STSF 11/12 H:5 | Galatasaray 2-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:5 | Galatasaray 2-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Devre arasi forvet almayan yonetime de selamlar sampiyonluk giderse sebebi onlardir o donem de soyledim

Arkadaşlar 70lerin 80lerin futbolunu oynamıyoruz. Futbol artık üst düzey ve açıkcası taraftar etkisi o kadar çok fazla değil. Bunun kendi evi, deplasmanı artık çok kalmadı. Üstelik oynadığımız takımlar da bu ligin hem bu sezon açısından hem de tarihi açısından en iyi 4 takımından birisi. Evimizde puan kaybettiğimiz daha doğrusu berabere kaldığımız bu iki rakibi unutmayın biz de deplasmanda yendik. Onlar da gelip bizim evimizden puan alabilirler, bu çok da anormal bir durum değil. Üzüleceksek çok iyi futbol oynayıp en azından beraberlik alabileceğimiz ama kaybettiğimiz Fenerbahçe maçına üzülelim.

Ben hala bu deplasmandaki Fenerbahçe fobisini anlayamıyorum. Sezonun ikinci yarısındaki deplasmanda harika bir oyun sergiledik, geriye düştük ama rakibi yalakadık ve hatta son dakika Baroş ile öne geçiyorduk. İyi oynadığınız zaman ki bence bunun içerisi deplasmanı artık yok rakip taraftar etkisini neredeyse sıfırlıyorsunuz. Fener önünde beraberliği yakalayıp öne geçme fırsatlarını değerlendiremezken eminim tribündekiler içeriye doğru sıçıyorlardı. O sebeple Terim ne yapıp edecek o takımı muthis bir motivasyonla sahaya çıkaracak. Bence artık hakemlere, sağa sola, federasyona sövme zamanı değil tamamiyle sahaya, saha için konsantre olma zamanı. Umarım herşey bizler için güzel olacak.

Trabzon maçını izleme gereği duydum ve onu izledim.

Nasıl oynadık ? Haftaya ümit var mı ?

Az da olsa umutluyum ama Kadiköyde oynuyoruz çok zor olacak bide bunlarda efsane bal var. Hayirlisi bakalim insAllah sampiyon olur doneriz.

evimizde 3 maç puan kaybı hakkımız yoktu ama

Ben aylardır söylüyorum.. Sadece play off maçları için demiyorum.. Ligin geneline bak.. evimizde oynadığımız tüm maçlarda çok zorlandık bu sene.. Aç geçmiş maçlarımızı bir bak.. Anımsayacaksın.. Birde deplasman maçlarını aklına getir birde onların skoruna bak.. bu ligde jherkese diş geçirecek takım olan Sivasa 4 atmak mı dersin trabzona ilk maç 3 ikinci maç 4 atmak mı.. Herkesin zor geçeceğini düşündüğü maçta beşiktaşı 2-0 net bir skorla geçmek mi.. Keza kadıköydeki maçlarada bak.. Elimizden kaçtıklarınıda anımsa.. NE diyorum. Bizi bu sene deplasmanda hiç bir takım kolay kolay yenemez.. Haftaya fenerde yenemeyecek..

Ya Allah rızası icin saçmalamayın.

Siz inanmazsanız kim inanacak bu adamlara.

Obur seneye sampionla oynariz!

:sgr: :sgr:

o trabzonunda başkanında taraftarınında allah belasını versin bi boka yaramıyorlar

Hatirlatirim, son iki sezondur orada yenemiyorlar bizi. Galibiyeti kaciriyoruz son iki sezondur. Niye bu kadar gerginsiniz, bu mu sizin Galatasarayliliginiz?

Adamlari 270 dakikanin 250 dakikasinda halay mendili gibi salladik millet, kendinize gelin. Papaz her zaman pilav yemez.

yazık valla yazık,bjklilerde yenmiş gibi muhabet ediyorlar,koz veriyoruz rakiplere ey Allahım 2 maçtır kötü oynuyoruz silkelenin biraz bee

bu davala mi,Sas mi.............bir mok olmuyor ikisindende

FTden izinsiz Sabriyi sokamazlar. önceden belirlenmis veya mac icinde birsekil göz ile temas edilmis . FT i severim ama cok büyük hatalar yapiyor 3 haftadir, arkasindayim severim o ayri ama , biz FT i 2000 yillarindaki gibi soyunma odasinda futbolculari yerle bir eden Ft istiyoruz.

kardeş yani şike temizlenirken bizdemi şikeye alet olduk skorlar belli mi diyorsun? geç kardeş o maçta 3 ihtimalli, bırakmaz okadar kolay bu sene şampiyon olup işte biz bileğimizle olduk geçen yılda diyecekler oyle altın tepside şampiyonluk beklemeyin

Senaryo acik ve net nacizane fikrime göre. 34 hafta sonunda Fatih Terim, Ünal Aysal ve Ali Dürüst cikip ne dediler? Biz sampiyon olduk ve playoff sacmaligindan dolayi sampiyon ilan edilmezsek yikariz ortaligi. Onun icin Lig TV'nin senaryosu isliyor. Son hafta berabere kalip sampiyon olacagiz. Simdilik baska bir sey yazmiyorum cünkü herkes gergin. Herkes sakinlessin biraz.

Kenarlardan her ortalanan top kalemizde tehlikeydi, sadece yedimigiz 2 gol deil 2-3 pozisyonda 100% lüktu.

Son 2-3 haftadaki formumuzla isimiz cok zor,Teknik heyet bu hafta Takimla bir hafta kampa girsin.

Yeter ulan yeter

Kazmalık kazmalık dedik bi yere kadar artık

Muslerasından elmanderine kadar bu kadar poposu kalkarak top oynamak olamaz

SOn iki maçta oynadığımız topla açık söylüyorum fener bizi orda ezer

LAnet olsun elimizde tepsiyle sunuyoruz şampiyonluğu

o trabzonunda başkanında taraftarınında allah belasını versin bi boka yaramıyorlar

resmen önümüzü kestiler bizim maca asil berabere bitir kendi stadinda onlara yenil.

e olacgi buydu ben trabzonun yenicegine inanmiyordum zaten.

şu varki eğer bu hafta şampiyon olsaydık bile haftaya fbye yenilseydik kim zevk alacaktı şampiyonluktan. gidip yenecez ve şampiyon olacaz inşAllah. yoksa olmayalaım zaten. dua edelim arkadaşlar bu heriflerin şansı tutmaz inşAllah bu sefer.

Ben bu oyuna bisey demiyorum. Biz Besiktas'i havada karada yenerdik de, akillar Trabzon'daydi. Biraktilar yani futbol oynamayi.

Bu mactan ziyade Fenerbahce'nin kazanmasi herseyi son maca tasidi.

Gercek olan birsey var ki, biz erken sampiyonlugu Ts macinda kaybettik.

Simdi de 12 yildir yenemedigimiz Kadiköy'de finale cikiyoruz.

TFF falan filan tabiki dogru ancak biz de görevimizi yapmadik.

Simdi favori onlar, biz stresliyiz.

Diyecek birsey yok

Sahamızda aldıgımız 2 beraberlik yerine 2 galibiyet alsaydık iş bitmişti. Aynen kimseye sallamaya etmeye gerek yok. Kendimizi bu duruma kendimiz getirdik. Şimdi son hafta ne olacak hep beraber göreceğiz.

yav kafayı yiyeceğim ulan yazıklar olsun hepinize. yazıklar olsun sabriyi bu takımdan yollamayan zihniyete. oyuna girdiği gibi bjkye pas attı top dönüşünde yüzde 90'lık golde hantalca davranıp pozisyonu katletti.

hala sabriyi alıyor, takım 2-0 önde iken defansa çekecekken orta sahaya adam alıyor. kafayı yemek üzereyim yazıklar olsun

Geri
Üst Alt