmez dediğim şeyin arkasındayım yukardaki görüyosa haksızlıkları sampıyon gs

Hasan Sasi duydunuz mu , bu senenin en güzel basin aciklamasiydi

Geri
Üst Alt